PDA

View Full Version : Винаги ли са прави жените?

just_like_smile
09-02-2016, 21:05
Защо жените са винаги прави?
Винаги ли са всъщност прави жените или само те така си мислят?

ani_banani
09-02-2016, 21:53
Винаги са прави!

baby_baby
09-02-2016, 22:03
Винаги ! :д

HollyGolightly
09-03-2016, 00:17
да!
http://67.media.tumblr.com/665d9971256fa67f8a7ac69d5eeabcd0/tumblr_n4q4z8AnWo1qbvaudo1_500.gif

Maleficus
09-03-2016, 00:56
Жените са прави само когато имат пари, когато нямат не са прави.... Лягат доброволно :D Е добре де понякога има и компромиси... На колене например...

Грозния
09-03-2016, 07:59
Винаги ли са всъщност прави жените или само те така си мислят?В много случаи не са, но така им се иска.

Винаги са прави!Е тука вече не си права мила :razz: !

LoadRunner
09-03-2016, 10:48
Защо жените са винаги прави?

За малко да ти кажа че си малоумна, но ще се въздържа и първо ще те попитам как реши въобще че жените са прави?
Това че някой казва " аз съм еди си какъв" в никакъв случай не значи че е такъв, такъв е ако другите го оценят така... та това че си чувала някъде клишето или че постоянно чуваме от някои нелепи жени "аз съм права" значи ли че въобще трябва да се разглежда като истина или казус? Когато някой говори и се подкрепя с факти, доказателства и логика и аз ще призная че е прав, но жените просто скръстват ръце и го казват без да обясняват защо, това ги прави нелепи или поне в мойте очи. (това важи само за тия дето го твърдят)

GuardianAngel
09-03-2016, 20:04
Мда..жените винаги са прави,или ако не са ги остави да си го мислят ! ...до момента в който се изправят пред проблем който не могат да решат... ;] поздрави

just_like_smile
09-03-2016, 20:37
За малко да ти кажа че си малоумна, но ще се въздържа и първо ще те попитам как реши въобще че жените са прави?
Това че някой казва " аз съм еди си какъв" в никакъв случай не значи че е такъв, такъв е ако другите го оценят така... та това че си чувала някъде клишето или че постоянно чуваме от някои нелепи жени "аз съм права" значи ли че въобще трябва да се разглежда като истина или казус? Когато някой говори и се подкрепя с факти, доказателства и логика и аз ще призная че е прав, но жените просто скръстват ръце и го казват без да обясняват защо, това ги прави нелепи или поне в мойте очи. (това важи само за тия дето го твърдят)

Мдааа, само че аз съ виждала много мъже, които постъпват по същия начин и разсъждават по този начин: "Щом съм мъж, значи съм прав, а ти щом си жена, значи ще ме слушаш".
Да сега веднага ще ме нападнат тия, дето си мислят, че мъжът е човекът с главно Ч...
Но в досегашните мнения не видях нищо подкрепено с примери и факти само клишета и клишета, както от жени, така и от мъже, всеки дъвче неговата си трева. Давайте!

just_like_smile
09-03-2016, 21:11
Всъщност аз тайно се надявах да се включат тука разните му там всезнайки, вживявайки се в героини от произведения на Еврипид и все едно изкокнали от книгата "Бай Ганьо" да ми се разфилософстват както те си знаят, да напълнят с поне 10 чуждици, побългарени, всеки един от височайшите си изкази, сътворили ги в изречение... но тях щом ги няма няма и философстване...

Electrа
09-03-2016, 21:31
не, понякога са седнали

just_like_smile
09-03-2016, 21:39
Колко остроумни хора има тука, не е истина. Само се чудя защо все остроумстват с тъпизми, превърнати отдавна в клишета.
Ама защо да пишем нещо различно след като се мислим за интересни - сиреч прави, стига някой да ни слуша...

Electrа
09-03-2016, 22:14
Ама защо да пишем нещо различно след като се мислим за интересни - сиреч прави, стига някой да ни слуша...

