View Full Version : Харесва ли ме?
Здравейте, аз съм момиче. Едно момче ( спортуваме на едно и също място) постоянно ме гледа. В началото аз го гледах защото ми заприлича на един известен, ама като го видях да ме гледа така няколко пъти...а и понякога се опитва мисля че да ме заговори.
Хубав е, но мен ме е срам... не знам ,помощ защото искам да не го отблъсквам ако случааааайно ме харесва. О и какво мислите, харесва ли ме?
anonymous990763
07-25-2016, 08:57
Ако те заговори не бягай, а му отговори. Не виждам какъв съвет повече може да се даде.
baby_baby
07-25-2016, 09:35
Това че те гледа нищо не значи
Но ако те заговори му не се срамувай
Това че те гледа нищо не значи
Но ако те заговори му не се срамувай
Да де ама винаги като го погледна ме гледа и дори понякога се усмихва.. и веднъж попитах нещо и вместу треньорката той отговори. Дали просто е мил или ме харесва?
Maleficus
07-25-2016, 14:29
Да де ама винаги като го погледна ме гледа и дори понякога се усмихва.. и веднъж попитах нещо и вместу треньорката той отговори. Дали просто е мил или ме харесва?
Щом ти се усмихва, вече планира 3-тото дете, потърках кристалната топка и ми каза, че ще се казва Прънги ( не ме питай, момчето не е наред с главата, но поне е хубав). Впрочем, вероятно те е харесал и може би, вместо да се правиш на интересна, поговори с него и ще разбереш, накъде биха тръгнали нещата, дали е годен за френд зоната, за креватни игри или за сериозна връзка.. От теб зависи..
Хахахаха, добре, мерси :D В събота ще се поотворя малко :D
Не ми казвай, че наистина си на 28 и питаш в тийн форум дали някой те харесва? Ако качиш снимка веднага ще ти кажем. Всеки случай има 2 варианта, в които аз гледам жена - или мн ми харесва, или е мн грозна. Но пък на грозната не бих се усмихвал...
qkataa_123
07-26-2016, 06:50
Според мене щом те гледа значи е харесал нещо в тебе или му е направило впечатление :D
Не ми казвай, че наистина си на 28 и питаш в тийн форум дали някой те харесва? Ако качиш снимка веднага ще ти кажем. Всеки случай има 2 варианта, в които аз гледам жена - или мн ми харесва, или е мн грозна. Но пък на грозната не бих се усмихвал... Мне, не съм на 28, на 14 съм, но викам да се напиша по-голяма, защото забравих че е ,,тийн проблем" и мислех че ще ми изпише че под 18 трябва да има потвърждение на родител и т.н... Ще го модифицирам като седна на комп.
baby_baby
07-26-2016, 08:42
Просто е мил ако те харесва да те е заговорил или да направи нещо друго
Nbd bitch
08-10-2016, 12:23
Опитай да го заговориш, ей така приятелски. По държанието му ще си проличи ако те харесва.
mincheto
08-15-2016, 07:51
Не бягай,a бъди по -отворена.
Бял бродник
08-15-2016, 12:39
Гледам, че предимно момичета са коментирали темата, което е несериозно. Не знам защо изобщо изразяват мнение, след като не знаят как мислят мъжете. Аз съм мъж и мога да ти кажа, че е почти 100% сигурно, че те харесва. Щом те гледа и се опитва да те заговори - то е ясно.
Може да харесва тялото ти затва да те гледа и аз така се заглеждам по момичета минава ми някоя мръсна мисъл през главата и до тук