Влез

View Full Version : Момчета,приятелката,с която излизате, няма да е същата,която ще ви зареже,нека обясня

Maleficus
08-15-2016, 17:11
Ако в началото, на която и да е връзка, вие започвате от позиция, в която сте склонни да дадете всичко за едно момиче, защото го обичате адски много, то вие вече сте загубили играта и е въпрос на време да ви зареже, освен ако наистина не е от редките изчезващи видове.

Забележете, колко страхотно е в началото, как всичко, което правите се струва страхотно на приятелките ви, как като чели не правите каквито и да е било грешки, чувството ви за хумор е на световно ниво, всичко, което казвате е приятно и като чели няма как да обидите партньора си, освен това секса е редовен, тя ви готви и тнн. Това всичко драги ми приятели е проявление на амбицията на една влюбена жена, да ви спечели, да спечели именно онази любов, която някои глупаци изсипват от самото начало и си отнемат от удоволствието да бъдат поглезени...

Амбицията на влюбената жена я кара да игнорира вашите грешки, да се смее на вашите тъпи шеги и да е по разгонена от чинчила, като вие сте в стаята, както нашата амбиция би била, когато знаем, че ще спечелим милион ако правим дадено нещо, но на подсъзнателно ниво. Целта е да ви подчини, да се увери, че сте склонни да дадете абсолютно всичко за нея, а после, просто губи интерес и се отпуска и всичките моменти, в които сте я нагрубили в онзи амбициозен период, се проявяват като муниции, за скандалите, които ще изпитате на главата си наведнъж, освен това всички лоши навици, които е прикривала, преди да постигне целта си, ще се проявят веднага след като сте завързани по някакъв начин.

Освен това, когато някоя жена срещне изключителен мъж, тя подсъзнателно иска да го промени, да го подчини. Целта на промяната е да го направи само нейн, като примерно намали неговата атрактивност или да го изолира от приятелките/приятелите.. Случва се за жалост, но лошото, е че когато се случи дори и тя го зарязва, защото ако е нямало по добри от него, веднага след промяната има :D (Не се променяйте, никои няма право да ви казва какви да бъдете и с кои да излизате)

Накратко момчета, приятелката, която е с вас, няма да е тази, която ще си тръгне, а ще бъде онази добре прикрита кучка, скрита под маската на нейната амбиция, да я обичате. Драги момчета, разумната любов е в баланса на силите, никога не се отпускайте прекалено много и изисквайте равно на това, което давате.

Дами, преди да коментирате, имайте впредвид, че съм момче и е нормално да говоря за противоположния пол, а не за своя, все пак като държиш пистолет, целта е да свалиш противника, а не да се простреляш в краката.. Просто обяснявам един механизъм, с които част от мъжете, особено успешните ще се сблъскат поне веднъж в живота си ако смятат да имат гаджета.

jghgh
08-15-2016, 17:35
в интерес на истината си прав :О

PainInTheAss
08-16-2016, 10:04
Подкрепям и с третата си ръка.

baby_baby
08-16-2016, 10:21
Не съм съгласна

Според мен като намериш човекът за теб няма да ви е хубаво само в началото а през цялото време има такива хора трябва да потърсиш повече

ParadiseCity
08-16-2016, 10:40
Не съм съгласна

Според мен като намериш човекът за теб няма да ви е хубаво само в началото а през цялото време има такива хора трябва да потърсиш повече

И аз не съм съгласна .. не защото сме жени.. :D :D

NissaN
08-16-2016, 12:16
Има нещо такова.Омръзват понякога и тия работи.

Electrа
08-16-2016, 13:25
ahuahahaha, човек, който познава 2 момичета на кръст, тръгнал да цитира redpill bullshit в тийн форум

Maleficus
08-16-2016, 13:58
ahuahahaha, човек, който познава 2 момичета на кръст, тръгнал да цитира redpill bullshit в тийн форум

Все ми е тая какво си мислиш и как ме определяш, важното, е че отново нямаш един стойностен аргумент, които да предизвика казаното.. Често в аргумент една жена не побеждава мъжа с логика момчета, една жена го побеждава като го повали с удар под кръста, а именно като опетни, неговия авторитет и достойнство, за да изглежда зле в очите на обществото, а когато обществото не слуша, колкото и стойностно да е казаното, то бива игнорирано. Електра скъпа очаквам да ме обориш с общата си култура коментар след коментар, но ме разочароваш все, като сутиен пълен с чорапи...

