PDA

View Full Version : Отмята темата?

D'Angelo
08-23-2016, 23:56
Здравейте,на всички момче на 16 години съм,та харесвам си едно момиче и си пишем от 2 седмици вече и я чакам да се прибере да излезем,та имам чувства към нея,пише ми първа понякога,праща ми нейни снимки/клипове,та веднъж и казах,че имам чувства към нея и каза,че няма да се получи ,това беше още 4тия ден откакто си пишем и беше доста глупаво от моя страна да я питам това толкова рано,та вчера я попитам,така де по-скоро и казах,че имам чувства към нея и се надявам и тя да има и я попитам има ли някакви симпатии ,или поне нещо и веднага смени темата,тоест прати ми една нейна снимка и ме пита дали е добра за профилна и няколко часа по-късно един приятел знаеше,че си пишем и я попитам дали има чувства към мен,без да го карам ,без нищо ,та и тя при него смени темата,та да ви попитам това добре ли е ,че отмята темата за чувства всеки път или не е добре?

NissaN
08-24-2016, 08:39
Сигурно те е харесала ама се притеснява да признае.

ani_banani
08-24-2016, 19:46
Ами според мен не изпитва същите чувства като теб. Явно нейните са просто приятелски и за да не те обиди не ти казва нищо (Такова мнение си създадох от това което си написал, смисъл може и да греша).

Maleficus
08-24-2016, 21:14
Накратко прави една ситуация по сложна отколкото трябва да е.. Виж сега ако няма да се получи и ти имаш чувства, по добре зарежи тая приятелка, освен ако не си мазохист и не обичаш да я наблюдаваш, как излиза с други и даже ако си късметлия, може да ти сподели някои подробности :D Клиширано и елементарно, но удари й един хубав студен гръб и даже, може да придобие чувства към теб, защото показваш, че си достатъчно силен да преодолееш отказа й и да продължиш напред без нея :)

mincheto
08-25-2016, 06:36
Според мен тя незнае какво иска.

baby_baby
08-25-2016, 08:17
Мисля че не те харесва за това сменя темата

Бял бродник
08-28-2016, 22:46
Като отмята темата ти може да продължаваш да я питаш. Повярвай ми, изясни се с нея възможно най-скоро, защото ако не го направиш тя рано или късно ще ти каже истината, но ако това, което ти каже не ти хареса ще е твърде късно за теб, защото вече ще си хлътнал твърде много. По това което си написал мога да кажа, че е много възможно да няма никакви чувства към теб, а само да те използва като кошче за душевни отпадъци или да си губи времето с теб.

fanton1
08-29-2016, 14:16
Мисля че не те харесва за това сменя темата

Така е.