View Full Version : Брада на 18
Здравейте съфорумници, и преди съм пускал подобна тема, но тук вече имам опит...
Та, поради въздействието на приятел реших и аз да си оставя брада-прочетох в интернет-без бръснене и измиване с вода и сапун, както и грижите за тялото (които полагам) са достатъчни. Издържах десет дни през които наистина брадата ми стана видима, но не ми харесаха светлите косми, празните петна и малката гъстота, които биха създали впечатление по-скоро на неподдържаност отколкото на стил. Оформянето не беше проблем. стига да имаше какво да се оформя :D :D
Сега, си купих хининова вода-помагала за набождане-нанасям 3 пъти дневно с хубав масаж.
Въпросът ми е ясен-как да постигна увеличаване на растежа и гъстотата. Тук ще ми трябва и ПОМОЩ ОТ ДАМИТЕ с продуктите които се използват за сгъстяване и пигментация на косата си.
Благодаря за вниманието предварително.
Тия неща няма да помогнат, освен да чакаш да ти се развие брадата. Тя се сгъстява до около 25 годишна възраст (оттам и погрешното схващане, че пубертетът и растежът на тялото траели също толкова дълго).
На колко си?
deitona22
09-03-2016, 09:27
10 дена са малко,за да ти порастне брада.Поне 2 седмици и няколко дена трябва да я оставиш.
Ако я оставиш за по-дълго време и след това я избръснеш със самобръсначка,хем ще расте по-бавно,хем по-гъста-поне така е при мен.
За оформянето-трябва да знаеш как да я оформиш.
Въпроса е защо искаш брада ? :D Много е досадно да се бръснеш :D
А и надали жените могат да помогнат,по-скоро кочовете които могат да пуснат брада ии имат по-гъста ;д
Благодаря Детроне, но при мен става смешно, защото нося прическа от три милиметра и косата ми не е много подходяща за по-голяма дължина. Иначе, бях готов да не се бръсна и още, но имаше натиск и от наще. Искам брада, за да добие лицето ми вид на по-възрастен и да се очертава по ясно.
deitona22
09-04-2016, 10:12
Благодаря Детроне, но при мен става смешно, защото нося прическа от три милиметра и косата ми не е много подходяща за по-голяма дължина. Иначе, бях готов да не се бръсна и още, но имаше натиск и от наще. Искам брада, за да добие лицето ми вид на по-възрастен и да се очертава по ясно.
И аз съм с много къса коса ,но това не ме бърка.Е рус съм с черна брада,която като е по-гъста става червена на места дори,което малко ме дразни ;д.Че ти си на 18,kaкъв натиск от ваще?! Наще от 17 годишен не ми се бъркат за това дали съм с брада или не.Даже наскоро я бях оставил повече от месец и нищо не казваха,освен да ме бъзикат нещо;д.На мен с брада ми дават +4,5 години от реалните и момичетата ме мислят за някакъв чичка ,така че не винаги е толкова хубаво да имаш брада ;д
Иначе, бях готов да не се бръсна и още, но имаше натиск и от наще. Искам брада, за да добие лицето ми вид на по-възрастен и да се очертава по ясно.Ако те кефи - пускай си брада. За да ти се сгъсти трябва да чакаш, няма какво друго да направиш.
Рандомммм
09-04-2016, 20:57
И аз съм с много къса коса ,но това не ме бърка.Е рус съм с черна брада,която като е по-гъста става червена на места дори,което малко ме дразни ;д.Че ти си на 18,kaкъв натиск от ваще?! Наще от 17 годишен не ми се бъркат за това дали съм с брада или не.Даже наскоро я бях оставил повече от месец и нищо не казваха,освен да ме бъзикат нещо;д.На мен с брада ми дават +4,5 години от реалните и момичетата ме мислят за някакъв чичка ,така че не винаги е толкова хубаво да имаш брада ;д
Аз съм на 16 и си ходя с брада и косата ми най-често я бръсна 1 номер. Иначе се бръсна веднъж на 2 седмици , и без това брадата ми расте бързо. Буквално ми пораства за два дена отново :shock:
metalhearted
09-04-2016, 23:54
Циганите в София се боядисват с къна, за да им изглежда по-гъста брадата/мустака, може и ти да пробваш.