Maleficus
08-16-2016, 14:19
Не съм съгласна

Шанса да намериш такъв човек е 1/5 от шанса да спечелиш тотото, тоест хубаво е да имаш надежда, че ще срещнеш правилния човек, но не е здравословно човек да държи такива дисни фантазии за дълго. Всички все някога трябва да порастнем за жалост и да се изправим лице в лице с реалността. Но не сте ли съгласни, че е по хубаво да се сблъскате с нея подготвени и на ваш терен, отколкото обратната ? Стабилните връзки са възможни само, когато и двамата постъпват разумно и искат разумно един от друг, приемайки недостатъците си и контролирайки капризите си. Накратко идеалния партньор, на човек живеещ в своя дисни свят е негов клонинг в противоположния пол( или същия за хора с други предпочитания) и богат по възможност, макар че някои хора са такива нарциси, че това също е рецепта за трагедия :D Баланса в една балансирана и обогатяваща връзка е в средата на две противоположни сили бутащи се за превъзходство, когато двете бутат равно има хармония, когато едната победи тръпката се губи и двете губят накрая, защото в крайна сметка сме смъртни, а времето назад не се връща :)

YoungBloodZ
08-16-2016, 14:22
Шанса да намериш такъв човек е 1/5 от шанса да спечелиш тотото, тоест хубаво е да имаш надежда, че ще срещнеш правилния човек, но не е здравословно човек да държи такива дисни фантазии за дълго. Всички все някога трябва да порастнем за жалост и да се изправим лице в лице с реалността. Но не сте ли съгласни, че е по хубаво да се сблъскате с нея подготвени и на ваш терен, отколкото обратната ? Стабилните връзки са възможни само, когато и двамата постъпват разумно и искат разумно един от друг, приемайки недостатъците си и контролирайки капризите си. Накратко идеалния партньор, на човек живеещ в своя дисни свят е негов клонинг в противоположния пол и богат по възможност, макар че някои хора са такива нарциси, че това също е рецепта за трагедия :D

то всичко опира до това да намериш правилния човек... никой не е казал че е лесно но това е положението! то май точно поради тая причина много хора отидоха на другия бряг :D

Electrа
08-16-2016, 17:17
Все ми е тая какво си мислиш и как ме определяш, важното, е че отново нямаш един стойностен аргумент, които да предизвика казаното.. Често в аргумент една жена не побеждава мъжа с логика момчета, една жена го побеждава като го повали с удар под кръста, а именно като опетни, неговия авторитет и достойнство, за да изглежда зле в очите на обществото, а когато обществото не слуша, колкото и стойностно да е казаното, то бива игнорирано. Електра скъпа очаквам да ме обориш с общата си култура коментар след коментар, но ме разочароваш все, като сутиен пълен с чорапи...

Брат, прочети си първоначалния пост и ми кажи каква е логиката да повтаряш като папагал някакви недоказани твърдения? Какъв аргумент, ве брат, ако ти кажат, че Земята е плоска ще сметнеш ли за нужно да го опровергаваш И откога на 16 ставаш 'мъж', jesus... излез от филма

Maleficus
08-16-2016, 17:46
Брат, прочети си първоначалния пост и ми кажи каква е логиката да повтаряш като папагал някакви недоказани твърдения? Какъв аргумент, ве брат, ако ти кажат, че Земята е плоска ще сметнеш ли за нужно да го опровергаваш И откога на 16 ставаш 'мъж', jesus... излез от филма

Права си.. Ние сме недостойни за мъдрите ти мисли... В случая за жалост пак не допринасяш с много към темата.. НЕ се притеснявай, не съм разочарован... От плоските неща не бива да се изисква много, разочарованието дебне зад всеки ъгъл..

Electrа
08-16-2016, 17:51
Права си.. Ние сме недостойни за мъдрите ти мисли... В случая за жалост пак не допринасяш с много към темата.. НЕ се притеснявай, не съм разочарован... От плоските неща не бива да се изисква много, разочарованието дебне зад всеки ъгъл..

