PDA

View Full Version : Хванах родителите си да се чукат

Mimoncheto01
08-24-2016, 03:15
Здравейте, онзи ден бяхме на кафе с една приятелка. След като свършихме се прибрах в нас и като влязах в хола хванах наще да се чукат. Майка беше яхнала бащата а той я държеше за циците, направо замръзнах. Но най-интересното беше, че те въобще не се смутиха, а само се засмяха. Аз отидох в другата стая, но след това майка ми дойде, поговорихме и каза, че това е част от живота и няма от какво да се притеснявам. Не знам вече 4-ти ден мисля за това, супер странно ми е някво, смисъл знам че правят секс, чувала съм ги доста пъти и се радвам за това не ме разбирайте погрешно, дори по някой път чак са ме възбуждали стенанията на майка ми...Но е друго, не знам, не бях ги виждала или хващала така до сега и ми е супер тъпо в момента. На някой друг случвало ли се е, дайте някакъв съвет ?

Demetori
08-24-2016, 16:22
Намери си кой да те оправи (не баща ти!) и ще ти мине.

NissaN
08-24-2016, 17:23
Това го четох и в друг раздел а..

mincheto
08-25-2016, 11:31
E,че кво от това.....да не са извършили престъпление?

Anity111
09-02-2016, 18:42
Е че кво това си е напълно нормално :D ;) .

baby_baby
09-05-2016, 09:40
Това го четох и в друг раздел а..

В раздел секс

Авторке това е нормално нещо ще ти е малко неудобно но с времето ще го забравиш

HaruYoshida
09-05-2016, 12:57
Аз като малка бях хващала родителите ми но не знаех кво правеха защото бях прекалено малка и просто бяха голи и :D много пъти съм ги чувала и някак си ми става кофти .. понякога ме и дразнеха защото не можех да спя .. но няма от какво да се притесняваш хубаво е че родителите ти се обичат и не са изгубили тръпката ;)