Влез

View Full Version : Без презерватив

Naslednika
08-19-2016, 07:14
Здравейте, членове от теенпроблем. Така искам да попитам нещо.
На 17 съм гж-то ми и е на 16. И двамата сме девствени и не сме го прайли до сега. Иска да го направи за пръв път с мен . Но иска да го правим без презерватив първия си път. Аз малко съм паникьосан за това. Хем искам да го направя без презерватив. Хем ме е страх от факта как ще протече всичко и какво ще направим. Така защо писах всичко това. Ем искам съвети дали да го направим без презерватив.

Pug_306
08-19-2016, 07:23
Ами да свършиш ще си го изкараш, какво има да го мислиш !

Naslednika
08-19-2016, 07:35
Как да го изкарам ?

Pug_306
08-19-2016, 08:21
Както си ги вкарал !!!

Naslednika
08-19-2016, 08:30
Дам нека друг да погледне темата и да пише, някой по нормален ако може

Pug_306
08-19-2016, 08:33
Е това, че си загубен и не знаеш как да го извадиш от женска вагина, кой ти е виновен ? Какво има толкова - като усетиш, че си преди свършване го вадиш и и свършваш я в устата, я върху нея.... Много сложно !

Naslednika
08-19-2016, 09:44
Просто, нали разбираш, че не съм го правил до сега, зареди това ми е притеснено. И исках да разбера само дали е удачно първия път да е без презерватив... смсл да не вземе да свърша в нея това е

Грозния
08-19-2016, 09:56
Но иска да го правим без презерватив първия си път. ... Ем искам съвети дали да го направим без презерватив.Тя да иска да го правите без - странно :shock: ! Правете го със презерватив, за да не стане беля и после да съжалявате!

Ами да свършиш ще си го изкараш, какво има да го мислиш !

като усетиш, че си преди свършване го вадиш и и свършваш я в устата, я върху нея.... Много сложно !Като са девствени (особено той), като нищо може да свърши от първите вкарвания, преди да се усети и тя да забременее! Знаете ли колко бебета са станали по тоя начин?!
По-добре да си сложи презерватив и да не рискуват!

На автора пожелавам успех и да се похвали после как е минало :)!

marin4itu
08-19-2016, 10:01
Разбира се, че не е удачно да го направиш първия път без презерватив. Кажи на твоята девойка, че няма да стане просто. Има време, ще си правиш без презерватив.

Naslednika
08-19-2016, 11:37
Да но тя искала първия и път да е без презерватив ама ще видим има време. Ще го обсъдим с нея исках мнения само мерси на всички

Pug_306
08-19-2016, 12:35
Ако толкова държи и теб те е страх - предлагам да и предложиш да правите анален, че да не стане от първия път да станеш щастлив татко

TROLLDADLOLCAKE
08-19-2016, 21:12
Мойто момче!Както никога не си ебал на третото вкарване като ти стане "топличко" и ти омекнат колената ще я напълниш като агне на гергьовден!Хвани си купете три презерватива,че ми е писнало да чета теми "бременна ли е?" ;)