View Full Version : Леки притеснения
Здравейте, днес с моята приятелка правихме секс, след което свърших, след 10 минути още веднъж, без презерватив, но и двата пъти свършването СЪС СИГУРНОСТ беше извън нея. Има ли опасност след свършването от първия секс да е останало нещо в каналчето или отворчето и може ли да доведе до бременност? Разтоянието между половите актове беше около 10 минути, благодаря предварително за мнението! :)
Ами ако не ти е духала след първия път и не си минавал през банята - естествено, че е останала сперма !
Разбира се, че е останала ако не си се измил хубаво. Опасност винаги има !
Ами ако тя ми е духала между двата акта?
Зависи колко добре го е правила
dwanewane
07-13-2016, 14:04
Лошо да пие някакви хапове !!
baby_baby
07-15-2016, 15:11
Мисля че няма опасност да стане нещо
Здравейте, днес с моята приятелка правихме секс, след което свърших, след 10 минути още веднъж, без презерватив, но и двата пъти свършването СЪС СИГУРНОСТ беше извън нея. Има ли опасност след свършването от първия секс да е останало нещо в каналчето или отворчето и може ли да доведе до бременност? Разтоянието между половите актове беше около 10 минути, благодаря предварително за мнението! :)
няма как да е станало квото и да е
Благодаря на всички, наистина се надявам да сте прави, защото.. :D Наистина ви благодаря!
mikity_sladky
07-18-2016, 15:10
Ти и преди година беше писал, че се притесняваш да не си забременил момиче. Не знам дали е същото. Внимавай малко бе. То на 16 год. е трудно но, все пак. Иначе евалла за приятелката, два тека и между тях свирки. Браво! И аз искам такава...