View Full Version : Vupros
dwanewane
07-03-2016, 19:10
Hora priqtelkata mi ima nqkakvi raboti vutre v matkata kato se otvori ima nqkakvi malki pupki dori neznam dali sa pupki no sa beli tochici kade sa edri krade sa drebni edri ne edri smisal te se namirat kato se otvori kojata otgore dano se seshtate ta taka ako moje nqkoi ot vas da mi kaje kakvo e tova shte sum blagodaren
Hora priqtelkata mi ima nqkakvi raboti vutre v matkata kato se otvori ima nqkakvi malki pupki dori neznam dali sa pupki no sa beli tochici kade sa edri krade sa drebni edri ne edri smisal te se namirat kato se otvori kojata otgore dano se seshtate ta taka ako moje nqkoi ot vas da mi kaje kakvo e tova shte sum blagodaren
Бели пъпки - могат да бъдат много неща... По-добре я заведи на гинеколог.
И ти не беше ли момиче?
baby_baby
07-03-2016, 21:23
Най-доброто решение - гинеколог !
Интересно как и видя матката .....
Голямо гмурка не е било, а явно и лампа си е носел!!!
KaRiNa.Ni
07-04-2016, 09:13
В матката уау...само че в матката няма как да се появяват изобщо някакви си пъпки! Има други неща,които могат да се появят,но няма как да видиш и да пипнеш освен гинеколог.
dwanewane
07-05-2016, 12:18
Бели пъпки - могат да бъдат много неща... По-добре я заведи на гинеколог.
И ти не беше ли момиче?. Момче съм но понякога приятелката ми влиза да пише неща оттук
dwanewane
07-05-2016, 12:19
Голямо гмурка не е било, а явно и лампа си е носел!!!
Просто тя ми показа