Влез

View Full Version : Да се възползват от теб...

Sisi-sIS
08-20-2016, 20:20
Здравейте! :))
Момиче съм на 15... И така не знам как да започна просто. Имам един приятел с който не се бяхме виждали известно време даже не бих го нарекла приятел, а познат просто и така една вечер той ми се обади и ми каза, че с някакъв негов приятел ще слизат в града(той живее в село близо до моя град)и ми каза да взимам една приятелка и да ги чакаме там на определено място в еди колко си часа.
Та така излизаме аз и моята приятелка и гледам той е с някакво много симпатично момче(този който караше колата)и се запознахме само по погледа му разбрах, че ме хареса, та той дори не се запозна и с приятелката ми, а моя познат бая хареса пък приятелката ми. ;д
И така прекарахме си една хубава вечер, разменихме си номерата със симпатягата(ще го нарека така в разказа).
Следващия ден симпатягата ми звънна и ми предложи аз, той, моя познатия и някоя моя приятелка да идем на хижа над вечер, с моя луд и непокорен характер се съгласих без да му мисля, той какво ми мисли... И така тази моята приятелка не можа да дойде и извиках друга(но това е подробност де)и в последният момент разбирам, че нямало да ходим на хижа, но това не ни спираше да си правим купона отидохме на горе към балканите, до една хижа(:Д) и почнахме да пием, моя познатия ме предизвика да изпия 3 чаши мента на екс и ми каза, че не съм можела(а аз много мразя така)и почнах 3 чаши ги изпих така, много ми се замая главата после на пиян акъл си викам а бе дай още 2 да ги ударя изпих 5 чаши мента... После помня как бях в колата само с симпатягата и той караше на някъде, после помня и как сме двамата от зад голи( :( )и накрая помня как ме будят в 6 сутрин мен още ме държеше не знам как... после помня как съм в спалня с него и пак сме голи. На края се събудих върху него трезва, моята приятелка ми разказа, че се е възползвал от мен докато съм била пияна(ама то и да не ми разказва помня някой неща)и сега уж сме в сериозна връзка ама много се чудя дали ме обича или е само за секса, въпреки, че даже ми говори за по напред уж имал планове с мен, дали може да ме обича или е само за секса? Писах в друг форум ама там бая се правят :))

baby_baby
08-20-2016, 20:46
Как само по погледа си разбрала че те харесва?

Не те нито обича нито харесва просто си му била само за секс

Sisi-sISis
08-20-2016, 23:07
Да, но сега имаме връзка уж сериозна, идва често да ме вижда и така..

Sisi-sIS
08-20-2016, 23:14
Как само по погледа си разбрала че те харесва?

Не те нито обича нито харесва просто си му била само за секс

Ами понеже не се запозна с моята приятелка дори, гледаше ме толкова ....Не зная как да го опиша, но му личеше..

HollyGolightly
08-21-2016, 01:48
Дори за 15 годишна си прекалено глупава и наивна.
С непознати се влачеш по горите и се напиваш в тяхната компания, щото те предизвикали. Разбира се, че не те обича, просто си му лесна.

Rakshy
08-21-2016, 03:04
ахахахах

овчица :Д :Д

бегай за тест за бременност

mincheto
08-21-2016, 08:33
Разбира се,че е искал само секс от теб скоро време бъди подготвена да те заебе така,че по-добре ти го изпревари.

baby_baby
08-21-2016, 09:46
Ами понеже не се запозна с моята приятелка дори, гледаше ме толкова ....Не зная как да го опиша, но му личеше..

Много хора те гледа това не значи че те харесват просто по действията ще познаеш дали те харесва

the...dreamer
08-21-2016, 10:15
Най-вероятно си му само за секса...заеби го преди той да го е направил ;)
Боже как може да си толкова наивна...а другият не ти е никакъв приятел...

Sisi-sIS
08-21-2016, 11:07
Да, но ние не правим секс от онази вечер още и преди да започнем сериозна връзка му казах, че няма да правим секс както той си мисли, даже иска с наще да се запознава това не значи ли нещо

mincheto
08-21-2016, 12:38
даже иска с наще да се запознава това не значи ли нещо

Ще се запознае с ваще,ще им се подмаже,зада му гласуват доверие и после като това се случи ще си развява коня както той си иска така,че внимавай и не му гласувай голямо доверие,бъди по-предпазлива и мнителна.

anonymous908491
08-21-2016, 12:42
с наще

рабалка или минчо ?

the...dreamer
08-21-2016, 13:31
рабалка или минчо ?
Ама те двете не са ли един и същи трол ?

Sisi-sIS
08-21-2016, 15:12
Ще се запознае с ваще,ще им се подмаже,зада му гласуват доверие и после като това се случи ще си развява коня както той си иска така,че внимавай и не му гласувай голямо доверие,бъди по-предпазлива и мнителна.