Пхахахаха благодаря за коментарите
baby_baby
09-21-2016, 10:45
Не прави грешката да се боядисваш не е мъжко
Просто изчакай да ти порастне хубаво
metalhearted
09-22-2016, 20:17
Ти пък ли ще казваш какво е мъжко, съмнявам се, че целта му е да привлича такива като тебе
Оставих си брадата за две седмици вече и знам как искам да в оформя, но проблема не е в цвета а в гъстотата. Предстои да си поиграя с аминокиселините в менюто и да видя какъв ще е ефекта. Благодаря на всички.
Оставих си брадата за две седмици вече и знам как искам да в оформя, но проблема не е в цвета а в гъстотата.Оформи си такава брада, за която имаш достатъчно гъстота на съответните места, там където нямаш гъстота го обръсни за да не личи че е рехаво 8)!
Ти каква брада искаш да имаш или да си оформиш?
anonymous908491
09-25-2016, 08:59
там където нямаш гъстота го обръсни за да не личи че е рехаво
тва трябва да го видя, сигурно си единствения, на който би му дошла подобна идея
Оформи си такава брада, за която имаш достатъчно гъстота на съответните места, там където нямаш гъстота го обръсни за да не личи че е рехаво 8)!
Ти каква брада искаш да имаш или да си оформиш?
И ще стане като далматинец.
Според мен Грозния има право
тва трябва да го видя, сигурно си единствения, на който би му дошла подобна идея
И ще стане като далматинец.Не разбирам дали наистина сте толкова проЗти, нямате бради и затова не знаете какво е или пък просто се опитвате да се заяждате с мен :D!
Имах предвид, ако няма гъстота по бузите да кажем, да си пусне катинар:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/02/29/06/317BC92200000578-3468925-image-m-122_1456728875346.jpg
...да остави и оформи брада само на брадичката (ебаси тавтологията :D ):
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ae/31/f2/ae31f2abc7e645d44179f38f52c4b363.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/90/Pb_bagwell.png/220px-Pb_bagwell.png
...или да изтъни отстрани до където почва по-гъстото:
http://beardstyle.net/wp-content/uploads/2015/05/chin-strap-beard-styles-11-150x150.jpg
Според мен Грозния има правоНадявам се, че си ме разбрал - прецени и избери каква брада ще може да оформиш с това което имаш и опитай :) ! Аз също съм си пускал няколко различни вида бради и нашите не харесваха нито една, така че да не ти пука от вашите заради брадата, мъж си 8) !
А и каква брада искаш да си пускаш?
Искам по бузите да слиза до брадичката и там където е в страни от устата да се бръсне както и предната част на брадичката, а отдолу да си е почти непокътната освен лекото подравняване към врата. Под усната искам да си оставя малките косъмщета, както и мустакът. Дано ме разбереш какво имам в предвид.
Ако имаш аверка, умолявам те, не я целувай докато ти е още твърда брадата. Мола те наистина много! :дд Целувай я чак като станеш мекичък. :д
Искам по бузите да слиза до брадичката и там където е в страни от устата да се бръсне както и предната част на брадичката, а отдолу да си е почти непокътната освен лекото подравняване към врата. Под усната искам да си оставя малките косъмщета, както и мустакът. Дано ме разбереш какво имам в предвид.Я постни снимка на такава брада.
Затрудни ме със снимката....
въпреки, че не си я харесах от него, гугълни Тихомир Благовестов, въпреки, че неговата е значително по-яка от колкото мога да си позволя аз :Д
Често срещан тип брада, не е кой знае какво. Подобна е на катинар, но с по-дълъг косъм и продължава по ръба на долната челюст. Защо да не можеш да си пуснеш такава брада? Промени я малко, ако нямаш гътота към бузите, обръсни ги и оформи само на брадата и мустака.