Влез

View Full Version : Бяло по презерватива

proxyto
07-10-2016, 11:24
Здравейте, снощи правихме секс с приятелката ми и по едно време погледнах, че вътре в основата на презерватива има малко бяла течност и веднага спряхме и го сменихме. Не бях свършил и не беше скъсан, не беше излязло извън презерватива. Но се притеснявам какво може да е било предеякулационна течност или от лубриканта? Трябва ли да вземем някакви допълнителни мерки?

dwanewane
07-10-2016, 12:32
Тая работа вече си е на късмет брат :Д :Д

KaRiNa.Ni
07-10-2016, 13:11
Здравейте, снощи правихме секс с приятелката ми и по едно време погледнах, че вътре в основата на презерватива има малко бяла течност и веднага спряхме и го сменихме. Не бях свършил и не беше скъсан, не беше излязло извън презерватива. Но се притеснявам какво може да е било предеякулационна течност или от лубриканта? Трябва ли да вземем някакви допълнителни мерки?

Свършил си без да разбереш:D

proxyto
07-10-2016, 13:16
Ами не определено не бях свършил, защото нямаше нищо в презерватива а това беше просто прекалено малко за да е сперма

Но все пак, все още не са минали 24 часа и се чудим дали да не вземе escapelle превантивно?

whotthefuckisbless
07-10-2016, 22:56
Ако е от вътрешната страна не мисля, че ще има проблем :д А ако е от външната страна и презерватива не е скъсан тази течност може да е от момичето. Момичетата също пускат течности когато са възбудени :д

mcdiddy
07-11-2016, 17:53
:D Божее, няма как да свършиш без да се усетиш. Ако презервативът е бил дори с малко по-голям от колкото всъщност ти е.. ммхм мда.. се насъбира лубриканта горе. Ако е от външната страна може да е от момичето - "бяло течение". Чудно ми е как сте го забелязали и как сте реагирали първоначално.

Andry13
07-12-2016, 16:43
Ако не си сложил презерватива правилно по време на секс може да ти се е изхлузвал по малко и когато момичето е отделило течността ти не си забелязал и си го нахлузил и така.. Споко от нея е ;)