Влез

View Full Version : не проявява инциатива

desperedbob
07-02-2016, 12:37
с приятелката ми си правим секс ,но само аз съм инциатора,тоест никога не ми казва "айде да правим секс " (или нещо такова смсл ,да ми покаже че иска) и на мен ми е тъпо вече само аз да искам ,също така като сме в нас и ще правим малко се сковава,какво да направя ( атмосферата винаги е на ниво) вече не знам какво да направя (намеквал съм й го ) но не се сеща(пц ме кефи ако мацката си иска секс,даже ако ме кара да го правим още повече ми се покачва кефа)

Terminator009
07-02-2016, 13:23
с приятелката ми си правим секс ,но само аз съм инциатора,тоест никога не ми казва "айде да правим секс " (или нещо такова смсл ,да ми покаже че иска) и на мен ми е тъпо вече само аз да искам ,също така като сме в нас и ще правим малко се сковава,какво да направя ( атмосферата винаги е на ниво) вече не знам какво да направя (намеквал съм й го ) но не се сеща(пц ме кефи ако мацката си иска секс,даже ако ме кара да го правим още повече ми се покачва кефа)

:D Ти се радвай, че ти пуска.

Maleficus
07-02-2016, 13:32
:D Ти се радвай, че ти пуска.

О боже мой, каква радост ! Да спиш с дъска ! Купи си една кукла, ще ти върши повече работа от това момиче... Впрочем, спри да искаш секс за известно време, стискай и изчакай да се зачуди, защо не искаш както винаги, откажи първия път като те попита, като кажеш, че не си на кеф нещо, следващия път ще ти виси на врата, да правите секс :D Тоест, бъди малко мъж и покажи, че не живееш за секс, това ще я накара да иска да ти се подмазва повече... Ако не ме послушаш и бъдеш кученце си е твоя вината, за кофти секса и за това че спи с най добрия ти приятел по късно... Успех !

desperedbob
07-02-2016, 13:49
Maleficus проблема е че правим секс от скоро и беше девствена ама каза че й харесва ,клатя я по 1 час и се кефи като луда ,ама не знам защо не иска ;д ,какво да правя,смсл как да я дразня че да иска секс,и съм сигурен че няма да се зачуди що не искам секс ,а и тя много обича да се целува (да намаля целувките?)

Maleficus
07-02-2016, 13:57
Maleficus проблема е че правим секс от скоро и беше девствена ама каза че й харесва ,клатя я по 1 час и се кефи като луда ,ама не знам защо не иска ;д ,какво да правя,смсл как да я дразня че да иска секс,и съм сигурен че няма да се зачуди що не искам секс ,а и тя много обича да се целува (да намаля целувките?)

Постави ясни граници, тя има нужди, ти имаш нужди, бъди готов да и покажеш вратата ако не и оттърва да задоволява твойте.. Знам, че звучи брутално и крайно, но редно ли е да бъдеш във връзка, в която обслужваш човек, които не би направил същото за теб, дори и просто секс да е ? Покажи, че си недоволен и незадоволен, ако е човешко същество и малко те брой за нещо, ще направи някакво усилие да коригира несъответствието... Ако е егоистка, която и е по хубаво да лежи, да пъшка и да му вика на това страхотен секс... Емии ти си решаваш... Хомота си е твой.

desperedbob
07-02-2016, 14:02
преди да почнем да го правим,беше от сорта на "мале нон-стоп ще го правим " а сега сме имали много възможности и не ми казва дали иска,много често ако аз не започна нещо ,тя нищо не прави,почна да ми писва само да дава ,но я обичам ,но и ми се прави секс мъж съм на 19 години а ...

Maleficus
07-02-2016, 14:09
преди да почнем да го правим,беше от сорта на "мале нон-стоп ще го правим " а сега сме имали много възможности и не ми казва дали иска,много често ако аз не започна нещо ,тя нищо не прави,почна да ми писва само да дава ,но я обичам ,но и ми се прави секс мъж съм на 19 години а ...

Любовта е ... Как да кажа... Онова чувство, което трае, докато сладоледа не се разтопи, а сладоледа винаги се разтапя :D Не се опирай само на любов, изисквай си своя дял от пая, преди всичко една връзка е едно приятелство с привилегии, много често нищо повече. Поговори с нея, постави ясни граници, недей мълча, няма да почне да те чука, сякаш и е за последно, като мълчиш и мастурбираш тихо пред монитора, когато я няма... Поговори, кажи и ясно, че и ти имаш желания, ако не и оттърва и покажи вратата и бъди ВИНАГИ готов да пуснеш момичето, защото ако си тръгне за нещо такова... За каква любов говорим пак ? :D Впрочем правил съм най страхотния секс именно, когато не се поддам на женските манипулации и покажа, че съм готов да си тръгна ако не бъдат задоволени мойте нужди...

KaRiNa.Ni
07-02-2016, 15:41

Спри да се оплакваш!!! Или ще я търпиш,такава каквато е или си намери друга,която ще иска нон стоп секс и ще те "радва".

Trustmeimalawyer
07-02-2016, 15:51
А защо вместо да ѝ намекваш не я попиташ? Може да го прави повече заради теб, а не толкова, защото ѝ се прави. Отвори темата и си поговори с нея за това.

Юлиян
07-02-2016, 19:37

БОЖЕЕЕЕЕ :-x :-x :-x
нали правите секс за бога , какъв е големия проблем ?

baby_baby
07-03-2016, 10:27
Какво от това че само ти я питаш може просто да е срамежлива и да не знае как да те пита

Грозния
07-03-2016, 17:17
Maleficus проблема е че правим секс от скоро и беше девствена ама каза че й харесва ,клатя я по 1 час и се кефи като луда ,ама не знам защо не иска ;дВече може да не е девствена, но още е задръстена и я е срам... за да не я помислиш за курва естествено :D! Като тя не си иска сама, искай си ти бе мен - нали я чукаш 8)

Obsebvashta
07-03-2016, 19:44

Един час не е ли много?

ДОТА
07-03-2016, 19:48
Вече може да не е девствена, но още е задръстена и я е срам... за да не я помислиш за курва естествено :D! Като тя не си иска сама, искай си ти бе мен - нали я чукаш 8)

двамата с него сте чукали еднакъв брой путки

sladura89
07-04-2016, 09:18
Един час не е ли много?

Защо да е много от 30 минути до час според мен си е нормално! :)
А пък, ако прибавим и любовната игра може и да стане повече! :)

Obsebvashta
07-04-2016, 18:19
Ми много е! Значи със свирките и после секса не повече от 15-20 мин.

sladura89
07-04-2016, 20:32
Ми много е! Значи със свирките и после секса не повече от 15-20 мин.

Зависи кой колко издържа, някои издържат повече или карат втора серия! Но и зависи каква е любовната игра, аз свирките не ги броя за любовна игра! :)