PDA

View Full Version : Зелена светлина и накрая ***



Marksman
07-19-2016, 21:19
Тааакаа.. Искам да споделя една странна случка и ако може някой да разкрие къде ми е грешката ще е екстра..
Значи едно момиче (стар приятел) ме покани в тях с още няколко приятели да пийнем просто и за разговора. След това предложи да спя и го приех за "Жълто".. Малко по късно вечерта след като другите си тръгнаха и остана само още 1 човек ми пусна ръка и вече бях сигурен и го приех за "Зелено" и си мислех, че съм "пресякъл", а се оказа че "светофара" явно е леко луд.. Таа тръгваме да лягаме и тя се съблича по гащички и сваля сутиена облича фланелка и ляга до мен. При което започнах да пускам ръце и ми даваше спокойно да и мачкам гърдите,да и вдигам фланелката и тн.. Но тръгна ли да я пипам отдолу не става.. Не дава.. Малко съм упорит и съм прекарал 2 часа в опити и не става.. 2-3 пъти се добрах до долу и то през гащичките, а не под тях.. Опитвам да стимулирам колкото мога, но си остава твърда като камък и не иска да продължим..Малко се бях отплеснал по опитите така че не съм я слушал особено,но казваше,че иска но не може.. Не можела да прави секс без да е емоционално обвързана и тн.. Аз само и прошепнах "Не можеш да отречеш,че не ти е приятно".. И тя се съгласи.. Ноо не става..Били сме само приятели... Таа се чудя къде забога е проблема ? В мен ли нещо?

the...dreamer
07-19-2016, 21:24
Просто не знае какво иска. Абе тя да не е на 16 ???

baby_baby
07-19-2016, 21:56
Ако и е за първи път нормално е да не дава и да се притеснява

mincheto
07-20-2016, 07:37
Като неиска няма какво да се направи.

divergent
07-20-2016, 11:31
Много ме кефи метафората със светофара. Иначе на момичето му се иска, ама явно досега не е и се страхува.

Marksman
07-20-2016, 21:18
Ние сме стари приятели.. Не й е за първи път.. Дори преди 2 седмици беше правила секс си говорехме.. Друг й е проблема.. Питах я дали е притеснена,дали я е срам, а тя вика "Неее!! Мислиш ли че щях да седя гола пред теб ако ме беше срам".. Друг проблем има..

mincheto
07-20-2016, 22:53
Друг проблем има..

Ми тогава що не я питаш къв и е проблема?

cickitenazlati
07-21-2016, 09:35
наеби га през дрехите бричет

Staneff
07-31-2016, 16:33
Наеби я после ще ти благодари :)

MarkKnight
08-01-2016, 16:29
http://thefriendzone.us/wp-content/uploads/2015/09/Friend-Zone-Memes-1.png

LoadRunner
08-01-2016, 18:32
Тоя тип кучки, аз направо им викам вече кучета щото много много дразнят без да си ги провокирал.
Имал съм същия случай преди години, само че ние не бяхме във френд зоната а се харесвахме. Тя идваше при мен в общежитието в стаята ми да спи през определен период от време и това се повтаряше и повтаряше. Все едно да си вземе дозата "мен". Само че така и не ми даде нищо.
Та какъв беше нашия алгоритъм, идва през деня, веселим се, мачкаме се, говорим си. Идва време за лягане, лягаме си гушнати, надървям се, почвам да се мъча да я обарвам, целувам, търкам, лижа и прочие и всички атаки винаги бяха отхвърлени много категорично. Почина си малко, барам си хуя, надупва ми се странично и аз съм странично и ми го усеща, държи ме с часове надървен и се натиска, протегна ръка надолу към нея и веднага си свива краката ама толкова силно че един път имах чувството че и да искам да я изнасиля нямаше да имам никакъв шанс, толкова силно и категорично се пазеше и си държеше краката затворени :Д. Това продължава часове, мъча да я целувам, никакъв шанс, пази се жестоко и със сила съм пробвал, и отвреме на време като си лежим УЖ си се протяга и си пуска ръката по х*я да види дали е още надървен и със задоволство си се усмихва. И това чак до сътринта и никой не може да спи ;/
При мен единствения проблем който можеше да е проблем че брат и беше в другата стая (да, съквартирант, ма в другата стая И прекрасно знаещ че малката му сестра спи в моето легло УЖ по приятелски щото няма къде другаде, хм странно отвсякъде)

Да, разбирам че брат и .. така и така, ама даже не ми даде да я целувам с език и да я пипам и нещо друго, или поне една тиха свирка примерно.

Един път и правих масаж по тялото и тръгнах към задника (тва пак вечерта като сме сами и брата и в другата стая кърти вече) и барам задника малко и тръгвам да го мачкам и отварям и тая каза че ако барна още веднъж ще вика че и на 1вия етаж ще я чуят (реших че не искам дори и да тествам че ако беше вдигнала целия етаж не знам ко щях да обяснявам).

Това са кучета, натискат се на тебе а други ги ебат, зарязвай директно и търси друга, тази само ще ти повлияе зле на психиката и няма да те остави да спиш.

(забравих да кажа че това траеше доста време, през месец през два се случваше,...ии да, винаги като е идвала при мен все уж си имаше някакъв приятел)