View Full Version : Неопитност
Lucy.winchesster
08-12-2016, 15:56
Момиче на 19 години съм, но нямам никакъв опит. Не че не искам, напротив, но всички около мен постоянно ми повтарят, че "търся идеалния". Това не е вярно. Просто имам някакви критерии относно момчето, което бих допуснала до себе си. Не че не съм имала възможност, но ето например последното момче с което излязох се опита да ме целуне и аз го спрях. Когато няколко секунди по-късно разбра, че дори не съм се целувала ми се изсмя. Не такава реакция очаквам от някого, който би държал на мен. Та въпросът ми е .. Много ли е странно момиче на 19 да е девствено и даже още да не се е целувало? Всички ли момчета биха реагирали така? Или някой може и да оцени фактът, че ще ми бъде първи?
girlwithproblem
08-12-2016, 18:14
Скъпа, намериш ли точният ще го оцени. Аз съм горе долу същият пример. Моето момче не ми се подиграва, но на срещата ни се опита да ме притисне за целуването, но аз се дръпнах и накрая почти избягах де... Но той не ме остави. И още не е. Той е досаден, дразни ме, подлудяваме, кара ме да се давя в сълзите си. Но той ме обича и аз го обичам. Кара ме да се усмихвам, да се смея, когато ме докосне по тялото ми се разнася нежна топлина. Когато се събудя сутрин си мисля за него, когато заспивам той е в мислите ми. Той е всичко това. Но и аз съм много за него. Не му дадох да ме целува, секс не сме правили още, но той чака. Оценява това, че е първи за мен. Не се е смеел. Реакцията му беше като му казах - "ол! Ще се постарая да е страхотно". Търпи ме да го обиждам, търпи ме дори когато съм в цикъл (а тогава съм непоносима).
Казвам ти всичко това, за да имаш надежда. Повярвай ми - ще срещнеш този човек на абсолютно най-неучакваното място. Просто вярвай и знай, че те очаква.
П.П.: Ако искаш нещо много силно, нкарая го получаваш ;)
DarkTemplar
08-12-2016, 18:21
Много сте разглезени и 2те.
RapExotic
08-12-2016, 18:24
Убеден съм, че накрая ще избереш някакъв ждрольо, който ще те наранява и ще те използва.
Момиче на 19 години съм, но нямам никакъв опит. Не че не искам, напротив, но всички около мен постоянно ми повтарят, че "търся идеалния". Това не е вярно. Просто имам някакви критерии относно момчето, което бих допуснала до себе си. Не че не съм имала възможност, но ето например последното момче с което излязох се опита да ме целуне и аз го спрях. Когато няколко секунди по-късно разбра, че дори не съм се целувала ми се изсмя. Не такава реакция очаквам от някого, който би държал на мен. Та въпросът ми е .. Много ли е странно момиче на 19 да е девствено и даже още да не се е целувало? Всички ли момчета биха реагирали така? Или някой може и да оцени фактът, че ще ми бъде първи?
Ще получаваш такива реакции, ако продължаваш да се движиш сред спиритуалното простолюдие
Много сте разглезени и 2те.
Децата имат стандарти, странно ли ти звучи
golemiq_korab_minava
08-12-2016, 18:36
Пишеш все едно още утре ще си с някое ново момче, с което ще се целунеш... Е, сори. Ама в този сценарии какво очакваш? Нима няма да се опознаете преди това? Да дружите определено време? Или искаш любов от пръв поглед? Да се срещенете на улицата и той вече да е твоя спъник. Не че не може да се харесате от още през първия момент, но ако на втория път вече опирате до секс, то най-вероятно това ще е и целта на всичко.
Но ти контакт с колко момчета си имала въобще? Конкат - тоест, с реани разговори? Защото ми прилича на една история, от типа как приятелките те взели на разходка и те запознали с мъжкото. И в повторение на две, три мъжки, всичко станало под общ знаменател - ВСИЧКИ. Е да, бе, почти всички са така в този случай.
Трудното му е начина и мястото, където можеш да се запознаеш за нещо повече. И дали ти самата ще приемеш, ще бъдеш привлечена от някой, който ще се отнесе твърде възпитано или направо скучно към тем в първия момент, защото още не те познава, а секса не е за вечерта.
Mima1212
08-12-2016, 18:46
Не, не е странно. И не, не всички момчета биха реагирали така. Чак да оцени факта, че ти е първи едва ли. Дори мноого малко момчета биха те чакали "да се почувстваш готова" освен ако и те не са девствени. Освен това, защо го спираш като иска да те целуне? Предупреди го, че нямаш много опит и след това се опитай ти да го целунеш. Може да му е станало тъпо, че си го спряла и за това да се е изсмял.
HollyGolightly
08-12-2016, 22:40
Не му дадох да ме целува
За ръката поне даваш ли да те държи?
Търпи ме да го обиждам
А това, че не можеш да се контролираш, а той се държи като изтривалка не е много за гордост
Не обяснявай, че нямаш опит! Ако някой ти харесва просто го целуни, както ти идва отвътре...ако искаш първо по бузата, по врата, по ухото и накрая по устата мноооого бавно и нежно.....няма правила за целувките, ако двама души се харесват...и най-невинното и неопитно докосване на устнитете създава приятни тръпки и желание....обикновено тези тинейджъри дето демонстрират опит и увереност се целуват супер гадно и смотано...напъхват си езика и дотам......
sladura89
08-17-2016, 22:14
На който когато му дойде времето! Аз примерно чак на 20 ми беше първата целувка! Естествено съм искал много по-рано, но не е имало с кого! :)