Та.. по време на секса нормално ли е да се набере презерватива и под набере нямам предвид да се изхлузи, а л просто да се получи набиране не знам как точно да го обясня и дали има някакъв шанс за изтичане на нещо било то сперма илио предеякулационна течност? В добавка да кажа, че "ластикът на презерватива си е нормално стегнат и махането на презерватива е "трудно" така да се каже.
Та.. по време на секса нормално ли е да се набере презерватива и под набере нямам предвид да се изхлузи, а л просто да се получи набиране не знам как точно да го обясня...Къде се набира? На върха ли? И при мен се е случвало. Мисля че е заради препуциума, който се движи под презерватива и "гумата" не прилепва плътно, особено ако кондомът е с повече лубрикант отвътре. Малко е кофти, ама не е болка за умиране :D .
дали има някакъв шанс за изтичане на нещо било то сперма илио предеякулационна течност? В добавка да кажа, че "ластикът на презерватива си е нормално стегнат и махането на презерватива е "трудно" така да се каже.Ако презервативът не е скъсан и прилепва плътно отдолу, няма риск от изтичане :) .