View Full Version : СПЕШНО!!!!!!
Така,ами с приятелката ми с която сме повече от година заедно,и двамата сме на 15,решихме да останем на саме у нас.Когато дойде започнахме да си говорим след което седнахме почнахме да се натискаме,и докато се усетим тя ми го беше изкарала и си играеше с оная ми работа,аз започнах да и бъркам м/у краката,тя ми го лапна и това е.Всичко беше супер приятно докато.Следващия ден тя не ми каза че я боли корем и малко се притеснявам да не е станало нещо,въпреки че не съм го вкарал,нито съм свършил близо до оная й работа.Преди да дойде си набих една,обаче след това го измих и си измих и ръцете.Принципно цикъла й идва на 24 обаче ми е притеснено.Ако някой може да помогне да казва,бременна ли е.Като се замисля няма как,все пак не е дева мария,а и съм чувал че сперматозоидите умират секунди след като са в кислородна среда.Има ли повод за притеснение или мога да дишам спокойно???Благодаря предварително
Е ти как си мислиш, че може да забременее от това, че ти е правила свирка ???
Аз не съм казал че го мисля,напълно ми е ясно че не може.Въпросът ми е дали има шанс да е станало нещо,защото момичето я боли
Благодаря за бързите отговори :)
Сега смело отиди и удари едно мъдо за успокоение :D
mikity_sladky
07-21-2016, 11:49
Честито тате. Другият път да не и даваш да ти лапа. Май не си на 15...
Много забавно,на колко съм ?Знам че няма как да забременее от орален
а и съм чувал че сперматозоидите умират секунди след като са в кислородна среда
мдаа, а тия даващите сперма срещу заплащане
ги карат да лъскат във вакум с тръба за въздух в устата
mikity_sladky
07-21-2016, 12:14
Много забавно,на колко съм ?Знам че няма как да забременее от орален
Тогава защо задаваш глупави въпроси? Забавно е, тук какви ли няма.
мдаа, а тия даващите сперма срещу заплащане
ги карат да лъскат във вакум с тръба за въздух в устата
казвам какво съм чел,не казвам че е така
mincheto
07-21-2016, 18:24
Как ще е бременна от теб? :lol: Не се излагай....виж,ако е правила секс с друг...това е вече друг въпрос ; )
Как ще е бременна от теб? :lol: Не се излагай....виж,ако е правила секс с друг...това е вече друг въпрос ; )
Това стана оня ден и момичето не е бременно.
mincheto
07-21-2016, 18:59
Това стана оня ден и момичето не е бременно.
Само да те зарадвам,че попринцип има и цветна бременност,ако с-и чувал за нея де,но няма как да е бременна след като нее имало секс.
Само да те зарадвам,че попринцип има и цветна бременност,ако с-и чувал за нея де,но няма как да е бременна след като нее имало секс.
Наистина много Благодаря,малко се стреснах,но като се замисля не е възможно,като се има предвид че дори не съм я докосвал там с члена си,а и не съм свършил в близост до нея :)
mincheto
07-21-2016, 19:42
E...,ако толко се притеснявате да си купи тест :)
E...,ако толко се притеснявате да си купи тест :)
Според мен няма шанс да е бременна,като се има в предвид че не съм свършил в нея или близо до нея,а и всеки път когато го докоснех си измивах ръцете,просто за всеки случай,четох по други теми,и сайтове,че и да съм свършил в нея пак е трудно да забременее,но за всеки случай реших да питам.Благодаря на всички за бързите отговори :)
mincheto
07-21-2016, 19:53
Според мен няма шанс да е бременна
Освен,ако е забременяла тайно от друг :D Има го и този момент :D
Освен,ако е забременяла тайно от друг :D Има го и този момент :D
може :D нейна си работа :D
baby_baby
07-22-2016, 09:03
:lol: по-добре преди да тръгнете да правите нещо малко чети по тази тема или от обща култура
mincheto
07-22-2016, 09:44
:lol: по-добре преди да тръгнете да правите нещо малко чети по тази тема или от обща култура
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/399275-Обща-сексуална-култура/page8
Чел съм и до колкото разбирам няма притеснения за бременност нали?
sladura89
07-22-2016, 21:14
Аз не съм казал че го мисля,напълно ми е ясно че не може.Въпросът ми е дали има шанс да е станало нещо,защото момичето я боли
Или е яла нещо развалено, или след като е била при теб е минала след това през някой друг! Все пак след като не сте го правили няма как да забременее от въздуха! :)
Или е яла нещо развалено, или след като е била при теб е минала след това през някой друг! Все пак след като не сте го правили няма как да забременее от въздуха! :)
четох че може да я боли от бъркането,тя не беше мокра..иначе благодаря за отговора и аз мисля че няма шанс
mincheto
07-23-2016, 06:14
четох че може да я боли от бъркането,тя не беше мокра..иначе благодаря за отговора и аз мисля че няма шанс
Що просто не си купи един тест?