Всичките ти теми са папагалстване на ROK/redpill шитни, които дори не са базирани на твои лични преживявания, хора като теб ме отчайват от човечеството Дори не си оригинален, сподели нещо, което ти се е случило и така си направи заключенията, вместо да си пълниш главата с неошитска пропаганда и да ни я форсваш Не си дал нито едно доказателство, защото знаеш, че всичко което си изпапагалствал е лесно оборимо, защото се базира на частни случаи

baby_baby
08-16-2016, 17:59
Шанса да намериш такъв човек е 1/5 от шанса да спечелиш тотото, тоест хубаво е да имаш надежда, че ще срещнеш правилния човек, но не е здравословно човек да държи такива дисни фантазии за дълго. Всички все някога трябва да порастнем за жалост и да се изправим лице в лице с реалността. Но не сте ли съгласни, че е по хубаво да се сблъскате с нея подготвени и на ваш терен, отколкото обратната ? Стабилните връзки са възможни само, когато и двамата постъпват разумно и искат разумно един от друг, приемайки недостатъците си и контролирайки капризите си. Накратко идеалния партньор, на човек живеещ в своя дисни свят е негов клонинг в противоположния пол( или същия за хора с други предпочитания) и богат по възможност, макар че някои хора са такива нарциси, че това също е рецепта за трагедия :D Баланса в една балансирана и обогатяваща връзка е в средата на две противоположни сили бутащи се за превъзходство, когато двете бутат равно има хармония, когато едната победи тръпката се губи и двете губят накрая, защото в крайна сметка сме смъртни, а времето назад не се връща :)

Ако го искаш толкова много правилния човек ще имаш търпение и няма да седиш и да мислиш негативни неща търси го и ще намериш няма лесно нещо

Maleficus
08-16-2016, 18:02
Всичките ти теми са папагалстване на ROK/redpill шитни, които дори не са базирани на твои лични преживявания, хора като теб ме отчайват от човечеството Дори не си оригинален, сподели нещо, което ти се е случило и така си направи заключенията, вместо да си пълниш главата с неошитска пропаганда и да ни я форсваш Не си дал нито едно доказателство, защото знаеш, че всичко което си изпапагалствал е лесно оборимо, защото се базира на частни случаи

КАкто казах, все ми е тая какво си мисли някои си за мен, може да съм говорещо куче... Ако нямаше никаква логика казаното, всички щяха да го отхвърлят. Всеки е свободен да си прави заключенията за себе си, но ако смяташ, че казаното не е вярно и има цел да подведе младите умове си поканена да ни покажеш правилния път и кое е вярно, господарке ! :D Естествено, че не е оригинално... Все пак хиляди хора са го изпитали на главата си и хиляди млади ще го изпитват тепърва, но не всички са го обмислили и ще го обмислят, тук целта е човек да се замисли, а не да спечеля награда за оригиналност... И да изпитал съм го на главата си, но не базирам казаното само в/у личните си изживявания.. Ставаш за политик... Много думи нищо съществено... П.П Между другото трябва ли абсолютно всичко в този живот първо да го изпиташ, та да си изградиш правилна представа, кое е вярно и кое не, кое болезнено и кое не ? Трябва ли да изпиташ изгарянето на печката или можеш да стигнеш до заключението, че е болезнено и от грешките, опита и белезите на другите ?

Electrа
08-16-2016, 18:16
КАкто казах, все ми е тая какво си мисли някои си за мен, може да съм говорещо куче... Ако нямаше никаква логика казаното, всички щяха да го отхвърлят. Всеки е свободен да си прави заключенията за себе си, но ако смяташ, че казаното не е вярно и има цел да подведе младите умове си поканена да ни покажеш правилния път и кое е вярно, господарке ! :D Естествено, че не е оригинално... Все пак хиляди хора са го изпитали на главата си и хиляди млади ще го изпитват тепърва, но не всички са го обмислили и ще го обмислят, тук целта е човек да се замисли, а не да спечеля награда за оригиналност... И да изпитал съм го на главата си, но не базирам казаното само в/у личните си изживявания.. Ставаш за политик... Много думи нищо съществено...