аз мога да съм интересна и седнала, за теб не мога да кажа същото обаче

just_like_smile
09-03-2016, 22:48
аз мога да съм интересна и седнала, за теб не мога да кажа същото обаче
Ти май си интересна само легнала, съдейки по умствените ти способности.
Но да забравих, че човек не избира гените си, особено гените за умствени и мисловни възможности, които при някои се въртят в околност на нулата :D :D :D :D

Electrа
09-03-2016, 22:54
Но да забравих, че човек не избира гените си, особено гените за умствени и мисловни възможности, които при някои се въртят в околност на нулата :D :D :D :D

така ли, значи това обяснява безхаберието ти

just_like_smile
09-04-2016, 06:35
така ли, значи това обяснява безхаберието ти

Да, отново с изречение, което казва:"Аз съм по - велика, знам само да пускам обяснения без никаква логика". Но то е нормално :D
Няма нормален изказ - защото това, защото онова, а давайте направо да обиждаме с високомерен и пренебрежителен тон. Някои хора още от малки си знаят, че трябва да се държат подобаващо и на ниво тоест като свадливи лелки на махленска седянка. :D Всъщност, то за това има и толкова такива тука, защото търсят някакви житейски занимания, които им липсват в реалния живот и за това имат мнение по всяка тема. Всъщност навън също е пълно с такива, които бързат да обсъждат и да дават мнения и съвети и да се ровят в чуждите съдби като самата "компетенстност", нали непоклатимата им преценка е винаги вярна :D

golemiq_korab_minava
09-04-2016, 06:43
и какво обсъждате?

Ivaaaaa
09-04-2016, 08:32
Всъщност аз тайно се надявах да се включат тука разните му там всезнайки, вживявайки се в героини от произведения на Еврипид и все едно изкокнали от книгата "Бай Ганьо" да ми се разфилософстват както те си знаят, да напълнят с поне 10 чуждици, побългарени, всеки един от височайшите си изкази, сътворили ги в изречение... но тях щом ги няма няма и философстване...

фифтифък пак избухва с дълбоки екзистенциални мисли :D

нормална ли си? провокираш и после бътхъртваш, щото са то сложили на място.
бооже, ахах.

just_like_smile
09-04-2016, 08:55

бооже, ахах.

Аз казвам истини, а не нападки има семантична разлика :D
А пък като засилваш правотата си с измислени англо - български термини мислиш, че е вървежно, само че по - добре прочети малко история и етнография, отколкото да си товариш главицата с неща, които и на 100 години няма да проумееш, разсъждаваш като момиченце на 5 години, а се държиш като свадлива лелка на 60?
Мислех да вкарам танджикитайски побългарени термини във великите си изказвания, но ти и на чист български няма да хванеш смисъла, така че няма нужда :D :D :D :D

just_like_smile
09-04-2016, 08:57

бооже, ахах.
А и още нещо, как точно ме е сложила на мястото ми колежката ти по свадливост с изказването си, че съм "безхаберна" ли? :D :D :D :D

Ivaaaaa
09-04-2016, 08:59
нали усещаш, че правиш това от темата ти? истини казвала, според кой? между провокация и нападка също има семантична разлика :D
ква си скица XD

just_like_smile
09-04-2016, 09:01
ПП. Забравих да добавя, че изразът "сложила те на мястото" не е правилен от граматическа гледна точка, изразът е "поставила те на мястото" е фразиологически правилен :D :D :D :D

just_like_smile
09-04-2016, 09:03
Трябва да подкрепиш с факти, малката :D :D :D :D

just_like_smile
09-04-2016, 09:10
нали усещаш, че правиш това от темата ти? истини казвала, според кой? между провокация и нападка също има семантична разлика :D
ква си скица XD

Искам едно точно и ясно изречение, с което убедително да доказваш верността на твоите твърдения, че си многознайка. Давай!

mincheto
09-04-2016, 09:30
Винаги сме прави:!:

Ivaaaaa
09-04-2016, 12:18
Искам едно точно и ясно изречение, с което убедително да доказваш верността на твоите твърдения, че си многознайка. Давай!

пиши още 100 поста след мен :д

не съм твърдяла такова нещо, бе, съншайн. хапчетата ли си забрави? виж, твърдя, че си куха лейка. не трябва да забравяме за 'половин ебане'. често срещана илюстрация на сексуално невежество към, което се числиш и ти. и твърдя, че си куха лейка, защото празнословиш. написа едно малоумно задание, което имаше целта да..? всичко се изчерпва с поста на ранърса.
намекваш, че жените не са били прави и в същото време убедено ми твърдиш, че пишеш истини /точно като жените, които недъгаво се опитваш да иронизираш/. ще кажа само, че истината зависи от гледната точка и в никакъв случай не е полово обусловена.
бахти съществото.

