Влез

View Full Version : Как да си увеличите шансовете, да си намерите приятелка !

Maleficus
08-26-2016, 14:28
Днес ще споделя един малък детайл, наречен: " Локационна хипергамия" или как мястото където живеете, влияе на вашата цена, като партньор.
Ако живеете в София или Бургас или Варна и тнн., надявам сте забелязали, че дамите са по надути от обикновено и особено опитни в това да ви отрязват. Сигурно сте се чудили защо.. Елементарно ! Просто толкова много загубеняци са си пробвали късмета, че дамите са си изострили до толкова уменията, че вече не си хабят времето даже и да използват любезност, докато ви чупят мъдете. Тези жени не си хабят времето с типичния Джо, само хубавите и успешните имат шанс за някаква връзка, но тази връзка ще е до следващия по можещ. Ако в големия град не можете да си намерите приятелка, то логично е просто да се преместите в някое село или по малък град(или просто да излизате с момиче от такова място), защото вие носите със себе си илюзията за престижност, че сте от еди къде си, тоест това ви позволява да си намерите момиче по лесно там.. Най хубавото, е че тези момичета от по малките населени места, всъщност ще ви оценят повече от която и да е градска дива, независимо, колко конски сили са й краката.. Така де, стига да търсите някоя все още способна на някакви човешки чувства и умееща да ви оцени :)

Нека всеки желаещ да сподели собствения си опит, да го направи и да направим тази дискусия полезна за хората, които имат проблеми с намирането на партньор !

jghgh
08-26-2016, 15:00
Аз знам един начин - спри да пишеш теми във форуми, а излез навън с приятели, срещай се с хора и социализирай. И не си мисли, че целия свят ти е длъжен.

Maleficus
08-26-2016, 15:12
Аз знам един начин - спри да пишеш теми във форуми, а излез навън с приятели, срещай се с хора и социализирай. И не си мисли, че целия свят ти е длъжен.

Ще те помоля да не ми казваш какво да правя и ще поясня, че предпочитам рак на тестисите, пред днешното качество момичета (говорим за връзка, не секс.. Много стават само за това) :) Но предполагам, че има хора, които желаят да имат приятелка и тази тема е насочена към тях :)

jghgh
08-26-2016, 15:24
Стига си отричал. Ти страдаш.
Умно момче си, но си се озлобил и си си навил на пръстта, че всичко живо е черно, гадно, мръсно и не става. Зад този яд се крие тъга. Почти винаги зад гнева се крие тъга, скръб, огорчение, разочарование. Само дето не го осъзнаваш.
Толкова си заслепен, че отказваш да видиш фактите в очите - има кофти хора, но има и прекрасни хора от всеки пол. Излез в някой парк, виж колко двойки се гушкат и обичат. Хората все още се женят. Ако положението беше толкова безнадеждно, всеки щеше да си седи сам и да е стигнал до тези "велики истини", които прокламираш.

Просто се нареви един ден, стегни се и си вземи живота в ръце. Ще се почувстваш по-добре. Ще си намериш приятели, после и приятелка. С хейтване това няма как да се получи, да не говорим, че тровиш неимоверно много себе си.

Maleficus
08-26-2016, 15:30
Стига си отричал. Ти страдаш.
Умно момче си, но си се озлобил и си си навил на пръстта, че всичко живо е черно, гадно, мръсно и не става. Зад този яд се крие тъга. Почти винаги зад гнева се крие тъга, скръб, огорчение, разочарование. Само дето не го осъзнаваш.
Толкова си заслепен, че отказваш да видиш фактите в очите - има кофти хора, но има и прекрасни хора от всеки пол. Излез в някой парк, виж колко двойки се гушкат и обичат. Хората все още се женят. Ако положението беше толкова безнадеждно, всеки щеше да си седи сам и да е стигнал до тези "велики истини", които прокламираш.

Просто се нареви един ден, стегни се и си вземи живота в ръце. Ще се почувстваш по-добре. Ще си намериш приятели, после и приятелка. С хейтване това няма как да се получи, да не говорим, че тровиш неимоверно много себе си.

