View Full Version : Как да му кажа, че го харесвам?
ГериЕВлюбена
08-16-2016, 08:36
Здравейте, искам да ви помоля за помощ... Да ми дадете някакви съвети как да кажа на едно момче че го харесвам. Ние сме семейни приятели и досто често се виждаме... Казах само на братовчедка му за това. И като бяхме на палатка я извиках в палатката и я питах дали да му кажа и т.н. И през това време момчето дойде към нас и двете се осъмнихме че е чуло... Той я е питал какво сме си говорили а тя е казала че сме си говорили некви глупости там само за да се измъкнем от ситуацията. И от тогава горе долу се държи едно и също.. На сутринта когато всички станахме, седнахме на масата (тоест на пейките нали) и той легна на пейкана защото му се спеше та мисалта ми е че главата му беше опряна в крака ми и може да ви звучи глупаво но направо се зачервевих после всички утидоха да се къпят аз си останах и после и той каза че ще остане... И всички като тръгнаха той стана и започнахме да си говорим за наши общи теми през това време се чудих дали да му кажа или не но тогава всички дойдоха и... оо и още на миналия ден той си даде раката да му я хвана и се чудех защо и ми каза че защото и много студена... Около 7 секунди бяхме хванати за раце и сърцето ми щеше да искочи. МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ МИ КАК ДА МУ КАЖА?
и той е влюбен сигурно.
а братовчедката е изпяла 100%
Направи му свирка, мисля, че ще те разбере от първия път !
ParadiseCity
08-16-2016, 09:08
Аз бих изчакала той да ми каже :D
Звучи като любовна история на 12 годишни ( сладка история ) .
Хубаво е да прочетеш нещо различно от - Той си пъхна пръста в мен, дали съм бременна от мръсотията под ноктите му..
:D
ГериЕВлюбена
08-16-2016, 09:10
Вярвам на братовчедка му добри приятелки сме...
Аз бих изчакала той да ми каже :D
Звучи като любовна история на 12 годишни ( сладка история ) .
Хубаво е да прочетеш нещо различно от - Той си пъхна пръста в мен, дали съм бременна от мръсотията под ноктите му..
:D
Ами ако са му били чисти ноктите какво следва ? :)
ParadiseCity
08-16-2016, 09:16
Ами ако са му били чисти ноктите какво следва ? :)
Той ме целуна с език , дали съм бременна ?
Предусетих края на тази история - свърши ми в устата, малко се стече, хелп, бременна ли съм ?
ГериЕВлюбена
08-16-2016, 09:23
Боже такива лигавета не съм виждала...
ParadiseCity
08-16-2016, 09:25
Още нищо не си видяла :D
PainInTheAss
08-16-2016, 09:58
Направи му свирка, мисля, че ще те разбере от първия път !
^
Звучи като любовна история на 12 годишни
Terminator009
08-16-2016, 10:03
Момчетата не отказваме момичета :D.
Боже такива лигавета не съм виждала...
Обиждаш ме, аз винаги си нося лигавник под ръка :)
deitona22
08-16-2016, 12:03
Бре,доста внимание отделяте на тролчета.
ГериЕВлюбена
08-16-2016, 13:22
На колко години сте?
Аз съм на 13 а той на 15
Ок.Жалая ти успех дано те забележи и станете гаджета.
ГериЕВлюбена
08-16-2016, 16:39
Ок.Жалая ти успех дано те забележи и станете гаджета.
Благодаря ти!
Maleficus
08-16-2016, 16:46
Благодаря ти!
Оффф боже ! Просто му кажи.. Мъжете обичаме пряката реч и попринцип повечето не сме толкова добри като жените в комуникацията и разчитането на сигналите, освен ако не са очевадни... Колкото по рано му кажеш, толкова по рано ще започне връзката...
ГериЕВлюбена
08-16-2016, 18:14
Оффф боже ! Просто му кажи.. Мъжете обичаме пряката реч и попринцип повечето не сме толкова добри като жените в комуникацията и разчитането на сигналите, освен ако не са очевадни... Колкото по рано му кажеш, толкова по рано ще започне връзката...
Точно това момче е супер мило с мен и вече действам... Казах на братовчедка му да му кажа че го харесвам защото много ме е страх от отговора и не искам да е директен... пък той може да повдигне темата и да се разбере после..
baby_baby
08-18-2016, 10:26
Какво от това че главата му е била спряна на кракът ти ? Кой знае какво е станало
Ако не те е срам му го кажи направо а ако те е срам колкото и тъпо да звучи говори с братовчедка му да му намекне :д
sladura89
08-18-2016, 11:49
Еми елементарно е според мен или трябва да му намекнеш по някакъв начин или, ако не разбира от намеци както съм аз в случая трябва по-очевиден намек или направо да си поговорите и да си изясните чувствата! Така мисля, че би било по-лесно и за двамата все пак, ако единия има силни чувства трудно може да бъдете само приятели! Има само 2 варианта или и той да те харесва или не! Така като го обяснявам изглежда лесно, но и аз знам колко е сложно да си признаеш пред някой такова нещо! Примерно те е страх от отхвърляне, отбягване или подигравки или от разваляне на приятелството! Ако може да се нарече приятелство! :)
sladura89
08-18-2016, 11:51
Но пък докато не опиташ отговорът винаги ще е не и после ще те е яд, че не си опитала! :)