View Full Version : как да скрия от мама
Здравейте! Аз съм момиче, на 16 години съм. Правих секс, но не искам майка ми да разбира. Малко преди това водихме разговора и тя ми каза, че категорично смята, че още ми е много рано за секс. Може би не беше правилно, но се почувствах готова. С приятеля ми сме заедно от година и половина и му имам пълно доверие. Искам да и кажа, но ако разбере ще ме изхвърли от вкъщи, честна дума (някои ще кажат "не, няма! Тя ти е майка!"), Но само аз си знам, че всъщност е способна на такова нещо. Искам да отида на гинеколог, защото знам, че ми е време, но искам тя да е с мен. Според вас има ли начин лекаря да премълчи пред нея, че не съм девствена? Знам, че има разлика в начините на преглед , но тя няма да наблюдава процеса, предполагам. Та, въпросът ми е, според вас, има ли начин да отидем на гинеколог и тя да не разбере?
anonymous990763
07-06-2016, 05:36
Стените на лекарските кабинети са много тънки. Достатъчно е лекарят да каже една дума относно това, че не си девствена, и майка ти да чуе. А защо искаш толкова да отидеш с нея?
deitona22
07-06-2016, 06:23
Защо не отидеш с приятелка вместо с майка ти? А и колкото и да криеш,тя ще разбере че си правила секс.Мисля си че е по-добре да й кажеш, последствията,ако изобщо има такива няма да са "изхвърли от вкъщи " както каза ти.
Tq shte razbere rano ili kusno http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!
Ще започна с това, че освен ако не сте супер религиозни по една или друга причина, секса ще ти го простят, ако разберат. С приятелите ми бяхме така до преди 6-7 години - криехме всевъзможни тъпотии. Ако бяхме прави за всеки един път, в който някой кажеше, че ще го изхвърлят, ако разберат еди какво, отдавна да сме станали клошари. В момента почти няма простотия, която да не знаят поне моите родители и още живея с тях. Така че кийп калм.
За прегледа - просто ѝ кажи да стои пред кабинета и говори с лекарката за тва, че не искаш майка ти да разбира. Това е гинеколог, не УНГ, че да те преглеждат пред майка ти.
baby_baby
07-06-2016, 08:28
Ако не и кажеш няма как да разбере
Здравейте! Аз съм момиче, на 16 години съм. Правих секс, но не искам майка ми да разбира. Малко преди това водихме разговора и тя ми каза, че категорично смята, че още ми е много рано за секс. Може би не беше правилно, но се почувствах готова. С приятеля ми сме заедно от година и половина и му имам пълно доверие. Искам да и кажа, но ако разбере ще ме изхвърли от вкъщи, честна дума (някои ще кажат "не, няма! Тя ти е майка!"), Но само аз си знам, че всъщност е способна на такова нещо. Искам да отида на гинеколог, защото знам, че ми е време, но искам тя да е с мен. Според вас има ли начин лекаря да премълчи пред нея, че не съм девствена? Знам, че има разлика в начините на преглед , но тя няма да наблюдава процеса, предполагам. Та, въпросът ми е, според вас, има ли начин да отидем на гинеколог и тя да не разбере?
ми като знаеш че е такава маикати ти задник нямаш ли?
Umri be jivotno,
Хахахха уби ме с правата лопата :D
KaRiNa.Ni
07-06-2016, 16:28
Толкова много исках като малка,когато порасна да имам момиченце,а сега се убеждавам че е по-добре момче...толкова тъпи,деградирали и незнаещи,какво да правят със себе си момиченца има в това поколение,че и бой да яде нищо няма да ги промени.Пак добре че не си се проебала на 12 години,а за майка ти при свършен факт,не може да направи нищо и няма как да те изгони родителите блафират,за да не го направят наистина децата им не че биха те отлъчили стига да не си някоя "туркиня".
Толкова много исках като малка,когато порасна да имам момиченце,а сега се убеждавам че е по-добре момче...толкова тъпи,деградирали и незнаещи,какво да правят със себе си момиченца има в това поколение,че и бой да яде нищо няма да ги промени.Пак добре че не си се проебала на 12 години,а за майка ти при свършен факт,не може да направи нищо и няма как да те изгони родителите блафират,за да не го направят наистина децата им не че биха те отлъчили стига да не си някоя "туркиня".