Баща ми е полицай и той знае това нещо, и не какъв да е полицай ами само 1 грешка и е в батака, принципно де... :д Инъче и с технитте иска да ме запознава вече познавам брат му и така... Предвид обстоятелствата май има сериозни намерения :))

Sisi-sIS
08-21-2016, 15:16

Ами не зная за какво говорите, ако може да поясните... :) ;дд

mincheto
08-21-2016, 17:28

Вие двамата сте още по-големи тролове
Малкъма май е по -голем трол от папагала.....

Maleficus
08-21-2016, 17:33
Някои мъже правят такива глупости за единия секс... Не ме е жал за него, тъп е.. Заслужава съдбата и трагедията си..

LoadRunner
08-21-2016, 17:47
за какви балкани по-точно говориш и коя хижа
никакъв шанс ваще да те пускат по-късно от 10 а ко остава за балкани

иначе аз съм твърдо ЗА такива момичета

Sisi-sIS
08-21-2016, 18:29
за какви балкани по-точно говориш и коя хижа
никакъв шанс ваще да те пускат по-късно от 10 а ко остава за балкани

иначе аз съм твърдо ЗА такива момичета

У приятелка казах, че ще спа :)

HollyGolightly
08-21-2016, 20:37
^И сега като те питат от кого си бременна, какво ще им кажеш "От една приятелка" ?

Rakshy
08-21-2016, 20:52
^И сега като те питат от кого си бременна, какво ще им кажеш "От една приятелка" ?

ще се разреве и паникьоса и ще почне да крещи как някъв я е изнасилил

после дела
.............полиция
.................съдилища

sladura89
08-21-2016, 21:10
Здравейте! :))
Момиче съм на 15... И така не знам как да започна просто. Имам един приятел с който не се бяхме виждали известно време даже не бих го нарекла приятел, а познат просто и така една вечер той ми се обади и ми каза, че с някакъв негов приятел ще слизат в града(той живее в село близо до моя град)и ми каза да взимам една приятелка и да ги чакаме там на определено място в еди колко си часа.
Та така излизаме аз и моята приятелка и гледам той е с някакво много симпатично момче(този който караше колата)и се запознахме само по погледа му разбрах, че ме хареса, та той дори не се запозна и с приятелката ми, а моя познат бая хареса пък приятелката ми. ;д
И така прекарахме си една хубава вечер, разменихме си номерата със симпатягата(ще го нарека така в разказа).
Следващия ден симпатягата ми звънна и ми предложи аз, той, моя познатия и някоя моя приятелка да идем на хижа над вечер, с моя луд и непокорен характер се съгласих без да му мисля, той какво ми мисли... И така тази моята приятелка не можа да дойде и извиках друга(но това е подробност де)и в последният момент разбирам, че нямало да ходим на хижа, но това не ни спираше да си правим купона отидохме на горе към балканите, до една хижа(:Д) и почнахме да пием, моя познатия ме предизвика да изпия 3 чаши мента на екс и ми каза, че не съм можела(а аз много мразя така)и почнах 3 чаши ги изпих така, много ми се замая главата после на пиян акъл си викам а бе дай още 2 да ги ударя изпих 5 чаши мента... После помня как бях в колата само с симпатягата и той караше на някъде, после помня и как сме двамата от зад голи( :( )и накрая помня как ме будят в 6 сутрин мен още ме държеше не знам как... после помня как съм в спалня с него и пак сме голи. На края се събудих върху него трезва, моята приятелка ми разказа, че се е възползвал от мен докато съм била пияна(ама то и да не ми разказва помня някой неща)и сега уж сме в сериозна връзка ама много се чудя дали ме обича или е само за секса, въпреки, че даже ми говори за по напред уж имал планове с мен, дали може да ме обича или е само за секса? Писах в друг форум ама там бая се правят :))

Ако наистина те обичаше нямаше да действа докато си толкова пияна и предполагам нямаше да те напива! Не, че аз бих имал нещо против някое момиче да се възползва от мен, ама във вашият случай явно е по-различно! :)

Maleficus
08-21-2016, 21:53
Ако наистина те обичаше нямаше да действа докато си толкова пияна и предполагам нямаше да те напива! Не, че аз бих имал нещо против някое момиче да се възползва от мен, ама във вашият случай явно е по-различно! :)

Има вибратори за тая работа, ти можеш да замажеш оградата и да отпушиш тръбите ( на канала, не другите).. Какво ?! Нали искаше момиче да се възползва от теб ?!

Sisi-sIS
08-21-2016, 22:56

Не съм ^_^

Sisi-sIS
08-21-2016, 22:56
ще се разреве и паникьоса и ще почне да крещи как някъв я е изнасилил

после дела
.............полиция
.................съдилища

Няма да е ;)

sladura89
08-21-2016, 23:43
Има вибратори за тая работа, ти можеш да замажеш оградата и да отпушиш тръбите ( на канала, не другите).. Какво ?! Нали искаше момиче да се възползва от теб ?!

