PDA

View Full Version : Ще се върне ли ? :(

veselena3333
07-11-2016, 10:34
Здравейте :)
Историята ми е доста дълга и предварително се извинявам за допуснати правописни грешки.
Момиче на 15 години съм и наскоро имах приятел на 17.Не знам как да започна всичко.Писахме си с него и накрая с тристата зора излязохме.Много му допаднах ,разбирахме се ,но само в началото.Ходихме 7-8 месеца.Постоянно ми пишеше ,искаше да излизаме ,скоро дойде у нас запозна се с нашите.Понеже вторник и четвъртък съм на уроци(пропускала съм около 5-6 пъти урпци заради него),един път се случи да го пусна да излезе с момиче, беше ми казал ,че му е стара приятелка и че не се били виждали от 4 години , после го питах какво стана бе , разхождали се ,обаче се хлъзгала (беше зимата) , той и се смял и не смеел да й помогне ,накрая я изпратил ,тя не му говорила ,блокирала го ,а аз така и не разбрах как се казваше момичето ,питах го той няма значение.После по едно време се бяхме скарали пак (за нещо дребно)беше ме блокирал уж на базик ,същия ден валеше сняг и беше 5,6 градуса към 5-6 часа се дигнах и отидох да го търся в пансиона му ,засякох го ,точно когато тръгваше за тренировки и сякаш ми се смееше през целия път ,докато го изпратя ,защо съм дошла ,било на базик ,щял да ме отблокира и го направи де.Стигна се до въпроса за секс.Два пъти ми беше казвал ,ще те моля ,ще те моля и накрая ще спра и ще ходя с теб , а ще го правя с други, много ме болеше тогава.И му казвах още не съм готова , а и все пак ходихме 1-2 месеца тогава.Стигна се до коледната ваканция не помня за какво се сдърпахме пак и ме беше блокирал и не ми беше писал цяла ваканция.След това на 3 януари се върна като нов.Оправихме се пак ,излизахме ,черпеше ме ,дори и да имах пари,той ми купуваше нещата ,като сме излизали ми е оправяю дрехите на не изстина , като сме били във вуйа му пък одеялото и ме е увивал ,аз също му правих 3-4 пъти подаръци (стоях гладна и си събирах пари от закуската) , а той ми подари подарък само на 14 февруари , голямм мечок ,който си бях поискала , приятеля ми е мелес (майка му е циганка, а баща му българин),зодия овен е и от най-малкото се пали и почва да вика ,но аз свикнах с това.Баща ми щом разбра ,че е мелес ,ме спираше да излизам с него , даже по едно време искаше да се извинява на приятеля ми ,че уж го е убидил , а всъщност не е ,приятеля ми отказа и бяхме разделени отново за 1 месец , после му се молих ,както винаги , забравих да спомена ,че разделим ли се винаги ама винаги ме блокира от всяка социална мрежа и то веднага ,тогава точно имаше рожден ден този месец ,звъннах му едвам ,едвам се съгласи да се видим ,направих му подарък(на едно табло закачих всички наши снимки и му написах толкова дълга картичка) ,но той не пожела да се съберем и тогава , изтрих си фейсбука и още съм , един път ,докато беше у нас ми писа бившия ми аз оставих чата , той го видя и почна да му пише аз му казах не му пиши , а бившия ми беше написал тогава ,защо се правиш , приятеля ми веднага зацепи ,че с този съм се виждала ,но аз не исках много много да знае за този бивш и му казах ,че просто сме си писали той ме ми повярва , тръгна си от нас , аз отново го спирах и му се извинявах ,той мв напсува и нарече курва и после след няколко дена ми писа и ми се извинява.Семейството му ме познава и всички ме харесват , въпреки ,че съм леко закръглена , в дупето и стомаха.Обиждал ме е много пъти , казвал ми е че не ставам ,че много съм се променила ,защото (след всички тея пъти , винаги той ме е зарязвал ,аз му казах няма да те зарежа ,както и да ме обидиш и каквото и да ми сториш , той беше обещал също ,но никога не спази)много се промених по характер , тоест започнах да му повишавам тон ,понякога ,без да се усещам ,опитвах се да се променя ,бърках ,но се усещах , извинявах се ,но истината беше ,че той ме промени ,всички го забелязаха , много съм плакала ,не съм плакала толкова за семейството ми повярвайте ми и по едно време исках да ги разделям точно ,за да съм с него ,но пак се разделихме.Като се скараме ми е казвал ,че чака винаги на мен аз да ни оправя ,защото него не го бивало в това и затова чакал ,аз да се извиня.