Много си умна и грамотна.
KaRiNa.Ni
07-06-2016, 16:35
Много си умна и грамотна.
Благодаря,а сега чао!
Благодаря,а сега чао!
Защо ме изрязваш така?
Terminator009
07-06-2016, 16:41
+++
Terminator009
07-06-2016, 16:46
- - -
Ъъъ, да???
KaRiNa.Ni
07-06-2016, 16:49
Ъъъ, да???
Не се занимавай със извънземното,което има 100+ профила търси внимание и очевидно го получава,така че не му отговаряй повече само като съвет ти го казвам.
Не се занимавай със извънземното,което има 100+ профила търси внимание и очевидно го получава,така че не му отговаряй повече само като съвет ти го казвам.
Кои са профилите?
sladkabebova
07-07-2016, 08:22
Като го погледнеш от едната страна,си малка,да.Но пък от друга страна,с приятеля ти сте заедно от година и половина.Хубаво е,че не си го направила с някой 'случаен'. Майка ти със сигурност няма да те изхвърли.Ще ти мрънка за ден-два и ще спре.
MaikataNaBaPe
07-07-2016, 09:37
Събрах ти багажа. До довечера да си се изнесла от вкъщи. Баща ти каза, че у нас няма място за 2 курви.
Ако разбере, кажи й, че са те изнасили... Би трябвало да свърши работа... :D
deitona22
07-07-2016, 09:43
Ако разбере, кажи й, че са те изнасили... Би трябвало да свърши работа... :D
Хитър си :D.Може да обвини някой """бежанец"".
leko_hardy
07-07-2016, 09:45
Ще живееш у приятеля си, докато и той те изхвърли. След това ще се самоубиеш.
Хитър си :D.Може да обвини някой """бежанец"".
Идеалният заподозрян. Докато го намерят, той ще е избухнал вече. :D
deitona22
07-07-2016, 09:46
Идеалният заподозрян. Докато го намерят, той ще е избухнал вече. :D
Дано и момичето да се сети за това :D
Дано и момичето да се сети за това :D
Като гледам ква тема е пуснала.. Едва ли ще се сети.
deitona22
07-07-2016, 09:51
Като гледам ква тема е пуснала.. Едва ли ще се сети.
Ако и изобщо е момиче..трололо мейби.
Ако и изобщо е момиче..трололо мейби.
Може да е някое лапе, чийто ник във форума се римува с голо, троло, и т.н
deitona22
07-07-2016, 10:16
Може да е някое лапе, чийто ник във форума се римува с голо, троло, и т.н
Надали ще разберем,но щом не е писала в темата повече,товаме навежда на мисълта че е тролче.
dwanewane
07-07-2016, 17:42
Така сега ще ти кажа нещо !! С моята приятелка имахме същия проблем !!
Беше я страх да отиде на гинеколог без майка си или нещо такова !! Не мога да си го обесня но така стана ! Първо няма да се притесняваш ! Надявам се да сте се пазили ако не вземи ескапел ! И с нас стана така, отидохме на гинеколог и аз и дадох 100лева да ги предложи на лекарят ако я преглежда!! НО накрая тя излезе и нищо не стана докторът си замълча но мила много зависи на какъв доктор ще попаднеш ! Дали ще ти влезе в положение или не !! Не трябва да е гинекологът на майка ти за нщо на света защото ще пропее и така дано ти помогна !!!!!!
Какво толкова на 16 си...
HexaneFTW
07-12-2016, 19:13
Aбе казвай си всичко това ти е майка и е нормално да правиш секс ... нормално се прави от 16 години някъде казвай и всичко как майка да изхвърли дъщеря си на улицата няма начин :D
dwanewane
07-13-2016, 14:17
Какво толкова на 16 си...
da e deiba ko tolko
Mr. Nerd
07-13-2016, 20:28
Защо ти е да ходиш с майка си