Влез

View Full Version : Брада на 18

tochko
09-02-2016, 17:25
Здравейте съфорумници, и преди съм пускал подобна тема, но тук вече имам опит...

Та, поради въздействието на приятел реших и аз да си оставя брада-прочетох в интернет-без бръснене и измиване с вода и сапун, както и грижите за тялото (които полагам) са достатъчни. Издържах десет дни през които наистина брадата ми стана видима, но не ми харесаха светлите косми, празните петна и малката гъстота, които биха създали впечатление по-скоро на неподдържаност отколкото на стил. Оформянето не беше проблем. стига да имаше какво да се оформя :D :D

Сега, си купих хининова вода-помагала за набождане-нанасям 3 пъти дневно с хубав масаж.

Въпросът ми е ясен-как да постигна увеличаване на растежа и гъстотата. Тук ще ми трябва и ПОМОЩ ОТ ДАМИТЕ с продуктите които се използват за сгъстяване и пигментация на косата си.

Благодаря за вниманието предварително.

Грозния
09-03-2016, 08:13
Тия неща няма да помогнат, освен да чакаш да ти се развие брадата. Тя се сгъстява до около 25 годишна възраст (оттам и погрешното схващане, че пубертетът и растежът на тялото траели също толкова дълго).

На колко си?

tochko
09-03-2016, 09:19
На колко си?

18...

deitona22
09-03-2016, 09:27
10 дена са малко,за да ти порастне брада.Поне 2 седмици и няколко дена трябва да я оставиш.
Ако я оставиш за по-дълго време и след това я избръснеш със самобръсначка,хем ще расте по-бавно,хем по-гъста-поне така е при мен.
За оформянето-трябва да знаеш как да я оформиш.
Въпроса е защо искаш брада ? :D Много е досадно да се бръснеш :D
А и надали жените могат да помогнат,по-скоро кочовете които могат да пуснат брада ии имат по-гъста ;д

tochko
09-03-2016, 20:25
Благодаря Детроне, но при мен става смешно, защото нося прическа от три милиметра и косата ми не е много подходяща за по-голяма дължина. Иначе, бях готов да не се бръсна и още, но имаше натиск и от наще. Искам брада, за да добие лицето ми вид на по-възрастен и да се очертава по ясно.

deitona22
09-04-2016, 10:12
Благодаря Детроне, но при мен става смешно, защото нося прическа от три милиметра и косата ми не е много подходяща за по-голяма дължина. Иначе, бях готов да не се бръсна и още, но имаше натиск и от наще. Искам брада, за да добие лицето ми вид на по-възрастен и да се очертава по ясно.

И аз съм с много къса коса ,но това не ме бърка.Е рус съм с черна брада,която като е по-гъста става червена на места дори,което малко ме дразни ;д.Че ти си на 18,kaкъв натиск от ваще?! Наще от 17 годишен не ми се бъркат за това дали съм с брада или не.Даже наскоро я бях оставил повече от месец и нищо не казваха,освен да ме бъзикат нещо;д.На мен с брада ми дават +4,5 години от реалните и момичетата ме мислят за някакъв чичка ,така че не винаги е толкова хубаво да имаш брада ;д

Грозния
09-04-2016, 20:43
Иначе, бях готов да не се бръсна и още, но имаше натиск и от наще. Искам брада, за да добие лицето ми вид на по-възрастен и да се очертава по ясно.Ако те кефи - пускай си брада. За да ти се сгъсти трябва да чакаш, няма какво друго да направиш.

Рандомммм
09-04-2016, 20:57
И аз съм с много къса коса ,но това не ме бърка.Е рус съм с черна брада,която като е по-гъста става червена на места дори,което малко ме дразни ;д.Че ти си на 18,kaкъв натиск от ваще?! Наще от 17 годишен не ми се бъркат за това дали съм с брада или не.Даже наскоро я бях оставил повече от месец и нищо не казваха,освен да ме бъзикат нещо;д.На мен с брада ми дават +4,5 години от реалните и момичетата ме мислят за някакъв чичка ,така че не винаги е толкова хубаво да имаш брада ;д

Аз съм на 16 и си ходя с брада и косата ми най-често я бръсна 1 номер. Иначе се бръсна веднъж на 2 седмици , и без това брадата ми расте бързо. Буквално ми пораства за два дена отново :shock:

metalhearted
09-04-2016, 23:54
Циганите в София се боядисват с къна, за да им изглежда по-гъста брадата/мустака, може и ти да пробваш.

