Влез

View Full Version : как да скрия от мама

baPe
07-05-2016, 23:52
Здравейте! Аз съм момиче, на 16 години съм. Правих секс, но не искам майка ми да разбира. Малко преди това водихме разговора и тя ми каза, че категорично смята, че още ми е много рано за секс. Може би не беше правилно, но се почувствах готова. С приятеля ми сме заедно от година и половина и му имам пълно доверие. Искам да и кажа, но ако разбере ще ме изхвърли от вкъщи, честна дума (някои ще кажат "не, няма! Тя ти е майка!"), Но само аз си знам, че всъщност е способна на такова нещо. Искам да отида на гинеколог, защото знам, че ми е време, но искам тя да е с мен. Според вас има ли начин лекаря да премълчи пред нея, че не съм девствена? Знам, че има разлика в начините на преглед , но тя няма да наблюдава процеса, предполагам. Та, въпросът ми е, според вас, има ли начин да отидем на гинеколог и тя да не разбере?

anonymous990763
07-06-2016, 05:36
Стените на лекарските кабинети са много тънки. Достатъчно е лекарят да каже една дума относно това, че не си девствена, и майка ти да чуе. А защо искаш толкова да отидеш с нея?

deitona22
07-06-2016, 06:23
Защо не отидеш с приятелка вместо с майка ти? А и колкото и да криеш,тя ще разбере че си правила секс.Мисля си че е по-добре да й кажеш, последствията,ако изобщо има такива няма да са "изхвърли от вкъщи " както каза ти.

fanton1
07-06-2016, 06:32
Tq shte razbere rano ili kusno http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583441-Vojda-!

tori
07-06-2016, 06:34
Ще започна с това, че освен ако не сте супер религиозни по една или друга причина, секса ще ти го простят, ако разберат. С приятелите ми бяхме така до преди 6-7 години - криехме всевъзможни тъпотии. Ако бяхме прави за всеки един път, в който някой кажеше, че ще го изхвърлят, ако разберат еди какво, отдавна да сме станали клошари. В момента почти няма простотия, която да не знаят поне моите родители и още живея с тях. Така че кийп калм.
За прегледа - просто ѝ кажи да стои пред кабинета и говори с лекарката за тва, че не искаш майка ти да разбира. Това е гинеколог, не УНГ, че да те преглеждат пред майка ти.

baby_baby
07-06-2016, 08:28
Ако не и кажеш няма как да разбере

Rabalka
07-06-2016, 11:28
Здравейте! Аз съм момиче, на 16 години съм. Правих секс, но не искам майка ми да разбира. Малко преди това водихме разговора и тя ми каза, че категорично смята, че още ми е много рано за секс. Може би не беше правилно, но се почувствах готова. С приятеля ми сме заедно от година и половина и му имам пълно доверие. Искам да и кажа, но ако разбере ще ме изхвърли от вкъщи, честна дума (някои ще кажат "не, няма! Тя ти е майка!"), Но само аз си знам, че всъщност е способна на такова нещо. Искам да отида на гинеколог, защото знам, че ми е време, но искам тя да е с мен. Според вас има ли начин лекаря да премълчи пред нея, че не съм девствена? Знам, че има разлика в начините на преглед , но тя няма да наблюдава процеса, предполагам. Та, въпросът ми е, според вас, има ли начин да отидем на гинеколог и тя да не разбере?

ми като знаеш че е такава маикати ти задник нямаш ли?

fanton1
07-06-2016, 12:17

Umri be jivotno,

Pug_306
07-06-2016, 12:26

Хахахха уби ме с правата лопата :D

KaRiNa.Ni
07-06-2016, 16:28

Толкова много исках като малка,когато порасна да имам момиченце,а сега се убеждавам че е по-добре момче...толкова тъпи,деградирали и незнаещи,какво да правят със себе си момиченца има в това поколение,че и бой да яде нищо няма да ги промени.Пак добре че не си се проебала на 12 години,а за майка ти при свършен факт,не може да направи нищо и няма как да те изгони родителите блафират,за да не го направят наистина децата им не че биха те отлъчили стига да не си някоя "туркиня".

solo_
07-06-2016, 16:34
Толкова много исках като малка,когато порасна да имам момиченце,а сега се убеждавам че е по-добре момче...толкова тъпи,деградирали и незнаещи,какво да правят със себе си момиченца има в това поколение,че и бой да яде нищо няма да ги промени.Пак добре че не си се проебала на 12 години,а за майка ти при свършен факт,не може да направи нищо и няма как да те изгони родителите блафират,за да не го направят наистина децата им не че биха те отлъчили стига да не си някоя "туркиня".

