Влез

View Full Version : Скарах се с приятел

protogoodnes
06-29-2016, 14:07
Здравейте реших да пиша в този сайт,че иначе къде другаде.Имах приятел на име Ангел.С него се запознахме през 2014 и така две години сме най-добри приятели.Но този март месец дойде едно момче Марио и изведнъж за 2 месеца с Ангел се сработиха и аз се скарах с него.И той нещо му стана и почнаха да ни дразнят.Викнаха едни и те ме удариха в лицето и ми избиха зъба.Аз се извиних на Ангел и бяй готов пак да съм му приятел и той започна да вика:Марио ми е по-добър приятел.Аз го познавам от цели 2 години.Не искам да не сме повече приятели.Дайте съвет какво да направя да се сдобрим че не спирам да мисля за приятелството ни.

inewton
06-29-2016, 20:00
Здравейте реших да пиша в този сайт,че иначе къде другаде.Имах приятел на име Ангел.С него се запознахме през 2014 и така две години сме най-добри приятели.Но този март месец дойде едно момче Марио и изведнъж за 2 месеца с Ангел се сработиха и аз се скарах с него.И той нещо му стана и почнаха да ни дразнят.Викнаха едни и те ме удариха в лицето и ми избиха зъба.Аз се извиних на Ангел и бяй готов пак да съм му приятел и той започна да вика:Марио ми е по-добър приятел.Аз го познавам от цели 2 години.Не искам да не сме повече приятели.Дайте съвет какво да направя да се сдобрим че не спирам да мисля за приятелството ни.

Дете, не занимавай хората с незначителните си проблеми!

crazyfenka
06-29-2016, 20:05
Поговори с него като хората нормално ако и тогава не стане си търси нов приятел едва ли е само той но сигурно си ти е тъпо.

Dwyd96
06-29-2016, 20:06
Кажи го на майка му..
На колко си? :D

Terminator009
06-29-2016, 20:20

Такъв човек не ти е приятел, така че го разкарай и си намери други приятели.

protogoodnes
06-30-2016, 09:04
Прав си

KaRiNa.Ni
07-01-2016, 21:50

Ами намери си друг Ангел в случая,не си заслужава за такъв да му се извиняваш при положение,че на теб са навредили не ти на него.В живота губим и печелим,но не трябва да се обръщаш назад.

KIRIL98
07-08-2016, 11:37
Бъди FOREVER ALONE. Така никой няма да те дразни с никой няма да се занимаваш. Или си намери приятелка и се занимавай с нея. Така даже няма да ти натяква "ти пак си с приятели и пак ме оставяш на заден план" :)

Лорито Е.
07-17-2016, 07:01
Поговори с него като хората нормално ако и тогава не стане си търси нов приятел едва ли е само той но сигурно си ти е тъпо.

Точно и аз това щях да кажа :)

mincheto
07-18-2016, 09:20
Явно е предпочел по- ''готината компания ''.Следователно не ти е никакъв приятел,потърси си нови приятели.

qkataa_123
07-27-2016, 07:18
Абе щом си е намерил друг приятел няма смисъл да тичаш след него те хората като него това чакат :D

NissaN
08-13-2016, 14:43
Ти да не го ревнуваш от Марио.

Somewan
08-16-2016, 17:39
Дете, не занимавай хората с незначителните си проблеми!

Свещенико, сайтът се казва "teenproblem", което дава предпоставки, че форумът е съставен главно с постове за проблеми на юноши. Вместо да постваш ненужни коментари тук... защо не отидеш на литургия? :)