View Full Version : Ласките при двойките
Здравейте , така се случи ,че първата ми приятелка дойде на тази възраст , опита ми и по-скоро чувствата са ми доста чужди. Вече почвам да влизам в релси , още в самото начало бяхме говорили ,че за всяко нещо си има време и място , примерно целувките не са занавсякъде постоянно ,прегръдките също. Може би в началото ми беше тегаво тъй като може би исках да бъдат постоянно ,но сега като че ли осъзнавам ,че е по-добре така. Някакси тръпката като ,че ли не се губи. Как стой въпроса при вас с тези ласки.
KaRiNa.Ni
07-04-2016, 09:52
Целеувките и прегръдките са нещо много сладко и хубаво и за това с моя приятел го правим навсякъде,да разбира се пред много хора и то най-вече пред баби и дядовци е неудобно...но навсякъде друга де става и е приятно.
така е , но мислите ли ,че има проблем ако не е толкова публично и постоянно
KaRiNa.Ni
07-04-2016, 10:13
Не мисля,че има проблем ако не се прави толкова често и на публични места.Това е въпрос на избор всяка двойка,която е започнала връзка от скоро го правят на всякъде все едно всеки момент,ще се награбят ама съм забелязала при двойките,които са от доста време заедно тези ласки ги пренебрегват.
Не мисля,че има проблем ако не се прави толкова често и на публични места.Това е въпрос на избор всяка двойка,която е започнала връзка от скоро го правят на всякъде все едно всеки момент,ще се награбят ама съм забелязала при двойките,които са от доста време заедно тези ласки ги пренебрегват.
Виж запетайката. :razz:
държите ли на такива публични представления
sladura89
07-04-2016, 20:35
Смятам, че целувките и прегръдките няма проблем и да са публично и сред други хора, както и държането за ръце! Иначе вече за секс и такива неща не е добре да има много публика! :)
baby_baby
07-04-2016, 21:42
Мисля че това не трябва да е проблем
Мисля че това не трябва да е проблем
ако е много хубава
трябва да е публично
виж с грозна е по-добре
да сте сами и на тъмно
baby_baby
07-04-2016, 22:03
ако е много хубава
трябва да е публично
виж с грозна е по-добре
да сте сами и на тъмно
Ако е грозна едва ли ще тръгнеш да правиш нещо с нея
ама съм забелязала при двойките,които са от доста време заедно тези ласки ги пренебрегват.
Не е вярно тва. :D
KaRiNa.Ni
07-05-2016, 07:17
Не е вярно тва. :D
За мен е вярно,защото го виждам с очите си...а пък ти може да виждаш съвсем различно. :D
sladura89
07-05-2016, 12:28
ама съм забелязала при двойките,които са от доста време заедно тези ласки ги пренебрегват.
Зависи от двойките при едни е едно, а при други друго! :)
А пък и е възможно просто да се получава пренасищане и да искат разнообразие! :)