А може би просто имам друга гледна точка, която се приема за хейтване, защото се отклонява от общите представи за нормално :) В случая каквото и да кажа обаче, вече си си навила на пръста каквото знаеш, докато аз съм си добре и нямам проблеми с момичетата, но добре, нека си играем на психолог :) Сега мой ред ли е ? :D П.П Нека си представим, че съм просто текст, зад този текст няма човешко същество и моля, критикувайте текста, така поне ще се стигне до по полезни изводи... Човека зад текста е без значение :)

corbV2
08-26-2016, 16:22
Най хубавото, е че тези момичета от по малките населени места, всъщност ще ви оценят повече от която и да е градска дива, независимо, колко конски сили са й краката.. Така де, стига да търсите някоя все още способна на някакви човешки чувства и умееща да ви оцени :)
В малките населени места има още по-изпаднали курви ;д. Не знам как го реши това.

Излез в някой парк, виж колко двойки се гушкат и обичат.
Това ме разби, като се сетих какви гледки има в парковете тук. Масово някви гадни кюфтаци с изпънати и намазани мацки до тях, по-рядко се виждат симпатични двойки. Доста демотивиращо ;д.

Electrа
08-26-2016, 16:25
Днес ще споделя един малък детайл, наречен: " Локационна хипергамия" или как мястото където живеете, влияе на вашата цена, като партньор.
Ако живеете в София или Бургас или Варна и тнн., надявам сте забелязали, че дамите са по надути от обикновено и особено опитни в това да ви отрязват. Сигурно сте се чудили защо.. Елементарно ! Просто толкова много загубеняци са си пробвали късмета, че дамите са си изострили до толкова уменията, че вече не си хабят времето даже и да използват любезност, докато ви чупят мъдете. Тези жени не си хабят времето с типичния Джо, само хубавите и успешните имат шанс за някаква връзка, но тази връзка ще е до следващия по можещ. Ако в големия град не можете да си намерите приятелка, то логично е просто да се преместите в някое село или по малък град(или просто да излизате с момиче от такова място), защото вие носите със себе си илюзията за престижност, че сте от еди къде си, тоест това ви позволява да си намерите момиче по лесно там.. Най хубавото, е че тези момичета от по малките населени места, всъщност ще ви оценят повече от която и да е градска дива, независимо, колко конски сили са й краката.. Така де, стига да търсите някоя все още способна на някакви човешки чувства и умееща да ви оцени :)

Нека всеки желаещ да сподели собствения си опит, да го направи и да направим тази дискусия полезна за хората, които имат проблеми с намирането на партньор !

Не можеш да ме убедиш, че ако отидеш в някое гръцко село, ще си намериш приятелка без да си оправиш този attitude

Maleficus
08-26-2016, 17:23
В малките населени места има още по-изпаднали курви ;д. Не знам как го реши това.

Това ме разби, като се сетих какви гледки има в парковете тук. Масово някви гадни кюфтаци с изпънати и намазани мацки до тях, по-рядко се виждат симпатични двойки. Доста демотивиращо ;д.

От тая гледна точка, че имат по малко опит и шанса да се задържите с тях е по голям поне за по дълго време. Плюс това са по загорели и можеш да се забавляваш повече.. Ако си мислите, че имам предвид дисни връзка... Грешите, такива са в най добрия случай митично редки или изпълнени с много взаймно зимане даване до степен, че ако се разделят, ще им коства доста повече от това да останат заедно :)

Maleficus
08-26-2016, 17:31
Не можеш да ме убедиш, че ако отидеш в някое гръцко село, ще си намериш приятелка без да си оправиш този attitude

Скъпа поведението ми се приема като предизвикателство и това стимулира момичето да се опитва да ме промени повече и да ми се подмазва повече следователно вижда, че имам топки и съм достатъчно стимулиращ, за да я държа в напрежение достатъчно, за да не си тръгне.. Не е толкова трудно да си намериш приятелка, когато виждаш толкова много арогантно наивни същества, но защо ми е една ако мога да имам всички ? (очевидно не наведнъж, макар че с много пари всичко се постига ) :)

Electrа
08-26-2016, 19:57
Скъпа поведението ми се приема като предизвикателство и това стимулира момичето да се опитва да ме промени повече и да ми се подмазва повече следователно вижда, че имам топки и съм достатъчно стимулиращ, за да я държа в напрежение достатъчно, за да не си тръгне.. Не е толкова трудно да си намериш приятелка, когато виждаш толкова много арогантно наивни същества, но защо ми е една ако мога да имам всички ? (очевидно не наведнъж, макар че с много пари всичко се постига ) :)

