View Full Version : Пийнал баща
muhatacece
07-30-2016, 01:44
Здравейте, проблема е с баща ми. Преди си попийваше всяка вечер по 50-100 мл, но всичко беше наред. Но сега започна да пие повече с приятелчетата му в махлата и снощи стана страшно, че аз трябваше да се намесвам. Почна да държи речи на сестра ми за живота, а тя трябваше да си ляга, защото беше на работа и майка ми му казва да си ляга и той, ама той и вика да мълчи. Майка ми е избухлива йена и след като и каза да мълчи няколко пъти и тя се развика, той блъсна лаптопа, разтресе масата там, че после аз трябваше да се намесвам, че да не вземе да посегне. Та кво да го правим тоя човек, добър е, обаче като си пийне става съвсем друг.
Това го има в много семейства. Досега не съм чул да има някакво решение.
supersonic0
07-30-2016, 11:26
Много позната история е това, кофти е, че нито спират да си пият, но имат тъпо пиянство. Май колегата отгоре е прав.
muhatacece
07-31-2016, 16:01
Добре, има го във всяко семейство, обаче в нашето не трябва да го има, тука няма надмощие над никой, както в повечето случаи бащата има надмощие над семейството, това не е така при нас.
mincheto
07-31-2016, 22:54
Що просто не поговориш с баща си и не му кажеш какви ги върши на трезва глава?
Добре, има го във всяко семейство, обаче в нашето не трябва да го има, тука няма надмощие над никой, както в повечето случаи бащата има надмощие над семейството, това не е така при нас.
Какво искаш да кажеш? Че не командва никой или че майка ти командва?
mincheto
08-01-2016, 08:04
Какво искаш да кажеш? Че не командва никой или че майка ти командва?
Според мен майка му командва в къщи царството е на жените :)
Според мен майка му командва в къщи царството е на жените :)
Да, вкъщи е тяхното царство. Готвят, перат, гладят, мият съдове и прочие.
Да, вкъщи е тяхното царство. Готвят, перат, гладят, мият съдове и прочие.
Сексист. Жал ме е за тая дето ще се омъжи за теб :D хаха
По темата:
Трудно ще го убедиш, че има проблеми с алкохола. Но все пак може да поговорите за проблема.
doggy_ivanov
08-01-2016, 14:38
раздяла
Сексист. Жал ме е за тая дето ще се омъжи за теб :D хаха
Аз обмислям да се замонаша.
Ние така с нашия дори се бихме след един негов банкет от службата.Направи ми се на мъж пиян а а аз бях много изнервем заради едни ядове и му резнах една.След няколко месеца аз бях прекалил на един бал и случката се повтори но тогава се защитавах.
baby_baby
08-16-2016, 21:26
Няма какво да се направи освен да се поговори с него защото може да стане и по-зле