PDA

View Full Version : Любовта не е това, което фантазирате, че е момчета !

Maleficus
07-19-2016, 13:08
Любовта е като една военна игра, в която вие играете в защита. Нежния пол се опитва да изкопчи от вас все повече и повече информация или другояче, а след като изкопчи максималното, се опитва да ви промени използвайки тази информация и вашите слабости, та да отговаряте на представите й повече, а след като ви промени, ще започне да ви ненавижда, че сте дунди и шанса да бъдете зарязани е 99,9 %, защото почти никое нормално момиче, без психични отклонения не обича мъж, които е под нея, емоционално или другояче..

Това се случва в повечето случай, затова не се мислете, че вие точно сте специални, никои не е специален и имунизиран и почти всеки е минал през подобна връзка поне веднъж или ще премине, в която наивно се е доверявал и споделял.. По мое мнение, всеки трябва да премине поне веднъж през подобна ситуация, за да оцени, колко ценна е свободата и че всъщност, най ефективния начин да задържиш момиче, е да я караш винаги да се чувства леко несигурна и като човек, които няма контрол над вас, че всеки момент може да ви загуби ако започне да си играе с вас. (винаги бъдете малко емоционално резервирани и не задълбочавайте прекалено много)

Когато едно момиче, обича и желае даден мъж и знае, че не го доминира, го обсипва с грижи и облаги именно, заради страха, че може да го загуби, които при дамите в правилните условия е доста силен, тъй като са по емоционални и по импулсивни в много случай.

Накратко, момичетата, в повечето случай, ще ви обичат, докато сте силни, докато не могат да ви контролират и ви уважават, но ако стане нещо и паднете по ниско от тях, очаквайте да бъдете оставени сами или по лошо. Любовта се изпитва различно от мъжете и жените, мъжете обичат жената, заради красотата и характера й, а жените обичат мъжа, заради възможностите, силата на характера и опората му(ако е хубав добре, но не е приоритет). С разликата разбира се, че инстинктивно, жените търсят по добър партньор( по добър от вас и докато вие държите трона, връзката е наред, но когато дамата намери някои, които да го предизвика, нещата започнат да се влошават във връзката) винаги, а както всички знаем никои не е идеален и винаги има по добър от него. Не прекалявайте с романтичното фантазиране и романтиката момчета, вредна е за здравето, просперитета и бъдещето като цяло.

Накрая едно послание и за дамите, че има изключения и вероятно всяка дама, четяща това, ще си мисли, че е изключението.

Trustmeimalawyer
07-19-2016, 13:45
Много мразя общия знаменател.

Maleficus
07-19-2016, 13:50
Много мразя общия знаменател.

Повечето хора не са гении, това също е общ знаменател и е вярно, тоест не всеки общ знаменател е автоматично грешен, без да се докаже, че е така.

Rakshy
07-19-2016, 16:18
кефи ме как пускаш некви постове тип "статия в космополитан" :Д :Д

mincheto
07-21-2016, 17:30
Не съм съгласна,че жената обсипва с грижи мъжът ,ако мисли,че ще го загуби....поне не от части де...Аз да речем и да не го загубя,и да го загубя хич не ми дреме,вече въобще не го ревнувам,а преди бях страшно ревнива,хич изобщо вече не се ядосвам и не ми дреме,сега той мрънка,че не му звъня често.Аз и да обичам мъж никога няма да му бъда робиня и ,когато свирне да му бъда на разположение,това няма шанс да се случи при мен.По-скоро,той ще ми играе по свирката,ако иска да е с мен и да не ме загуби.

Maleficus
07-22-2016, 13:39
Няма идеални хора! Съгласна съм че в такива теми трябва да се избягва общият знаменател - всеки е уникален!