омг, тежък случай си

Maleficus
08-26-2016, 21:14
омг, тежък случай си

Мерси мерси, твойте думи значат много за мен :)

CrazyDream
08-27-2016, 02:39
поведението ми се приема като предизвикателство и това стимулира момичето да се опитва да ме промени повече и да ми се подмазва повече следователно вижда, че имам топки и съм достатъчно стимулиращ, за да я държа в напрежение достатъчно, за да не си тръгне..

защо едно момиче трябва да се подмазва за да задържи момче, ако това поведение не е присъщо за нея

golemiq_korab_minava
08-27-2016, 06:05

Според мен момичетата в големия град просто имат както всички , много забързан живот, познават много хора, хиляди анонимни виждат вдеки ден. Докато по селата изборът им е ограничен и най- вече се свежда до няколко кръгли идиота. За това като видят някое по- различно момче, умират си по- него. Дам. Дори циганките залитат. Хаха симпстични им се виждаме.

KREED
08-27-2016, 07:47
О, Господи... Ignorance is bliss...

Грозния
08-27-2016, 08:29
Ако живеете в София или Бургас или Варна и тнн., надявам сте забелязали, че дамите са по надути от обикновено и особено опитни в това да ви отрязват.

...Ако в големия град не можете да си намерите приятелка, то логично е просто да се преместите в някое село или по малък град (или просто да излизате с момиче от такова място), защото вие носите със себе си илюзията за престижност, че сте от еди къде си, тоест това ви позволява да си намерите момиче по лесно там.Самата истина е :)!

Maleficus
08-27-2016, 10:15
защо едно момиче трябва да се подмазва за да задържи момче, ако това поведение не е присъщо за нея

Защото възприема мъжа за високо стойностен, което не е трудно постижимо, особено ако познаваш човешката природа и защото е стимулиращо за дълголетието на една връзка, когато момичето е под напрежение и знае, че трябва да работи, за да задържи мъжа до себе си.. Да полезно е и за момичето, защото сте прекалено уязвими към скуката, която е един от най големите разрушители на връзки :) Тоест ако мъжа дава цялото си внимание и не стимулира жената, да си го заслужи, не само, че бива възприеман за слаб, но на жената и е скучно, защото реално може да го накара да направи каквото си иска... (Никога не давайте абсолютна власт на когото и да е било, независимо колко ги обичате)

Малко са жените способни да действат отвъд емоционалната си среда и да правят наистина неочаквани неща, по скоро са роби на емоцията и затова с различна трудност разбира се, всеки които е достатъчно хитър, може да накара една жена да дава 120% от себе си и да е щастлива, че го прави..

CrazyDream
08-27-2016, 12:35
Защото възприема мъжа за високо стойностен, което не е трудно постижимо, особено ако познаваш човешката природа и защото е стимулиращо за дълголетието на една връзка, когато момичето е под напрежение и знае, че трябва да работи, за да задържи мъжа до себе си.. Да полезно е и за момичето, защото сте прекалено уязвими към скуката, която е един от най големите разрушители на връзки :) Тоест ако мъжа дава цялото си внимание и не стимулира жената, да си го заслужи, не само, че бива възприеман за слаб, но на жената и е скучно, защото реално може да го накара да направи каквото си иска... (Никога не давайте абсолютна власт на когото и да е било, независимо колко ги обичате)

Малко са жените способни да действат отвъд емоционалната си среда и да правят наистина неочаквани неща, по скоро са роби на емоцията и затова с различна трудност разбира се, всеки които е достатъчно хитър, може да накара една жена да дава 120% от себе си и да е щастлива, че го прави..

добре казано :) (y)

Maleficus
08-27-2016, 18:17
О, Господи... Ignorance is bliss...

