Влез

View Full Version : Бременна или...

SunnyB
08-28-2016, 15:10
Обръщам внимание с въпроса си към женската аудитория и все пак бих приела мнението на всеки отговорил. Съвсем скоро на 05.09 ще стане два месеца откакто с приятеля ми за пръв път решихме да пробваме вече за бебе...И така направихме доста опити до очаквания попринцип цикъл. В крайна сметка цикъла ми закъсня,но дойде. Не отдадох голямо значение на закъснението,защото откакто се помня винаги пресрочвам уречената дата на която трябва да ми дойде. И така всички съмнения за възможна бременност изчезнаха..до вчера (27.08). Както правих ежедневната си тренировка усетих голяма тежест долу в слабините ( искам да отбележа, че не съм правила нещо натоварващо,а съвсем леки упражнения ) която беше придружена с болка сякаш че в яйчниците. Седнах и за момент ми се зави свят,разтрепериха ми се ръцете и ми се догади. Мина ми колкото да стана да се оправя и да си купя тест за бременност. Е беше отрицателен..Но съмненията продължават имам много чести позиви за уриниране дори при минимално количество изпити течности..И от днес болка в гърдите,а до следващата дата цикъла ми има 20 дена. Искам да отбележа че последната менструация си беше доста обилна,заради което още тогава изключих цветна бременност. Иначе нямам нито сутрешно гадене,нито световъртеж или нужда да ям начесто..Някой път се чувствам по-отпаднала,но аз съм си анемична..спа доста,лесно се уморявам и ми прилошава по-често от на хора които примерно не са анемични..възможно ли е всъщност да има бебе..да се доверя ли на теста или да посетя гинеколог?

И да допълня преди опитите за бебе менструацията ми свърши на 04.07..А последния цикъл дойде на 09.08 и свърши на 14.08..

HollyGolightly
08-28-2016, 15:16
влизаш в тийн форум, за да питаш как да забременееш? Seems about right :?
пробвай с bg-mamma ако наистина искаш нормална информация

SunnyB
08-28-2016, 15:20
Пуснала съм пост и там.. просто искам колкото се може повече мнения адекватни, разбира се :) Благодаря

mincheto
08-28-2016, 15:43
Що просто неидеш да си направиш един кръвен тест той няма да те излъже?

ani_banani
08-28-2016, 17:46
По-добре отиди на лекар. Все пак тук не сме специалисти и надали ще ти помогнем.

SunnyB
08-28-2016, 18:00
Благодаря

Ivaaaaa
08-28-2016, 20:40
Тва твоето бебе много бързо ще да е пораснало щом вече имаш чести позиви за уриниране. Ей, начи.. хд

Hmv
08-28-2016, 20:46
Здравейте, имам въпрос .
Понеже преди няколко дни водих полов акт с приятеля си , той в самото начало по грешка сложи презерватива наобратно , след което го обърна, забърса го и продължихме . Откровено въпросът ми е : възможно ли е да сме направили фал понеже едни от тези дни бях в овулация ?

mincheto
08-28-2016, 20:47
Здравейте, имам въпрос .
Понеже преди няколко дни водих полов акт с приятеля си , той в самото начало по грешка сложи презерватива наобратно , след което го обърна, забърса го и продължихме . Откровено въпросът ми е : възможно ли е да сме направили фал понеже едни от тези дни бях в овулация ?

Не мисля се пак сте били с презерватив освен,ако нее бил скъсан.

Hmv
08-28-2016, 20:52
Винаги след секс проверяваме , не беше скъсан и тогава! Благодаря за отговора , надявам се и на още мнения . До издателката на темата, извинявам се ,че тук беше написан въпроса ми , просто преди малко си направих регистрация и не знам как да пусна своя тема.

baby_baby
09-03-2016, 10:22
Питай мамите тук е форум за тинейджъри едва ли ще получиш адекватни отговори