Кои са тези хиляди хора? Дай примери. Неошитската пропаганда, както и феминистката пропаганда, се нарича "пропаганда", защото адресира не разума на последователите си, а техните емоции, това не е ли пределно ясно? Не споделяш нищо за себе си и няма как да знаем дали имаш проблеми с майка си (както подозирам аз) или липсващ/отсъстващ баща, но да пренесеш тези микропримери на глобално ниво и да подкрепяш твърдението, че всички същества от женски пол са едва ли не безчувствени и безмозъчни кукли, е не само абсурдно, но и доста тъжно, понеже е показателно за това колко могат да разсъждават младите хора днешно време. Не ти е късно да осъзнаеш, че хората имат съвест, интелект и емоции независимо от това какви полови органи притежават. Ако продължаваш да четеш тези неща, които и аз чета в момента, защото са доста интересни откъм non-biased POV, и да им вярваш толкова сляпо, ще се дистанцираш още повече от половината население на Земята.

Maleficus
08-16-2016, 18:47
Кои са тези хиляди хора? Дай примери. Неошитската пропаганда, както и феминистката пропаганда, се нарича "пропаганда", защото адресира не разума на последователите си, а техните емоции, това не е ли пределно ясно? Не споделяш нищо за себе си и няма как да знаем дали имаш проблеми с майка си (както подозирам аз) или липсващ/отсъстващ баща, но да пренесеш тези микропримери на глобално ниво и да подкрепяш твърдението, че всички същества от женски пол са едва ли не безчувствени и безмозъчни кукли, е не само абсурдно, но и доста тъжно, понеже е показателно за това колко могат да разсъждават младите хора днешно време. Не ти е късно да осъзнаеш, че хората имат съвест, интелект и емоции независимо от това какви полови органи притежават. Ако продължаваш да четеш тези неща, които и аз чета в момента, защото са доста интересни откъм non-biased POV, и да им вярваш толкова сляпо, ще се дистанцираш още повече от половината население на Земята.

Конспирацията се сгъстява ! Малко по малко всичките мотиви, тайни и целта зад пропагандата, стават ясни като ден, всичко това, благодарение на един смел детектив с псевдонима Електра ! Аз нямам лице, нямам име, нямам минало, а душата ми е изградена от чисто зло.. Аз съм ИЛУМИНАТИ, СТРАХУВАЙТЕ СЕ !

Взимам от твоя пример за аргумент... Да не се чудиш...
За всички останали, представете си, че съм дим и съдете думите според тяхната стойност, а не кой ги казва... Така рече илуминати !

Electrа
08-16-2016, 19:03
Конспирацията се сгъстява ! Малко по малко всичките мотиви, тайни и целта зад пропагандата, стават ясни като ден, всичко това, благодарение на един смел детектив с псевдонима Електра ! Аз нямам лице, нямам име, нямам минало, а душата ми е изградена от чисто зло.. Аз съм ИЛУМИНАТИ, СТРАХУВАЙТЕ СЕ !

Взимам от твоя пример за аргумент... Да не се чудиш...
За всички останали, представете си, че съм дим и съдете думите според тяхната стойност, а не кой ги казва... Така рече илуминати !

keke, как си личи, че си дечко

Maleficus
08-16-2016, 20:17
keke, как си личи, че си дечко

И аз те обичам, скъпа електра :) (Запомнете деца, дявола и жената винаги трябва да имат последната дума :D )

mincheto
08-20-2016, 12:18
Амбицията на жена

Попринцип амбициите на жените могат и война да създадат......една жена,ако се амбицира може да унищожи всеки мъж......Както е казано,зад гърба на един велик мъж винаги стои една още по-велика жена...както е било при султан Сюлейман и Хюрем Султан.Както и при крал Едуард и кралица Елизабет 1.

Maleficus
08-20-2016, 13:05
Попринцип амбициите на жените могат и война да създадат......една жена,ако се амбицира може да унищожи всеки мъж......Както е казано,зад гърба на един велик мъж винаги стои една още по-велика жена...както е било при султан Сюлейман и Хюрем Султан.Както и при крал Едуард и кралица Елизабет 1.

Това са изключенията скъпа, масите от жени нямат и капка от амбицията на тези, които са постигнали нещо... Най голямото постижение, коeто повечето жени ще имат в живота си е да забият някои успешен мъж и да направят лапе и един невнушителен, скучен и скучно нормален живот... Малко е тъжно и в същия момент смешно като се замисля :D Зад всеки успешен мъж стой една жена, защото я мързи да постигне своя слава, пък и не е нужно, за какво да се напряга и да жертва, както правят амбициозните...