Притеснявала съм се за него , по всяко време ,писах му ,натисках му се ,но при най-малката ми грешка ,той иска да късаме , а всъщност не гледа неговите грешки , спря си тренировките ,уж заради мен да сме се виждали повече и защото избирал или едното или другото ,но истината беше ,че той се заплиташе в лъжите си ,питала съм го 2-3 пъти ,различни дни ,защо ги е отказал , защото не му било приятно да го бият (тренираше кик бокс) и един път само каза ,че заради мен.Толкова пъти съм плакала и съм ходила по студовете да го чакам , а в момента пак ме остави.Защото отново съм му повишавала тон и защото сега лятото е трябвало да се променя.Питала съм го ,защо тогава си с мен щом съм ти грозна на външен вид , той заради характера ти.Забраняваше ми да излизам с клинове и по-разголени блузки , а повярвайте ми може да съм закръглена ,но толкова много хора ме заглеждат и продължават да го правят въпреки ,че са ме виждали.Правили сме секс (ползвали сме презерватив всеки път , един път понеже беше малко груб , не ме беше възбудил както трябва и се протърках , направи ми ранички ,ходихме на гинеколог двамата ,беше много загрижен тогава ,извиняваше ми се , а и имаше още един път ,когато правихме с презерватив , свърши , изходи се и след 20-30 минути пак го правихме без , после отиде да провери имало ли е нещо и е имало ,беше се притеснил много , аз също ,извиняваше ми се ,питаше ми дали съм щяла да го зарежа след всички неща ,които ми е причинил) ,около 10 пъти (въпреки ,че съм дебела) ,той ми беше първият , не съм му отказвала и фелацио.Много малко неща съм му отказвала и то малки ,а той наистина си ме обиждаше доста и не един път ме нарече курва.А аз всяка вечер целувам мечока от него и се моля да се върне при мен.Наистина много го обичам ,просто искам да разбере ,че съм го обичала и постоянно съм мислила за нас ,за разлика от него.Той сякаш не ми вярваше ,че го обичам ,имам предвид ,казваше ми ,че съм се привързала ,но не и че го обичам.Имал е една сериозна приятелка 6 месеца ,но се карали както с мен и я хванал да му изневерява , поне така казва той.Лъгала съм го ,но леки незначителни неща , а неговите лъжи ,не бяха точно леки и незначителни ,щом разбрах с него ,че ме е лъгал , за нещо му прощавах ,той се оправдаваше и така ,но щом той разбереше ,че съм го излъгала нещо , почва да ми вика и да иска да се разделяме.Исках да се тровя с хапчета по едно време ,като нашите не ми даваха , да съм с него ,но той казваше ,недей ,защото те искам жива и здрава.Обичам го дори и след всичко , прощавам му всичко разбирате ли,давам му всичко ,както виждате дори и да излиза с момиче , той ми казваше ,един път станало ,сега ще ми го натякваш ,но не е така ,много малко са тея момичета да намират вината в себе си винаги , да се извиняват дори да не са виновни,да се молят , да прощават обиди.Просто искам да се върне.Като сме се карали и после като се оправим ми е казвал 2-3 пъти да не се отказвам и да му се натискам , еее правих го той не ме пожела вече.Ходила съм дори до вуйна му ,защото с нея си говоирл най-добре да й говоря да ни сдобрява и тя ми е казвала ,че е инатлив и да съм го търпяла. Правилно ли постъпвам или не ? И имам ли вина ,за да ме остави.Бях му казвала ,че като го гледам много в очите ще го урочасам (така съм чувала) ,но на базик и сега като се разделихме ,обвинява мен ,че му се връща всичко и последния път даже щял да умре ,наистина беше многи лошо паднал със засилка от байр с колело ,дори си е направил нещо на носа и като ми каза ,че съм го урочасала се разплаках , каза ми че не ставам за приятелка , вдигала съм му нервите постоянно и малко моменти имал хубави с мен , а въобще не е така .Не мога да го позная ,аз се промених и той сега май иска да ми върне ,защото вижда явно ,че му прощавам.Много искам да се върне ,прощавам му всичко.Имахме планове да живеем и остареем заедно ,но всичко замина.Дядо ми почина наскоро ,този ден бяхме скарани ,аз го молих да се видим ,поне на този труден за мен ден ,той не пожела ,защото съм щяла да го ядосам и не искал да си скапва деня.Вчера имах рожден ден ,той не ми писа ,не се сети ,много ме заболя дори и сега си плача ,защото като си спомня на неговия какви неща правих за него.И си мисля ,че колкото и да ме мрази и да не иска да ме вижда,поне от едно уважение ,аз съм му първата във много неща ,то си и личеше трябваше да ме поздрави.Сега ме боли ужасно много ,но започвам да спортувам ,за да се изваям и ще се моля да се върне.Според вас ще се ли?

