Влез

View Full Version : Признак за изневяра или?

mihcho
08-04-2016, 15:37
Здравейте, имам приятел от около 7 месеца. Много съм влюбена в него и никога не съм си и помисляла дори и да погледна друго момче, но той много ме ревнува. Сега съм на почивка и не съм го виждала от няколко дена. Преди да замина той ми каза да не излизам сама и много се карахме заради това. Днеска, когато се чухме, той започна да ме разпитва дали съм се виждала с други момчета, дали си общувам с момчета, и да ме обвинява, че съм с момче в момента и го лъжа. Скарахме се и той ми каза, че се съмнява в мен. Чувала съм, че щом приятелят ти те обвинява в такива неща, значи той ги прави и те обвинява, за да прехвърли вината.. Знам че много пъти е изневерявал на бившата му.. Чудя се..дали изневерява и на мен?

inewton
08-04-2016, 15:40
Замисли се с какво си по- различна от предишната. Щом го е правил с нея, вероятно го прави и с теб.

Отделно, че е глупав. Това с прехвърлянето на вината е възможно най- изтърканото и забележимо прикритие.

Necrologist
08-08-2016, 19:12
Какво значение има дали ти изневерява като връзката ви ще е ад за теб? Тея глупости дето ти ги говори.. жалка история.

NissaN
08-09-2016, 20:05
Нарочно се прави на ревнив да не го подозираш в изневяра поне аз така правя.Натисни го и ти по същият начин.

ParadiseCity
08-09-2016, 20:12
Това, че е изневерявал на бившата си не значи, че ще ти изневери и на теб.
Ама заеби това, ако с мен се държат по този начин просто ставам и си тръгвам.
Да не съм затворник.

Maleficus
08-09-2016, 22:01
Това, че е изневерявал на бившата си не значи, че ще ти изневери и на теб.
Ама заеби това, ако с мен се държат по този начин просто ставам и си тръгвам.
Да не съм затворник.

Един мъдър китаец е казал: " Свободната жена е като свободната кокошка.... И двете снасят повече яйца и са щастливи да го правят"