View Full Version : Свободаата къде ми е?
assyailiewaa
08-06-2016, 13:29
Моля ви кажете миии какво да направя, за да си извоювам по - голяма свобода от наще ?!? Вече съм на 18, даже септември правя 19, но все още от време на време излизането ми вечер след 10 е голям проблем, превръща се в скандали и не се осъществява, освен ако не излизам с момче/та (повечето ми приятели са момчета) и после не ме изпрати/ят до нас... Аааа въпросът с дискотекитеее отново същия ... въпросът е да не се прибирам сама.. да има кой да ме изпрати ... А това е донякъде досадно ... Какво трябва да говоря с наще, за да разберат, че съм достатъчно голяма ... ? :/
за тях и на 50 да станеш още ще си дете
assyailiewaa
08-06-2016, 19:15
Е дааа така е, но все пак трябва да разберат, че не могат да ме държат толкова изкъсо ....
NomNomNom
08-06-2016, 19:30
23 правя зимата, още ме чакат да се прибера, ако сме заедно. Преди няколко месеца щях да излизам с албанец, баща ми почти не ме пусна, трябваше да ги лъжа, че излизам сама с книгата.
Обичат те, шубе ги е. Мен ме кефи, като нещо ме спират или ми кажат да се пазя.
assyailiewaa
08-06-2016, 19:41
Да, хубаво е че ни пазят ... и се интересуват от нас, ноо все пак ... не знам, множко ми идва ... а имам една приятелкаа, родителите й не се интересуват от нея... когато си иска излиза, когато си иска се прибира и никой нищо не й казва, но затова е станала страаашна курваа.. целият квартал я знае като такава...
deitona22
08-06-2016, 19:48
Аааа въпросът с дискотекитеее отново същия ... въпросът е да не се прибирам сама.. да има кой да ме изпрати ... А това е донякъде досадно ... Какво трябва да говоря с наще, за да разберат, че съм достатъчно голяма ... ? :/
Как това може да бъде досадно?
Аз съм на 21,не е проблем излизането ми след 10 и дискотеките,но майка ми всеки път,чак като се прибера някъде между 2 и 4 ,едва тогава заспива спокойно.Каквото и да правиш,те са ти родители и винаги ще се притесняват за теб.
NomNomNom
08-06-2016, 19:53
В интерес на истината, има от какво да се притесняват. Да започнем с фалшивия алкохол, евентуални сбивания, ако си момиче - типове всякакви.
assyailiewaa
08-06-2016, 19:54
Имам впредвид, че е досадно някой да ме изпраща ... не на мен самата, а на хората около мен, които го правят...
deitona22
08-06-2016, 19:59
Имам впредвид, че е досадно някой да ме изпраща ... не на мен самата, а на хората около мен, които го правят...
Нали не е всеки ден това ? Пък и ако са ти приятели,не би трябвало да е проблем за тях,все пак си момиче.
assyailiewaa
08-06-2016, 20:56
Е да... Но и приятелите отвреме навреме ми пускат някакви бъзици, за това...
deitona22
08-06-2016, 21:01
Какво те бърка за някакви бъзици?
baby_baby
08-11-2016, 10:48
за тях и на 50 да станеш още ще си дете
++++
Радвай се ги е грижат за теб но седни и поговори с тях нищо не губиш
Кажи им вече съм пълнолетна и си нося отговорност за действията.
mincheto
08-20-2016, 19:12
Кажи им вече съм пълнолетна и си нося отговорност за действията.
След,което те ще и кажат: ''след като си пълнолетна и можеш да излизаш,когато си поискаш и да се прибираш ,когато си поискаш ще излезеш на квартира и ще се издържаш сама без да ти помагаме''',и тя тогава пак ще клекне :D
Изчакай известно време и си хвани сериозен приятел.Тогава ще са по-спокойни.