Всеки е уникален... И да и не, от една страна си зависи от нас, от друга сме повлияни от едни и същи инстинкти и механизми на гущеровия и бозайническия мозък( да скъпа, колкото и да ти се иска да сме нещо повече от животни, за жалост и ние сме и се влияем от набор инстинктивни механизми, които понякога заобикалят сложния ни неокортекс и ни карат да се държим ирационално и предвидимо, в много случай, примерно когато сме в уплашени достатъчно), тоест това, което се опитвам да кажа е , че много неща са предвидими и докато сме уникални от една страна, от друга се държим еднакво в много ситуации и по време на определени чувства. Генерализациите, се ползват, за да се групират нещата, в които не сме уникални. Тоест генерализациите (общите знаменатели) са валидни, когато могат да бъдат защитени и всяка генерализация, може да бъде оспорена, ако се представят доказателства.

funkey
07-23-2016, 17:07
Аз бих казал,че малефишъс има много правилно мислене :) Дори и да не го осъзнават момичетата, в по-големия брой случаи, ситуацията е такава както е описана. Естествено , че има изключения , всеки е различен. Но все пак, подсъзнателно за всяко момиче е заложено този истинкт, за който малефишъс обяснява по-горе. Доста точно казано, и браво за начина на мислене :)

xpucuto
07-23-2016, 22:40
Ами аз ще ти кажа, че щом е искала да те промени, значи не сте си пасвали, тя е търсила нещо друго, или е имала някаква грешна представа за теб в главата си, но е видяла, че не си такъв и се е опитала да те вмести в този калъп.
Не се терзай не сте били един за друг [:

!Няма нужда да се тормозите, когато нещата не се получават. Не ти харесва, че човека не пуска или вдига капака на тоалетната или изстисква пастата за зъби от средата и дори след като сте му казали да не го прави, продължава по същия начин..то това не е вашият човек, защото след време дори и тези дребни неща, колкото и смешно да ви звучи ще ви подлудяват. Намерете някой, който го е грижа, който ви слуша, имате еднакви интереси и иска да се развива в живота заедно с вас.

Maleficus
07-24-2016, 12:26
Ами аз ще ти кажа, че щом е искала да те промени, значи не сте си пасвали, тя е търсила нещо друго, или е имала някаква грешна представа за теб в главата си, но е видяла, че не си такъв и се е опитала да те вмести в този калъп.
Не се терзай не сте били един за друг [:

!Няма нужда да се тормозите, когато нещата не се получават. Не ти харесва, че човека не пуска или вдига капака на тоалетната или изстисква пастата за зъби от средата и дори след като сте му казали да не го прави, продължава по същия начин..то това не е вашият човек, защото след време дори и тези дребни неща, колкото и смешно да ви звучи ще ви подлудяват. Намерете някой, който го е грижа, който ви слуша, имате еднакви интереси и иска да се развива в живота заедно с вас.

Леле леле, на мен момиче да ми се скара няколко пъти за капака на тоалетната, докато живее при мен и ще я хвърля на улицата..На кой му трябват такива дребнави хора, дето се хващат да се карат за всяко малко нещо ?.. " Намерете някой, който го е грижа, който ви слуша, имате еднакви интереси и иска да се развива в живота заедно с вас." Еднорозите не съществуват мила, всяка грижа и интерес е реципрочен на възможностите на мъжа, с които излиза дадено момиче, тоест винаги има уловка, дори и да не се забелязва, дори и на подсъзнателно ниво, все пак и ние сме животни и нямаме пълен контрол над процесите, които възнаграждават или наказват дадени действия.. Смисъл, когато възможностите намалеят и интереса намалява и грижите след него, тоест един мъж трябва да е успешен, за да получи всичко от което има нужда, почти всички жени не биха дали грижата си просто ей така.. Ако пък се случи чудото, защото се случва понякога и се паднете на момиче, дето си струва и го е грижа, докато сте просяк в дрипи, то тогава пуснете и едно тото, може пък да сте родени под щастлива звезда :D Знам, че живота е по красив, когато се гледа на него, като кон с капаци, но момчета, ако желаете да имате и да постигнете нещо, време е да приемете красивото, но и грозното в живота !

jghgh
07-24-2016, 13:13
мисля, че тази тема ти е добра и вярна

Jägerbomber
07-24-2016, 16:19
Поздравявам автора за темата. Никой няма да ви сипе тая информация безплатно и наготово. Надявам се го оценявате.
А аз имам една заявка към тебе, понеже виждам че разбираш нещата. Можеш ли да напишеш тема относно причините поради които младите не правят секс

Mоnstera
07-24-2016, 17:02
Поздравявам автора за темата. Никой няма да ви сипе тая информация безплатно и наготово. Надявам се го оценявате.

Честно казано е прав на всичко което е написал както и предните му тема са си верни, не знам защо някой му обянсява че има проблеми или друго, но аз си подкрепям това момче, надявам се да продължава да ни пише неща които ще са ни полезни и малко или много трябва да се замислим над тях.