Влез

View Full Version : Обрив по лицето гърдите и горната част на гърба до кръста

imonlyfifteen
07-16-2016, 12:35
Здравейте хора! Преди 2 дни се събудих и като се погледнах в огледалото по лицето ми имаше някакъв обрив, наподобяващ акне, но пъпчиците бяха много на брой, изключително много и още по лошото е, че се размножавят, стават още повече.
Първия ден нямах температура, но след като отидох при личната лекарка, тя ме попита дали имам температура и аз и казах не, след което вечерта ми се стори студено и някак си замаяно, премерих си температурата и се оказа че имам 37.8 температура. Също така този обрив е и по гърдите, до равнището на зърната, а на гърба от раменете до кръста.
При гърдите и гърба, обрива е съпроводен и с зачервена кожа, и пъпчиците са една до друга, гнойни, а при лицето са само една до друга и са гнойни.
Тя ми изписа да пия Aerius - противоалергично, да мажа първо кожата със Етилов спирт и след като изсъхне да я намажа с Fucidin(Фусидин)
Втория ден е днес и сутринта като се събудих, видях че пъпчиците са станали още повече и когато отидох до тоалетна да уринирам, забелязах че урината е много тъмна, оранжева, жълта, кафява, незнам как да я опиша, а аз пия много вода, понеже тренирам и съм свикнал поне по 3 литра на ден да изпивам.

Имам няколко варианта за какво вредно съм правил.
1 - Играх си с персийското ми коте (дългокосместо), не е ваксинирано и то ме надра, нахапа по дясната ръка около китката.
2 - Пръсках с Килтокс Супер за всички летящи и пълзящи насекоми , след което проветрих за 2 - 3 часа.
3 - В къщата има бълхи, които може би успях да разкарам благодарение на Килтокс и парцал с белина, та незнам дали може от тях да съм получил нещо, защото краката (при глезена) и коремната област между пубиса и пъпа е нахапана.

Ако някой от вас е имал подобен случай, моля да сподели, или пък ако има някой някаква идея, Как да се отърва от гадните симптоми, или като цяло да се излекувам и с какво, моля да сподели.
Също така ако някой иска снимка на гърба гърдите и лицето ми за да види какво е положението, може да пише в темата да се разберем.

mincheto
07-18-2016, 14:09
Иди на дерматолог.

NissaN
08-09-2016, 19:44
И аз имах някакъв обрив по гърдите (не знам от какво) мазах ги няколко дни със скинорен и изчезнаха така както се появиха.Успех.