Electrа
08-20-2016, 13:09
Това са изключенията скъпа, масите от жени нямат и капка от амбицията на тези, които са постигнали нещо... Най голямото постижение, които повечето жени ще имат в живота си е да забият някои успешен мъж и да направят лапе и един невнушителен, скучен и скучно нормален живот... Малко е тъжно и в същия момент смешно като се замисля :D Зад всеки успешен мъж стой една жена, защото я мързи да постигне своя слава, пък и не е нужно...

Всичко, което пишеш, се отнася и за мъжете, това е като да кажеш, че само кучетата се изхождат, пренебрегвайки факта, че 10000 животни също го правят. Но като цяло тези типове employ-ват доста logical fallacies.

Maleficus
08-20-2016, 14:58
Всичко, което пишеш, се отнася и за мъжете, това е като да кажеш, че само кучетата се изхождат, пренебрегвайки факта, че 10000 животни също го правят. Но като цяло тези типове employ-ват доста logical fallacies.

Да съм казал, че не се... Но статистически повече мъже са постигнали нещо отколкото жени и си има обяснение за това... Една жена ако се роди красива и от рано й се дава всичко, каква й е амбицията да стане нещо повече и да се доказва ? При нас красотата не е такъв фактор, важното е какво можем и какво имаме, тоест трябва да се съревноваваме повече, за да може да бъдем избрани... Природно така сме устроени, шапка им свалям на жените, които са излезли от шаблона, но за жалост това е трудния път и на малко жени им се рискува, докато за нас това е единствения или успяваме или се проваляме. Малко жени избират мъжа на дъното, докато обратната се случва доста често :)

mincheto
08-20-2016, 18:04
Това са изключенията скъпа, масите от жени нямат и капка от амбицията на тези, които са постигнали нещо... Най голямото постижение, коeто повечето жени ще имат в живота си е да забият някои успешен мъж и да направят лапе и един невнушителен, скучен и скучно нормален живот... Малко е тъжно и в същия момент смешно като се замисля :D Зад всеки успешен мъж стой една жена, защото я мързи да постигне своя слава, пък и не е нужно, за какво да се напряга и да жертва, както правят амбициозните...

Аз да речем имам амбиция да засенча мъжа ми и да ми лази в краката :D,a не да ми се перчи толко ,искам да разбере много ясно,че мога да се оправям сама и без него,защото съм достатъчно умна и амбициозна та да МОГА и сама пък и....не е първият,... няма да бъде и последният :D Искам всеки един момент да го е страх,че може да ме изгуби ,ако направи дори една грешна стъпка в страни (;,защото аз не прощавам.А и мен огън неможе да ме изгори,защото огънят това съм АЗ! И то ще го направя сама без помощ на ,който и да е мъж.

Maleficus
08-20-2016, 19:00
Аз да речем имам амбиция да засенча мъжа ми и да ми лази в краката :D,a не да ми се перчи толко ,искам да разбере много ясно,че мога да се оправям сама и без него,защото съм достатъчно умна и амбициозна та да МОГА и сама пък и....не е първият,... няма да бъде и последният :D Искам всеки един момент да го е страх,че може да ме изгуби ,ако направи дори една грешна стъпка в страни (;,защото аз не прощавам.А и мен огън неможе да ме изгори,защото огънят това съм АЗ! И то ще го направя сама без помощ на ,който и да е мъж.

Ами ако се осъзнае и просто си тръгне без да му пука, че си съществувала в живота му някога ?

mincheto
08-21-2016, 08:37
Ами ако се осъзнае и просто си тръгне без да му пука, че си съществувала в живота му някога ?

Той ми казва често,че не му пука,но аз знам,че е точно обратното,защото много пъти съм му казвала свободен си тръгвай си какво правиш при мен щом не ти изнася и той ми вика ти ще видиш кво ще стане и накрая пак не си тръгва и си остава при мен :D

golemiq_korab_minava
08-21-2016, 09:43
Авторът на темата може да греши, но за едно е прав. Чувствата не са разумното решение. Не сърцето трябва да ръководи всички възможности.

Когато сте влюбени не трябва само да давате. Вие губите вътрешната си пририда, спирате да уважавате себе сИ. Търсете добре. Интересувайте се. Не се втурвайте на сляпо.

mincheto
08-21-2016, 12:40
Чувствата не са разумното решение

Е......това се опитвам да кажа и аз де... :D

Aeternal
08-22-2016, 13:50
Връзките са за грозни и/или скучни хора.