Baloncheto
07-07-2016, 12:38
Здравейте направих моят първи блог вчера и пуснах първата си статия тя е на тема за момичетата в днешно време и реших да направя тази тема за да ви го покажа и един вид реклама моля ви който може да отдели малко време и да прочете сатията ако желае и да остави коментар скоро ще публикувам и нова статия който иска може да ми даде някоя идея защото съм нов в това :D
Ето го и линкът към моята първа статия в блога ми.
https://balonche.wordpress.com/2016/07/06/момичетата-в-днено-време/
Оправи си правописа, че е под всякаква критика !
Ужасен правопис! Правиш елементарни грешки, а си тръгнал да даваш мнение, съвети и акъли. В профила ти пише, че си на 19, а пишеш като 13-14 годишен хлапак. ОсАзнай се и потренирай малко българския.
Съжалявам, обаче няма как други момичета, освен тези, които си описал в "статията", да ти обръщат внимание с тези малоумни разсъждения. От там идва и мнението ти за момичетата като цяло. Не че няма такива, каквито си описал, има, доста са, ама не всички, даже не и половината.
Надявам се да приемеш критиката като зрял човек и да не се засягаш, а да оправиш грешките си.
Успех с блога! :)
qkataa_123
07-27-2016, 07:50
Да ти дам буквар че правописа ти е ужасен иначе блога ти е интересен браво и успех :D
ParadiseCity
07-27-2016, 10:23
Как смяташ да "завъдиш" последователи в блога си, като пишеш какви курви имало :D
Хората биха се позаинтересували повечко от по-приятно и разнообразни теми.
Стига вече курви :D