PDA

View Full Version : ВНИМАНИЕ!Моля гейовете-би да обърнат внимание!

hellogame
08-12-2016, 23:55
искам да пробвам с мъж да ми отнеме девствеността на дупето предлагат ми даже и пари а много се колебая има ли такива колеги да ги нарека които са го направили за пари и колко са взели и кажете за секса как и какво да правя мазила разширители и всички нужни неща имам голям мерак и голямо колеба.!!!

Mima1212
08-13-2016, 02:31
Мерак имаш, пари ще ти дават, що се колебаеш ?

HollyGolightly
08-13-2016, 03:00
^Нищо не разбираш, той не се колебае, просто като един типичен представител иска внимание и всички да знаят с кой си ляга :?

inewton
08-13-2016, 05:06
Навремето архимандрит Августин (баба Гуси) използваше миро за лубрикант.
Бог да даде покой на душата му.

MIKE________
08-13-2016, 13:17
искам да пробвам с мъж да ми отнеме девствеността на дупето предлагат ми даже и пари а много се колебая има ли такива колеги да ги нарека които са го направили за пари и колко са взели и кажете за секса как и какво да правя мазила разширители и всички нужни неща имам голям мерак и голямо колеба.!!!

Аз съм бисексуален и знам какво е да ми го вкарат и какво е аз да го вкарам.
Ако мъжът е с голяма пишка не прави секс с него, защото ще усетиш много болка и няма да ти хареса секса. Ако е със средна тогава е най-добре. Хубаво е да да си се изакал преди секса. Ако ти е за първи път можеш да използваш лубрикант и му кажи да на го вкарва рязко целия а да го вкара малко по-бавно. Ще усетиш оргазъм и малко болка, когато те отварят за първи път. Аз свършвам докато ме ебат защото съм много възбуден. Усещането при вкарването на твърд пенис в дупето е приятно.

MIKE________
08-13-2016, 13:19
Мерак имаш, пари ще ти дават, що се колебаеш ?

И жените се колебаят за анален секс. На автора му е за първи път и е нормално да се колебае.

hellogame
08-13-2016, 21:44
Автора:Спираме ме съвестта най-вече а искам да пробвам да пробвам ейтака просто от чисто любопитство секс с мъже да ме чукат да ме отворят и такива кефиме когато правя анален секс и я разтягам даже съм пробвал върху бившата с анален speculum и искам аз да изпитам това и да ми го "вкарат хуя" така да се изряза и аз да го вкарам и да направя свирка и на мене мъж но както казах съвестта и дали ще ме боли и после ще мога ли да си продължа нормалния начин на живот и общуването с момичетата мисля да се пусна в сайт срещу пари и да пробвам да видим някой ще иска ли да го наеба или той мен за пари все пак болка ще ми пречинят няма как да не взема пари.

possess
08-14-2016, 01:35
Автора:Спираме ме съвестта най-вече а искам да пробвам да пробвам ейтака просто от чисто любопитство секс с мъже да ме чукат да ме отворят и такива кефиме когато правя анален секс и я разтягам даже съм пробвал върху бившата с анален speculum и искам аз да изпитам това и да ми го "вкарат хуя" така да се изряза и аз да го вкарам и да направя свирка и на мене мъж но както казах съвестта и дали ще ме боли и после ще мога ли да си продължа нормалния начин на живот и общуването с момичетата мисля да се пусна в сайт срещу пари и да пробвам да видим някой ще иска ли да го наеба или той мен за пари все пак болка ще ми пречинят няма как да не взема пари.

Това е просто секс, какво има да те спира съвестта.

Pug_306
08-15-2016, 07:18
Вземи си една бутилка кола 2 литра и и сядай, след това си е я разклати в разширения си задник, и всичко ще ти е ОК !

mincheto
08-15-2016, 07:46
Искай по-скъпо,може да покачваш цената щото си девствена и по-скъпа съответно :D

Pug_306
08-15-2016, 07:48
То това е мъжко, няма как да е девствена ! По принцип би следвало и да си остане девствен там, все пак е изход, не е вход !

Ivan4o0o0
08-15-2016, 20:34
Вземи си една бутилка кола 2 литра и и сядай, след това си е я разклати в разширения си задник, и всичко ще ти е ОК !

Тва беше много добро.. много ме накефи :D :D :D Към автора, вземай лубрикант (но не загряващ, може после да ти се появят хемороиди), оня да си слага презерватив и както каза MIKE________: "Ако мъжът е с голяма пишка не прави секс с него, защото ще усетиш много болка и няма да ти хареса секса.... и му кажи да на го вкарва рязко целия а да го вкара малко по-бавно." И пак, иди до тоалетна или си правиш клизма и след 30 минути си готов за "екшън" :D

Dwyd96
08-15-2016, 20:41
Не схващам хвалиш ли се, колебаеш ли се или те е страх, че може да си продадеш г*за на безценица? :D