Оо господи, коментара ти е като чаша пълна със захар за закуска... Да убива апетита, но в крайна сметка е пълна с празни калории, захарта е изградена от 2 молекули: глюкоза и фруктоза и при изяждането на това количество захар, глюкозата отива да подхрани мускулите ти, докато фруктозата отива в черния дроб и тъй като това е предозиране, черния дроб не може да се справи с нея и я превръща в чернодробна мазнина(тя кара панкреаса да отдели голямо количество инсулин и освен очевадния диабет, поради изграждането на толерантност(всеки огран може да изгради толерантност, включително мозъка !) , влияе като цяло спомагателно за образуването на ракови клетки и също за влошаването на съществуващия такъв), която ако се натрупа увеличава шанса да се разболееш от диабет, сърдечни болести, деменция и тннн доста хронични заболявания. Впрочем в много от преработените храни има прекалено много захар, която се натрупва и вероятно изяждаш повече от чаша на ден, при препоръчителна доза от 9 чаени лъжички за мъжете и 6 за жените, тоест и ти страдаш от същото, което си написал :) Но за разлика от теб, те образовах, как да живееш по дълго и здравословно, като контролираш приема си на захар, като се научиш как да изчисляваш количеството по опаковките или дори и да го знаеш, образовах другите, които не го, докато твоя коментар е безполезен :) Впрочем, ако се чудите как това е свързано с темата, ще добавя, че ако не живеете здравословно, ще изглеждате като шит и приятелка иок или и тя ще изглежда като шит, а мизерията обича компания !

HollyGolightly
08-27-2016, 20:13
Някога да си се замислял, че именно това е проблема? Че повечето тичате именно след "арогантно наивни същества"?
Освен това като се срещнеш с някоя, за да иска да те промени и да е с теб, ще трябва да и привлечеш вниманието с нещо, а от гледната точка на жена ще ти кажа, че с цитиране на статии тип "Космополитън" никъде няма да стигнеш.
Освен ако не си след някоя тинейджърка, която все още няма база за сравнение и си мисли, че като говориш много, значи си много мъдър и велик.

Maleficus
08-27-2016, 20:24
Някога да си се замислял, че именно това е проблема? Че повечето тичате именно след "арогантно наивни същества"?
Освен това като се срещнеш с някоя, за да иска да те промени и да е с теб, ще трябва да и привлечеш вниманието с нещо, а от гледната точка на жена ще ти кажа, че с цитиране на статии тип "Космополитън" никъде няма да стигнеш.
Освен ако не си след някоя тинейджърка, която все още няма база за сравнение и си мисли, че като говориш много, значи си много мъдър и велик.

Тука си права, с пускането на теми и красив ум, не се печелят жени, печелят се с пари, лъскави неща,манипулации и хубави тела :D Част от това да си свободен обаче е да не ти пука дали има някои до теб или не :) Способен съм да отрежа най хубавата жена пред публика от мъже, които биха ми се подигравали за това , но на мен няма да ми пука, защото общественото мнение не ме засяга и ми е през оная работа и защото в крайна сметка хубавата жена почти винаги е на лизинг и в дългосрочен план все не ти достигат ресурсите да остане, но момиче, което все още не е прекалено опитно в играта, е момиче, което можеш да направиш "идеалната"( е добре де... що годе търпима исках да кажа..) партньорка и ще получаваш това, което искаш, защото ти контролираш връзката(като по опитния и по емоционално стабилния), а не тя... Е поне не в началото, после като пусне пипалата си и те подчини емоционално е най добре да я пуснеш, по полезно е за здравето и на двамата :) От гледна точка на мъж, не си мой тип :)

Electrа
08-27-2016, 20:33
Тука си права, с пускането на теми и красив ум, не се печелят жени, печелят се с пари, лъскави неща,манипулации и хубави тела :D Част от това да си свободен обаче е да не ти пука дали има някои до теб или не :) Способен съм да отрежа най хубавата жена пред публика от мъже, които биха ми се подигравали за това , но на мен няма да ми пука, защото общественото мнение не ме засяга и ми е през оная работа и защото в крайна сметка хубавата жена почти винаги е на лизинг и в дългосрочен план все не ти достигат ресурсите да остане, но момиче, което все още не е прекалено опитно в играта, е момиче, което можеш да направиш "идеалната"( е добре де... що годе търпима исках да кажа..) партньорка и ще получаваш това, което искаш, защото ти контролираш връзката, а не тя... Е поне не в началото, после като пусне пипалата си и те подчини емоционално е най добре да я пуснеш, по полезно е за здравето и на двамата :)

продължавай да пробваш да attract-ваш фолк диви, все някога ще успееш kekekek

Maleficus
08-27-2016, 20:46
продължавай да пробваш да attract-ваш фолк диви, все някога ще успееш kekekek

Благодаря ти Електра,всеки твой коментар ми напомня за другите по приятни и полезни неща, които можеш да правиш с ръцете си :) (много е добра, дай боже всекиму !)