Много си умна и грамотна.

KaRiNa.Ni
07-06-2016, 16:35
Много си умна и грамотна.

Благодаря,а сега чао!

solo_
07-06-2016, 16:37
Благодаря,а сега чао!

Защо ме изрязваш така?

Terminator009
07-06-2016, 16:41

+++

solo_
07-06-2016, 16:46
+++

- - -

Terminator009
07-06-2016, 16:46
- - -

Ъъъ, да???

KaRiNa.Ni
07-06-2016, 16:49
Ъъъ, да???

Не се занимавай със извънземното,което има 100+ профила търси внимание и очевидно го получава,така че не му отговаряй повече само като съвет ти го казвам.

solo_
07-06-2016, 16:50
Не се занимавай със извънземното,което има 100+ профила търси внимание и очевидно го получава,така че не му отговаряй повече само като съвет ти го казвам.

Кои са профилите?

sladkabebova
07-07-2016, 08:22
Като го погледнеш от едната страна,си малка,да.Но пък от друга страна,с приятеля ти сте заедно от година и половина.Хубаво е,че не си го направила с някой 'случаен'. Майка ти със сигурност няма да те изхвърли.Ще ти мрънка за ден-два и ще спре.

MaikataNaBaPe
07-07-2016, 09:37
Събрах ти багажа. До довечера да си се изнесла от вкъщи. Баща ти каза, че у нас няма място за 2 курви.

Dwyd96
07-07-2016, 09:39
Ако разбере, кажи й, че са те изнасили... Би трябвало да свърши работа... :D

deitona22
07-07-2016, 09:43
Ако разбере, кажи й, че са те изнасили... Би трябвало да свърши работа... :D

Хитър си :D.Може да обвини някой """бежанец"".

leko_hardy
07-07-2016, 09:45
Ще живееш у приятеля си, докато и той те изхвърли. След това ще се самоубиеш.

Dwyd96
07-07-2016, 09:46
Хитър си :D.Може да обвини някой """бежанец"".

Идеалният заподозрян. Докато го намерят, той ще е избухнал вече. :D

deitona22
07-07-2016, 09:46
Идеалният заподозрян. Докато го намерят, той ще е избухнал вече. :D

Дано и момичето да се сети за това :D

Dwyd96
07-07-2016, 09:49
Дано и момичето да се сети за това :D

Като гледам ква тема е пуснала.. Едва ли ще се сети.

deitona22
07-07-2016, 09:51
Като гледам ква тема е пуснала.. Едва ли ще се сети.

Ако и изобщо е момиче..трололо мейби.

Dwyd96
07-07-2016, 10:09
Ако и изобщо е момиче..трололо мейби.

Може да е някое лапе, чийто ник във форума се римува с голо, троло, и т.н

deitona22
07-07-2016, 10:16
Може да е някое лапе, чийто ник във форума се римува с голо, троло, и т.н

Надали ще разберем,но щом не е писала в темата повече,товаме навежда на мисълта че е тролче.

dwanewane
07-07-2016, 17:42
Така сега ще ти кажа нещо !! С моята приятелка имахме същия проблем !!
Беше я страх да отиде на гинеколог без майка си или нещо такова !! Не мога да си го обесня но така стана ! Първо няма да се притесняваш ! Надявам се да сте се пазили ако не вземи ескапел ! И с нас стана така, отидохме на гинеколог и аз и дадох 100лева да ги предложи на лекарят ако я преглежда!! НО накрая тя излезе и нищо не стана докторът си замълча но мила много зависи на какъв доктор ще попаднеш ! Дали ще ти влезе в положение или не !! Не трябва да е гинекологът на майка ти за нщо на света защото ще пропее и така дано ти помогна !!!!!!

Andry13
07-12-2016, 16:55
Какво толкова на 16 си...

HexaneFTW
07-12-2016, 19:13
Aбе казвай си всичко това ти е майка и е нормално да правиш секс ... нормално се прави от 16 години някъде казвай и всичко как майка да изхвърли дъщеря си на улицата няма начин :D

dwanewane
07-13-2016, 14:17
Какво толкова на 16 си...

da e deiba ko tolko

Mr. Nerd
07-13-2016, 20:28
Защо ти е да ходиш с майка си