Влез

View Full Version : Проблем с подход към нея как.

iad
08-31-2016, 06:25
Здравейте.
Първо това е моят а първа тема .

Проблемът ми е троен от проблема на който и да е аз живея в една арабска страна и съм на 18 почти има едно момиче което познавам и съм влюбен във него принципно в БГ имам малко опит с любовта но успешен въпреки това тук обществото е затворено и много консервативно с това момиче се познаваме от около 5 години и забелязвам няколко характерни намеци но не смея да и го поднеса на тепсия защото ме е страх от отговора или по точно от реакцията но и намеквам от 1 месец горе долу но май подходиха грешно защото се дръпна леко а аз съм я сложил в плановете ми за бъдещето и не искам да се развали всичко .
Тя е на 15/16 но е страхотен човек странното е че не е краси ами нормална но аз щом я видя се едно виждам слънцето и луната заедно та ако някой има какво да сподели и да помогне със някой съвет ще съм супер благодарен .

ani_banani
08-31-2016, 07:25
Доколкото знам в арабските страни жените са много по затворени и може би за това, ако има някакви чувства я е срам да си признае или пък се притеснява от родителите си...

Грозния
08-31-2016, 08:43
аз живея в една арабска страна и съм на 18 почти има едно момиче което познавам и съм влюбен ...с това момиче се познаваме от около 5 години ...
Тя е на 15/16... ако някой има какво да сподели и да помогне със някой съвет ще съм супер благодарен .Зависи коя е арабската страна, но там интимни отношения преди брака не се поощряват! Особено ако си християнин/немюсюлманин! По-добре я забрави! Ще се вкараш в голяма беля ако тръгнеш да се сваляш с нея. По-добре като се прибереш в България си чукай на воля :D!

П.С. Ти на колко години си и имал ли си приятелка досега?

mincheto
08-31-2016, 11:02
Трябва да действаш много предпазливо и ловко щото е тънка границата... :D ,ако брат и или баща и те хванат може и да те шляпат... :D

baby_baby
09-02-2016, 10:25
Може да ти е малко трудно но не се отказвай просто си и прави намеци и постепенно и признай изчаках да мине време

NissaN
09-03-2016, 15:42
Идея си неам