black pearl
07-11-2016, 15:16
Остави го не си заслужава. След време ще осъзнаеш кошло глупава си била. Това момче не те заслужава. Да ,почни да спортуваш ,но за себе си. Не заради него. Това момче и 5 пари не дава за теб. Нито те уважава ,нито те обича. Не ставай жалка и смешна. Още колко момчета ще срещнеш. Не го мисли. Първия никога не е последен. Не живей с илюзията за този човек.

veselena3333
07-11-2016, 18:10
Понякога беше много мил и правеше всичко за мен , а понякога както сега ме мрази сигурно.Но наистина той ми е казвал ,че съм само привързана ,но аз не съм.Само аз си знам какво ми е почти всеки ден плача и мисля за него.Понякога го беше грижа ,понякога не.Приятелката ми ми казва ,че е за секса ,понеже на него няма коя да му върже и за секс ,(личната му хигиена малко не е добра).Но аз наистина не мога да повярвам,толкова съм се хабила , а после дори да не ми честити , едно дори и чрд.Само дори да ми напише нещо малко ,ще ме зарадва ,ще направи деня ми великолепен.Когато беше болен ходих до аптеката без да ме е молил(купих му хапчета) и без да знае отидох до пансиона му , той ми се развика защо съм идвала без да го предупреждавам ,тогава заплаках той ми каза ,че със сълзи не се оправя нищо.Много пъти като съм била някъде с него съм плакала ,както си седим и си мисля за нас и почвам да плача ,той ме усеща и ми казва само да не плача ,защото още дълго време ще сме заедно и ще го ядосвам,но този път май приключихме.Яд ме е.Аз също бърках ,явно съм го отблъснала,скарах се с приятелката ми,защото тя не иска да съм с човек ,който се подиграва с мен ,а ми беше много скъпа.Със семейството ми също не съм в брилянтни отношения.И пак бих му простила ,обичам го просто.Дано се върне ,ще му припомня всичко това,но няма да се върне.Няма да срещна други момчета,живея в малък град ,досега щом не съм ,надали по-нататък ще срещна.Точно затова се моля да се върне.

black pearl
07-11-2016, 18:47
Ами права е приятелката си. Взимай се в ръце. Особено с хора с лоша хигиена.. Не не абсурд.
Не го обичаш. Изреди 10 неща ,с които те е направил щастлива и кажи защо искаш да си с него.
Ще срещнеш и други момчета не се заблуждавай. Това ,че си от малък град не е фактор. След време можеш и да се преместиш даже.
Не губи приятелите и семейството си заради него. Ще съжаляяаш един ден,повярвай ми. Не го търси и не му се моли повече. Дори по някаква случайност,която е минимална , те потърси а отрежи го. По-добре да си сама от колкото с такъв човек. Само си го представи как след 10 години може данте спукванот бой и накрая на всичкото отгоре да трябва ти да му се извинил,защото си го ядосала. Айде без. Не бъди глупава ,момиче! Живота тепърва е пред теб. На 15 години си още.
Слабохарактерни жени бол. Не бъди една от тях.

