PDA

View Full Version : Чуствам се празен

nevermorevon
07-29-2016, 21:50
Нормално ли е понеже, всяко 1 момиче, което е оставило няква следа в живота ми да ме е ранило по даден начин и в момента се чуствам празен такъв, не усещам никви химии като преди, едно такова все едно само живея, но до там?

ge0rgi
07-30-2016, 07:50
амии приятел това е много тежко , ще те посъветвам да си дадеш малко пауза с момичетата отдай се на хобито си малко , момичетата не са най-важното нещо на тоя свят .. но все пак друго си е да има кои да те дразни .. та казвам ти отдай се на хобито си опитвай спортове това ще те разсее и няма да мислиш за момичета Успех :)

Maleficus
07-30-2016, 10:10
Модерната любов днес е като да ходиш по стъкла бос.. Нито можеш да се отпуснеш, нито е полезно и като преминеш, ще осъзнаеш, че не си постигнал нищо повече от кървави стъпала :D Впрочем препоръчвам ти занапред да не взимаш връзките, чак толкова насериозно, мноого малко момичета биха се инвестирали колкото един мъж, все пак са по хитрия пол и трябва винаги да имат варианти за бягство :D Всяка отрова в малки количества е полезна, да се влюбиш силно в момиче, което не се е доказало е като да изпиеш шепа приспивателни с ракия...

RapExotic
07-30-2016, 17:29
Нормално е, ако скоро си приключил връзка. Това е временно състояние. Използвай го за да анализираш грешките от предишните връзки и рано или късно, когато почувстваш отново нещо към някое момиче да не ги допускаш.

TROLLDADLOLCAKE
08-01-2016, 16:20
Точно за подобни ситуации винаги съм казвал едно и също..Прецакват те,изоставят те и това не е най-жалкото всъщност...Най-жалкото, е че вече се чувстваш както ти каза "празен".И един ден случайно ще срещнеш правилната жена - тази,която ще те обича със цената на всичко въпреки всичко..И ти ще прецакаш всичко,ще прецакаш нея заради миналите си "любови"..И да,нормално е да се чувстваш така..просто си дай време.

nevermorevon
08-02-2016, 12:09
Много тежки удари полуих едно след друго и нямаше никой да ме подкрепи в тея трудни моменти минах сам през всичкото и вече не знам, имам чуството че не мога да се доверя на момиче

mincheto
08-02-2016, 13:45
Много тежки удари полуих

За това а3 не се доверявам на никого освен на себе си:)

Maleficus
08-02-2016, 15:23
Много тежки удари полуих едно след друго и нямаше никой да ме подкрепи в тея трудни моменти минах сам през всичкото и вече не знам, имам чуството че не мога да се доверя на момиче

Понякога, да се довериш на момиче, е като да си сложиш оная работа в отворената уста на алигатор, независимо колко добре e обучен, винаги има шанс да останеш без най милото :D

Necrologist
08-08-2016, 19:06

Дай си малко почивка от връзките.

baby_baby
08-11-2016, 10:36
Напълно нормално е това но с времето ще ти мине