Искам, ама те нещо са спрели явно ще е в някой друг живот! Хич ги няма като стане дума за секс и си подпалват гумите и изчезват! Пък какво остава да се възползват от мен! ;) :lol:

NissaN
08-22-2016, 10:58
Ако аватара ти е истински (в смисъл готина си) може да му е само за едното е.бане

Sisi-sIS
08-22-2016, 15:29
Пак ще кажа, че баща ми е полицай а той въпреки това иска да се запознае иска и с техните да ме запознае, говори ми за ходене на почивки, много пъти ме е карал да се запознавам с техните, но аз не искам...

DarkTemplar
08-22-2016, 19:44
Абсолютно си си го търсела, така че "той се възползва от мен" си е чисто оправдание, за да си успокоиш съвестта.

Той иска да те запознае с техните и съответно той с вашите, а ти се чудиш "иска ли нещо сериозно или само секс". После се оказва, че имате "сериозна връзка", обаче категорично си му заявила, че няма да правите секс.

Ти очевидно не си готова за по-сериозни отношения. Защо тогава изобщо се занимаваш с него и му губиш времето?

corbV2
08-22-2016, 21:31
Събудила си се изтрезняла в/у него, значи си го работила. Доста доброволно ми звучи ;д, дори след употреба на алкохол. Ти си се възползвала от момчето, била си като обсебена от зъл дух и си нямала контрол над събитията. Изнасила си го ;о и му е харесало много, затова започнал да си търси начин това да продължи, с големи думи. И като те напие пак, сценария ще се повтори и ти ще забравиш, че си обещала на мама да си честна. И ще си точно ти, защото вече си яла сникърса ;д. През останалото време просто се бориш с природата си, за да спазваш наложени ограничения, като природата ти е в ролята на злия дух, който трябва да излиза понякога при подходяши обстоятелства. Предстои ти да бъдеш напълно обсебена от природата си, м/у другото ;д. И то съвсем скоро.

П.С. Темата ти е за раздел "Лично творчество". Ще си конкуренция на Грозния ;д.

Sisi-sIS
08-22-2016, 22:49
Събудила си се изтрезняла в/у него, значи си го работила. Доста доброволно ми звучи ;д, дори след употреба на алкохол. Ти си се възползвала от момчето, била си като обсебена от зъл дух и си нямала контрол над събитията. Изнасила си го ;о и му е харесало много, затова започнал да си търси начин това да продължи, с големи думи. И като те напие пак, сценария ще се повтори и ти ще забравиш, че си обещала на мама да си честна. И ще си точно ти, защото вече си яла сникърса ;д. През останалото време просто се бориш с природата си, за да спазваш наложени ограничения, като природата ти е в ролята на злия дух, който трябва да излиза понякога при подходяши обстоятелства. Предстои ти да бъдеш напълно обсебена от природата си, м/у другото ;д. И то съвсем скоро.

П.С. Темата ти е за раздел "Лично творчество". Ще си конкуренция на Грозния ;д.

Той ме е сложил върху него, аз бях като труп помня само някой неща... Искам съвети не вливане на акъл драги ми читатели ;)

NissaN
08-23-2016, 05:33
Ама все пак той те е напил с мента.

DarkTemplar
08-23-2016, 08:27
Той ме е сложил върху него, аз бях като труп помня само някой неща... Искам съвети не вливане на акъл драги ми читатели ;)
Съветите щото не са форма на вливане на акъл.

anonymous990763
08-23-2016, 08:50
Ама все пак той те е напил с мента.

Сигурно и той ги е преглътнал вместо нея.

Въпрос - какво очакваш от ходене на хижа през нощта с едва непознати?

Грозния
08-23-2016, 08:54
Въпрос - какво очакваш от ходене на хижа през нощта с едва непознати?То си е повече от ясно :D!

Струва ми се че темата е фалшива.

NissaN
08-23-2016, 11:34
Сигурно и той ги е преглътнал вместо нея.

Въпрос - какво очакваш от ходене на хижа през нощта с едва непознати?

Ми тя все едно няма акъл като я кара да пие на екс че ще се напие после оня ще я нае.бе и ся за тва пише по форумите.

NissaN
08-23-2016, 11:35
Ми тя все едно няма акъл като я кара да пие на екс че ще се напие после оня ще я нае.бе и ся за тва пише по форумите.

ПП кой ни мое да носи да ни пие

the...dreamer
08-23-2016, 17:23
Вие двамата сте още по-големи тролове
Малкъма май е по -голем трол от папагала.....
:)

Vanchhh
08-23-2016, 19:17
Oh my... Ми може разбира се, що да не може.. ходи още по горите : )