SunnyB
08-28-2016, 15:10
Обръщам внимание с въпроса си към женската аудитория и все пак бих приела мнението на всеки отговорил. Съвсем скоро на 05.09 ще стане два месеца откакто с приятеля ми за пръв път решихме да пробваме вече за бебе...И така направихме доста опити до очаквания попринцип цикъл. В крайна сметка цикъла ми закъсня,но дойде. Не отдадох голямо значение на закъснението,защото откакто се помня винаги пресрочвам уречената дата на която трябва да ми дойде. И така всички съмнения за възможна бременност изчезнаха..до вчера (27.08). Както правих ежедневната си тренировка усетих голяма тежест долу в слабините ( искам да отбележа, че не съм правила нещо натоварващо,а съвсем леки упражнения ) която беше придружена с болка сякаш че в яйчниците. Седнах и за момент ми се зави свят,разтрепериха ми се ръцете и ми се догади. Мина ми колкото да стана да се оправя и да си купя тест за бременност. Е беше отрицателен..Но съмненията продължават имам много чести позиви за уриниране дори при минимално количество изпити течности..И от днес болка в гърдите,а до следващата дата цикъла ми има 20 дена. Искам да отбележа че последната менструация си беше доста обилна,заради което още тогава изключих цветна бременност. Иначе нямам нито сутрешно гадене,нито световъртеж или нужда да ям начесто..Някой път се чувствам по-отпаднала,но аз съм си анемична..спа доста,лесно се уморявам и ми прилошава по-често от на хора които примерно не са анемични..възможно ли е всъщност да има бебе..да се доверя ли на теста или да посетя гинеколог?
И да допълня преди опитите за бебе менструацията ми свърши на 04.07..А последния цикъл дойде на 09.08 и свърши на 14.08..
И да допълня преди опитите за бебе менструацията ми свърши на 04.07..А последния цикъл дойде на 09.08 и свърши на 14.08..