Влез

View Full Version : Помагайте хора

Pro1234
08-06-2016, 05:00
Така хора с едно момиче се познаваме от много малки и 2мата имаме симпатии 1 към друг . Преди 3 години се влюбих в нея тя не искаше връзка отдръпнах се изолирах се от нея не и обръщах внимание мислех , че съм я забравил . От 1 месец излизаме заедно с общи приятели , и както са казали хората старата любов ръжда не хваща , пак се влюбих не искам , тя ме гледа само като сексуален обект , имам чуството че тя не може да се влюбва постоянно се занимава с много момчета те я гледат само като сексуален обект разбира се за разлика от мене . Не знам какво да правя знам че е неподходяща и знам , че ако тръгнеме ще ми разбие сърцето .

GuardianAngel
08-06-2016, 06:59
Чувал ли си, че хорат обичат да обичат секса.Накарай я да обича секса с теб и тя ще си помисли, че обича и теб.Мислещо същество би го осъзнало евентуално ,но тя не ми се струва многа умна щом се държи така,вижда се че живее за удоволствието.
Но ако не успееш другият вариант е да страдаш много силно, защото на нея няма да и пука за теб,за такива момичета си просто бройка и забавление.По добре се откажи сега когато имаш само чувства,а не и преживявяния..защото когато изживееш нещо яко с нея после ще ти супер тежко и ще се чудиш къде си сбъркал..и много ще те боли а тя ще ти каже ,че няма чувства към теб...накрая ще тръгне с тоя който прави най - хубав секс,ще си мисли че ще в влюбена в него,той дори може да се държи гадно с нея и да я има само за по една вечер от време на време...а за нея тва ще най големият екстаз...офф няма да продължавам...
Избирай мъдро...болката ще те направи по силен,но не си заслужава ...успех !

Грозния
08-06-2016, 09:34
...пак се влюбих не искам , тя ме гледа само като сексуален обект...
Не знам какво да правя знам че е неподходяща и знам , че ако тръгнеме ще ми разбие сърцето .Ако тя те желае - тресни я без да се замисляш 8)!

Чувал ли си, че хорат обичат да обичат секса.Накарай я да обича секса с теб и тя ще си помисли, че обича и теб.Мислещо същество би го осъзнало евентуално ,но тя не ми се струва многа умна щом се държи така,вижда се че живее за удоволствието.Това :)!
Ако не излезе връзка, поне да си направят удоволствието!

Към автора - на колко години сте с нея?

Pro1234
08-06-2016, 10:43
На 23 и тя на 17 такива момичета склони ли са да обичат някого?точно с нея немога просто секс искам нещо повече ама май няма да стане.

the...dreamer
08-07-2016, 09:45
Момичетата понякога (всъщност доста често) са много гадни същества. Не ги жали. Дай й това което иска! ;)

Maleficus
08-07-2016, 10:02
Ще прозвучи грубо но, повечето момичета с богат сексуален опит, не умеят и не искат да бъдат лоялни, все пак трябва да жертват всички тези потенциални изживявания да бъдат с един мъж, които едва ли ще умее всичко :) По лоялните момичета са тези с по беден сексуален опит, но и това се променя след време, тоест забавлявай се и си имай едно на ум..

the...dreamer
08-07-2016, 12:43
Ще прозвучи грубо но, повечето момичета с богат сексуален опит, не умеят и не искат да бъдат лоялни, все пак трябва да жертват всички тези потенциални изживявания да бъдат с един мъж, които едва ли ще умее всичко :) По лоялните момичета са тези с по беден сексуален опит, но и това се променя след време, тоест забавлявай се и си имай едно на ум..
+
Мноо ма кефиш когато пишеш такива смислени постове.

ДОТА
08-07-2016, 13:03

хахаха, ямболския кретен отново ръси малоумщини

Electrа
08-07-2016, 14:28
хахаха, ямболския кретен отново ръси малоумщини

Все едно е само той.

LoadRunner
08-07-2016, 14:51
Все едно е само той.

да, и ти влизаш в тая графа

Electrа
08-07-2016, 14:52
да, и ти влизаш в тая графа

Така ли, колко време отделяш да мислиш за мен?

LoadRunner
08-07-2016, 14:53
само когато съм еректирал

Electrа
08-07-2016, 14:57
само когато съм еректирал

Creeper detected, kekekeke.

LoadRunner
08-07-2016, 15:06
Creeper detected, kekekeke.

аре како, аз отивам да вкарам една помпа
(на зала отивам, иначе ти знам мръсното подсъзнание)

Maleficus
08-07-2016, 17:11
Електра, голям майтап ще бъде ако се окаже, че сме спали заедно нали знаеш :D Тъй като имам една особена привързаност към теб, те каня да кажеш нещо умно по тази тема, защото или съм сляп или до момента си допринесла само със заяждане. Моля те от цялото си сърце да споделиш малко мъдрост и да помогнеш на автора, както само ти можеш. Вярвам в теб, че ще постъпиш правилно следващия път ! А да и момчета, дръжте се като мъже, предимно жените прибягват към обиди и табели.. Поне покажете и вкарайте малко чувство за хумор, защото се замислям дали да не открия сайт, където всички желаещи да се хвърлят от някъде, могат да черпят вдъхновение от лишените ви от живот коментари..

baby_baby
08-11-2016, 10:33
Как разбра че те гледа само като сексуален обект?

Както ти го е казала не иска връзка или просто не те харесва