View Full Version : Не мога да завържа тема за разговор
Здравейте от доста време се познавам с едно момиче(3год) доста я харесвам но и двамата сме много срамежливи мисля че и тя има чувства към мен но тя сякаш не може да се отпусне бяхме на кино и аз какъвто съм едвам обелвах и дума някакви идеи за помощ всеки ден си пишем но почти винаги не мога да поддържам разговора да бъде интересен горе долу съм я опознал и вече е каша в главата ми и още един въпрос скоро ще си взимама куче ако го кръстя на нея дали ще види какво значи за мен
the dreamer
07-12-2016, 00:03
Говорете за интересите си. Интересувай се от нейните работи, питай. По принцип не е важно какво казваш, а как го казваш. Златен съвет свързан с говоренето с момичетата - внимавай с интонацията - трябва да говориш с дълбок мъжки глас, а не с пиклив глас, като на жена. Няма от какво да се притесняваш.
Не си кръщавай кучето на нея!
deitona22
07-12-2016, 08:37
Послушай Малкълм.
Особено това за името на кучето-не го прави!
qkiq_metal
07-12-2016, 08:39
Това с името на кучето е супер идея направо си кръсти и овцата на нея!
anonymous990763
07-12-2016, 09:37
Щом е излязло с теб, момичето има чувства, така е. Явно очаква да си развържеш езика и да направиш първата крачка. Тя не може да се отпусне след като до нея седи купчина нерви. Познавате се от 3 години, което означава, че би трябвало да знаете за повечето си интереси и хобита. Поразпитай я малко за тях, с какво иска да се занимава в бъдеще. Нормално е да има кратки паузи мълчание. Най-важното - успокой се, за да може и тя да бъде спокойна.
Ами когато и казах тя ми отвърна че също би искала да има нещо с мен но не би искала да започва да се лигави ако станем гаджета и каза че иска да сме нещо повече от приятели и ме прегърна как трябва да приема това?
трябва да говориш с дълбок мъжки глас
трябват му също дълги мустаци и кон
KaRiNa.Ni
07-13-2016, 12:56
Здравейте от доста време се познавам с едно момиче(3год) доста я харесвам но и двамата сме много срамежливи мисля че и тя има чувства към мен но тя сякаш не може да се отпусне бяхме на кино и аз какъвто съм едвам обелвах и дума някакви идеи за помощ всеки ден си пишем но почти винаги не мога да поддържам разговора да бъде интересен горе долу съм я опознал и вече е каша в главата ми и още един въпрос скоро ще си взимама куче ако го кръстя на нея дали ще види какво значи за мен
Когато започнете,да ми говорите за "чувства" ми се иска да ви тресна с #книгатапокухатаглава
anonymous990763
07-13-2016, 13:15
Когато започнете,да ми говорите за "чувства" ми се иска да ви тресна с #книгатапокухатаглава
И това твоето е чувство, нали се сещаш?
По темата - казала съм малко по-горе.
dwanewane
07-13-2016, 14:19
haha nikoga za nishto na sveta ne si kryshtavai kucheto na neq :D :D :D very Smexxxx ! III stiga sedq ti kat nqkva putka naprai neshto purvata stupka !!
crazyfenka
07-13-2016, 23:57
Не си кръщавай кучето на нея.. това ще ти е най-голяма грешка , повярвай ми ! Много ,много ще съжаляваш .. :D