Влез

View Full Version : Бисексуалност

Ouroboros
08-04-2016, 20:57
Напоследък ми е много интересно какво е всеобщото мнение на днешния българин за бисексуалността. Не казвам, че съм бисексуален, само ми е интересно.
Бих искал да ви чуя мненията по въпроса.
Ще уважа всякакво мнение.
1. Какви са ви вижданията относно бисексуалността като цяло
2. Как ще реагирате ако приятел/приятелка ви каже, че е бисексуален?

ParadiseCity
08-04-2016, 22:30
Ако ми каже приятел или приятелка ,че е бисексуален/а .. реакцията ми ще е просто "-окей" ;д

Pug_306
08-05-2016, 06:34
Амиии .... крайно отрицателно мнение !

the...dreamer
08-05-2016, 11:41
Нямам нищо против бисексуалните. По-добре са от хомосексуалните, например. Гледам на тях като хора, които задоволяват своите си нужди и интереси, а не интересите на обществото, в смисъл......абе...хем с момичета хем с момчета...сигурно си е голяма забава ! :)
Ако приятел ми каже, че е бисексуален, вероятно няма да ме изненада много...не е нещо чак толкова фрапиращо, даже хич. Само да не обърне резбата !

LoadRunner
08-05-2016, 14:29
Напоследък ми е много интересно какво е всеобщото мнение на днешния българин за бисексуалността. Не казвам, че съм бисексуален, само ми е интересно.
Бих искал да ви чуя мненията по въпроса.
Ще уважа всякакво мнение.
1. Какви са ви вижданията относно бисексуалността като цяло
2. Как ще реагирате ако приятел/приятелка ви каже, че е бисексуален?

така си и знаех
винаги съм те мислил за малко хомо
особено аватара който си избрал е толкова гей, а ти определено се оприличаваш до някаква степен с него
иначе, нямам против тоя род хора стига да си стоят при техние познати а определено ако някой познат тръгне да ми признава нещо такова определено ще иска нещо от мен и първата реакция ще е гнусност и довиждане може би, зависи как се обясни но щом е тръгнал да обяснява значи и в последствие ще си търси нещо от мен което няма да получи освен ако не изглежда като азиатските лейдибойчета, което е нулева вероятност понеже бисексуалните не се правят и не приличт на жени

Muramasa
08-05-2016, 15:37
така си и знаех
винаги съм те мислил за малко хомо
особено аватара който си избрал е толкова гей, а ти определено се оприличаваш до някаква степен с него
иначе, нямам против тоя род хора стига да си стоят при техние познати а определено ако някой познат тръгне да ми признава нещо такова определено ще иска нещо от мен и първата реакция ще е гнусност и довиждане може би, зависи как се обясни но щом е тръгнал да обяснява значи и в последствие ще си търси нещо от мен което няма да получи освен ако не изглежда като азиатските лейдибойчета, което е нулева вероятност понеже бисексуалните не се правят и не приличт на жени

ХАХАХАХААХАХАХААААААААААА ААААААААААААААААААААААА

Манаф!

DarkTemplar
08-05-2016, 17:35
ще си търси нещо от мен което няма да получи освен ако не изглежда като азиатските лейдибойчета
Викаш ако е лейдибойче би го издрънчал. 8-)

Ако приятел ми каже, че е бисексуален, вероятно няма да ме изненада много...не е нещо чак толкова фрапиращо, даже хич. Само да не обърне резбата !
Щом един мъж е бисексуален, обръщането на резбата обикновено не е много далеч.

RapExotic
08-05-2016, 20:03
Тъпо оправдание да скрие, че е педерас.

Mоnstera
08-05-2016, 20:22
Стига да не се опитва да ми скача нямам против такива хора, не всички сме "нормални". Реакцията ще ми е от сорта "щом си такъв добре" няма защо да съдиш човек само заради сексуалната му ориентация.