tochko
09-05-2016, 11:57
Пхахахаха благодаря за коментарите

baby_baby
09-21-2016, 10:45
Не прави грешката да се боядисваш не е мъжко

Просто изчакай да ти порастне хубаво

metalhearted
09-22-2016, 20:17
Ти пък ли ще казваш какво е мъжко, съмнявам се, че целта му е да привлича такива като тебе

tochko
09-24-2016, 21:11
Оставих си брадата за две седмици вече и знам как искам да в оформя, но проблема не е в цвета а в гъстотата. Предстои да си поиграя с аминокиселините в менюто и да видя какъв ще е ефекта. Благодаря на всички.

Грозния
09-25-2016, 08:57
Оставих си брадата за две седмици вече и знам как искам да в оформя, но проблема не е в цвета а в гъстотата.Оформи си такава брада, за която имаш достатъчно гъстота на съответните места, там където нямаш гъстота го обръсни за да не личи че е рехаво 8)!

Ти каква брада искаш да имаш или да си оформиш?

anonymous908491
09-25-2016, 08:59
там където нямаш гъстота го обръсни за да не личи че е рехаво

тва трябва да го видя, сигурно си единствения, на който би му дошла подобна идея

Dwyd96
09-25-2016, 09:06
Оформи си такава брада, за която имаш достатъчно гъстота на съответните места, там където нямаш гъстота го обръсни за да не личи че е рехаво 8)!

Ти каква брада искаш да имаш или да си оформиш?

И ще стане като далматинец.

tochko
09-25-2016, 09:07
Според мен Грозния има право

Грозния
09-25-2016, 15:12
тва трябва да го видя, сигурно си единствения, на който би му дошла подобна идея

И ще стане като далматинец.Не разбирам дали наистина сте толкова проЗти, нямате бради и затова не знаете какво е или пък просто се опитвате да се заяждате с мен :D!

Имах предвид, ако няма гъстота по бузите да кажем, да си пусне катинар:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/02/29/06/317BC92200000578-3468925-image-m-122_1456728875346.jpg

...да остави и оформи брада само на брадичката (ебаси тавтологията :D ):
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ae/31/f2/ae31f2abc7e645d44179f38f52c4b363.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/90/Pb_bagwell.png/220px-Pb_bagwell.png

...или да изтъни отстрани до където почва по-гъстото:
http://beardstyle.net/wp-content/uploads/2015/05/chin-strap-beard-styles-11-150x150.jpg

Според мен Грозния има правоНадявам се, че си ме разбрал - прецени и избери каква брада ще може да оформиш с това което имаш и опитай :) ! Аз също съм си пускал няколко различни вида бради и нашите не харесваха нито една, така че да не ти пука от вашите заради брадата, мъж си 8) !

tochko
09-27-2016, 08:28
Благодаря на всички!

Грозния
09-28-2016, 18:29
А и каква брада искаш да си пускаш?

tochko
09-28-2016, 19:12
Искам по бузите да слиза до брадичката и там където е в страни от устата да се бръсне както и предната част на брадичката, а отдолу да си е почти непокътната освен лекото подравняване към врата. Под усната искам да си оставя малките косъмщета, както и мустакът. Дано ме разбереш какво имам в предвид.

tori
09-28-2016, 19:46
Ако имаш аверка, умолявам те, не я целувай докато ти е още твърда брадата. Мола те наистина много! :дд Целувай я чак като станеш мекичък. :д

Грозния
09-29-2016, 17:22
Искам по бузите да слиза до брадичката и там където е в страни от устата да се бръсне както и предната част на брадичката, а отдолу да си е почти непокътната освен лекото подравняване към врата. Под усната искам да си оставя малките косъмщета, както и мустакът. Дано ме разбереш какво имам в предвид.Я постни снимка на такава брада.

tochko
10-01-2016, 21:12
Затрудни ме със снимката....
въпреки, че не си я харесах от него, гугълни Тихомир Благовестов, въпреки, че неговата е значително по-яка от колкото мога да си позволя аз :Д

Грозния
10-01-2016, 22:36
Често срещан тип брада, не е кой знае какво. Подобна е на катинар, но с по-дълъг косъм и продължава по ръба на долната челюст. Защо да не можеш да си пуснеш такава брада? Промени я малко, ако нямаш гътота към бузите, обръсни ги и оформи само на брадата и мустака.