HollyGolightly
08-27-2016, 21:37
Способен съм да отрежа най хубавата жена пред публика от мъже, които биха ми се подигравали за това

За да я отрежеш, трябва преди това да е имало какво да и привлече вниманието към теб, а от темите ти разбирам, че това няма как да стане.
Както са кази хората,
Don't play hard to get when you are already hard to want!

Electrа
08-27-2016, 21:38
За да я отрежеш, трябва преди това да е имало какво да и привлече вниманието към теб, а от темите ти разбирам, че това няма как да стане.
Както са кази хората,

:lol:

Maleficus
08-27-2016, 22:01
Както са кази хората,

С такова чувство за хумор, защо са й цици ?! :D Хубаво, че си ти тука да ме уведомиш, че няма да стане, че замалко щях да забравя, че ми е все тая, освен това целта е да стимулирам дискусия, а не да зарибявам момичетата (церберовите оси) тука.. Също за мен красотата не е най важното нещо в едно момиче, е виж избрал съм си Електра и тя си ми стига ! Като ми направи салатката и изпия една голяма ракия на екс и тя е най хубавото нещо, което съм виждал в живота си ! Сега дами, може ли да кажете нещо, което би било интелектуално стимулиращо и полезно за всички тук(аз не съм толкова важен все пак) ?

HollyGolightly
08-27-2016, 22:54
Не разбирам защо на човек, на когото на думи му е "все тая" не се спира да пуска теми на една и съща тематика.
Колко от тези неща дето ги даваш като съвети си ги изживял на свой гръб и наистина са проработили? Щото на теория е много лесно, ама извън форума не стоят точно така нещата.

Maleficus
08-28-2016, 00:10
Не разбирам защо на човек, на когото на думи му е "все тая" не се спира да пуска теми на една и съща тематика.
Колко от тези неща дето ги даваш като съвети си ги изживял на свой гръб и наистина са проработили? Щото на теория е много лесно, ама извън форума не стоят точно така нещата.

Разбира се, че съм минал по тоя път и освен това откакто се знам изучавам човешкото поведение, а тези теми ги пускам просто за кеф :) Целта е да има дискусия, така се стига до по хубави заключения.. Тези неща, които споделям са най основните от най основните неща и естествено, че на живо ситуацията е по динамична и иска повече адаптивност...

Но най кратко мога да опиша почти всяка социална ситуация така... Човек А има интерес, но се нуждае от човек Б. Ако бъде глупав и разчита, че човек Б споделя неговите мисли и морал, то е по вероятно да загуби или да бъде прецакан, отрязан и тнн, отколкото да има късмет с постигането(макар, че понякога има хора с по силно изразен алтруизъм, които биха помогнали ей така), но ако обвърже неговите цели и интереси с интересите на човек Б или да сложи целта на човек Б в края на осъществяването на целите на човек А, то тогава ще може да го залъже да му помогне и ще гарантира някаква лоялност.. Накратко хората сме егоисти и е най лесно да убедиш някои да направи нещо, когато му предложиш нещо в негова полза, нещо което иска.. Съблазняването работи на този принцип, но изисква добри аналитични умения( самочувствие, да си в добра форма също), за да можеш да разбереш, какво иска другия и да го омаеш с чара и даровете си, като едновременно се възползваш (обвързваш нейн интерес с твоя интерес, без да се влагаш емоционално(добра дисциплина) и получаваш горещ секс и ласки, а накрая можеш просто да си тръгнеш, защото все пак хората сме егоисти). ДА бъдеш съблазнител е да бъдеш дявол и да обещаваш света, докато крадеш душата от усмихнатото й лице, пък ако е добро момиче, понякога дори може да й помогнеш да се издигне по близо до желанията си :)