View Full Version : Има ли от какво да се притеснявам ?
polimoli28
08-15-2016, 14:47
Здравейте, на всички! Проблемът ми е следния: с приятеля ми правихме секс този месец 2 пъти, като единият беше само за 5-6 вкарвания, ако може да се каже секс, но беше без презерватив и то само в началото, след това си свърши след 10-15 мин с любовна игра, и другия с презерватив, но не е свършвал в мен. Сега ми закъснява с 8 дни, по принцип цикъла ми е нередовен, но и май месец бях пила ЕСКАПЕЛ и беше ми подранило с 15 дни, има ли все още дисбаланс от тогава или има за какво да се притеснявам и възможно ли е да съм бременна ?
Mima1212
08-15-2016, 16:18
Сега ми закъснява с 8 дни, по принцип цикъла ми е нередовен, но и май месец бях пила ЕСКАПЕЛ
Абсурд да ти дойде навреме. Почакай малко, ако станат повече от 13/14 дни иди на гинеколог. След като ти е нередовен и обичаш да го правиш без презерватив започни противозачатъчни /иди на лекар, за да избере подходящите за теб/ иначе, не най-вероятно не си бременна.
polimoli28
08-15-2016, 16:31
Не обичам да го правя без презерватив, предпочитам сигурността, ескапел беше задължителен, защото се скъса презерватива, а този който беше без него е защото нямахме в този момент. Благодаря за мнението и успокоението, след поредното закъснение, това сега си обещах да отида да ми изпишат противозачатъчни.