veselena3333
07-11-2016, 18:59
Мога да изброя повече от 10 неща , просто явно както и при мен и при него понякога му става нещо ,избухва и понеже е инатлив сега се прави.Като цяло искам да съм с него ,заради това ,което беше преди.Грижеше се за мен ,търсеше ме постоянно ,винаги намираше време да излизаме без оправдания ,не ми е викал или обиждал , просто беше друг човек тотално ...Въпроса е ,че бях готова на всичко за него.Ще се моля да ме потърси дори след време ,като не намери такава да му угажда и да го търпи и аз да му припомня това всичко и болката.Просто времето с него беше неописуемо.С бившите си не съм била така,а бъдещото момче постоянно ще ми напомня за него ,не се знае и какъв задник ще е.Благодаря за мнението !!!

black pearl
07-11-2016, 19:05
Ключовата дума при теб е ПРЕДИ. Каквъв е бил преди ,а не сега.

veselena3333
07-11-2016, 19:36
Искам го такъв ,какъвто беше преди.Имам надежда ,че може след ваканцията да е друг дори той сам си го каза.Преди да си замине ми каза,че не се разделяме ,а че това е кратка почивка ,попитах го почивка или раздяла няколко пъти той каза почивка.Каза ми лятото да тренирам и да се променя и че след ваканцията ще излезем ,но той много неща е казвал ,но не е спазвал.Сега си ме е блокирал ,аз след вчера спрях вече да му пиша във вайбър ,дори блокирана и ще видим ,пък дано осъзнае всичко :)
Ще чакам за още мнения :)

KaRiNa.Ni
07-13-2016, 12:54
Заболяха ме очите не ми се чете..другия път напиши историята ти в съкратен вариант само с най-важното.

dwanewane
07-13-2016, 13:57
tva ko naprai ve myrzi me da go cheta tva

veselena3333
07-13-2016, 16:42
И какъв по-точно съкратен вариант , казвам всички неща ,които съм направила ,всяко нещо е от значение , все пак и затова искам мнение дали ще се върне или не ...

crazyfenka
07-13-2016, 23:55
Виж сега.. не тъжи за това момче .Първо искам да ти кажа да се вслушаш добре в думите ми . Не е първият и нито последният.
Аз лично не бих могла да търпя и да бъда с човек който ме обижда по този начин а аз да правя всичко за него , просто това никога няма да се случи. Но хората сме различни ..ти се поддаваш доста и това хич не е хубаво.Бъди момиче с достойнство!
Някой ден ти ще срещнеш по-добър ,и когато се сетиш за миналото със този човек и те уверявам много ще съжаляваш ! Той те е използвал ... не се предавай и го забрави ! Ще ти е трудно но нямаш много голям избор.

veselena3333
07-14-2016, 08:22
Опитвам се вече да не плача.Става ми гадно като минавам там ,където сме ходили ,но се опитвам да го забравя.Казвал ми е ,че ме обижда и той не знаел защо.Държеше се доста детски ,доста пъти аз се държах като по-голям и разумен човек.Но от друга страна пък ми беше за урок ,имам предвид да знам как и какво да правя с друго момче ,какво да казвам и на кого.Доста странен урок - 8 месеца ,доста секс и споделяния.Сега дано да разбере какво е загубил :)

mincheto
07-18-2016, 23:19
След време ще осъзнаеш кошло глупава си била.

Хахаха....колко познато...от 6години на сам вярвам само в Себе си и Бог.Невярвам на никой друг.Човек трябва да пази слабостите си в тайна за себеси иначе дори и най-близкият човек може да ги използва срещу теб....

veselena3333
07-19-2016, 10:59
Темата вече няма значение ,момчето даже излиза с друго момиче и ме лъже ,че не е в града.Темата да се изтрие или затвори.Благодаря предварително.

YoungBloodZ
07-19-2016, 11:02
а3