Maleficus
09-04-2016, 18:18

не съм твърдяла такова нещо, бе, съншайн. хапчетата ли си забрави? виж, твърдя, че си куха лейка. не трябва да забравяме за 'половин ебане'. често срещана илюстрация на сексуално невежество към, което се числиш и ти. и твърдя, че си куха лейка, защото празнословиш. написа едно малоумно задание, което имаше целта да..? всичко се изчерпва с поста на ранърса.
намекваш, че жените не са били прави и в същото време убедено ми твърдиш, че пишеш истини /точно като жените, които недъгаво се опитваш да иронизираш/. ще кажа само, че истината зависи от гледната точка и в никакъв случай не е полово обусловена.
бахти съществото.

Ива, то и ти като коментираш рядко казваш нещо стойностно, но пък не е и нужно(очакванията ми са сравнително щедро ниски, що се отнася до теб).. Надявам се някои ден като имаш деца, да са от някои интелигентен, та да излязат горе долу на средно ниво, ще ти благодарят като пораснат :) ...

just_like_smile
09-04-2016, 22:20

бахти съществото.

Бре, моме, защо се залавяш за всяко нещо все едно от това зависи живота си и така го изопачаваш, че човек да се чуди и мае от къде е тръгнало всичко. Едно пояснение, когато човек казва, че е казал дадена истина, не следва че се има винаги за прав или че винаги казва истината. Просто има и истини в живота, човек трябва да го приеме. А пък и освен това съм чела много много твои мнения и не говоря наизуст. Само не зная защо трябва да обиждаш всеки дръзнал да каже нещо, защо веднага слагаш хората в рамка. Аз мога да плещя какви ли не щуротии и ти дежурна след мене да ме обиждаш и хулиш, че съм дръзнала да кажа нещо под твоето ниво, ами представи си има екземпляри с различни от твоите възгледи и видиш ли трябва да ги линчуваме за това. А относно това, че се имаш винаги за права е по подразбиране, въобще не трябва да се обсъжда, просто искаш да затвърдиш твоята повсеместна правота с всеки твой коментар, личи си по бройката :D :D :D :D
Аз куха лейка ли съм или не има кой да прецени, ама тебе явно или няма кой да те прецени или са като тебе... та както и да е.
С една дума няма никакво половин .... или пък никакви хапчета или пък никакви лейки, само дето дума всичко е в твоята фантазия, няма лошо човек да има въображение, не знам дали няма лошо и човек да живее в него, ако му харесва.о
Ммм забравих да спомена, че често срещано явление в аргументите на жените е скълъпяването и използването на всичко чуто, но недочуто, ако искаш мога да дам конкретен пример от твой пост.

Ivaaaaa
09-05-2016, 05:59
колко плоско. ква ирония. самият факт, че ти и останалите ти дауноподобни последователи по кауза, поставяте на дневен ред въпроси от сорта на 'прави ли са жените?' и други провокиращи шитни, целящи да дискредитират единия пол, да го разделят от другия по неведоми, изфабрикувани, фантастични признаци, е най-голямата рамка. успокойте се, спрете да се опитвате да шаблонизирате... каквото и да е. дори не важи принципа, че всяко правило си има изключения, защото тези ваши съждения не са факти, а са вероятно породени от... ари да не назовавам, че пак ще стана груба, но всеки се досеща.
и знаете ли кое е най-тъжното? че някъде навън вие наистина съществувате с това болно мислене.

just_like_smile
09-05-2016, 10:20
колко плоско. ква ирония. самият факт, че ти и останалите ти дауноподобни последователи по кауза, поставяте на дневен ред въпроси от сорта на 'прави ли са жените?' и други провокиращи шитни, целящи да дискредитират единия пол, да го разделят от другия по неведоми, изфабрикувани, фантастични признаци, е най-голямата рамка. успокойте се, спрете да се опитвате да шаблонизирате... каквото и да е. дори не важи принципа, че всяко правило си има изключения, защото тези ваши съждения не са факти, а са вероятно породени от... ари да не назовавам, че пак ще стана груба, но всеки се досеща.
и знаете ли кое е най-тъжното? че някъде навън вие наистина съществувате с това болно мислене.

Че ти си си груба 24 часа в денонощието, какво си се загрижила сега. :D :D :D :D
Че ти си от хексе - подобни индивиди, никой не е виновен.
Шаблонизиране не е да разнищваш нещо шаблонизирано, шаблонизиране е да използваш клишета в нечия реч.
Аре поздрави!

LoadRunner
09-05-2016, 10:29
мисля че темата ти е толкова тъпа че няма нищо за разискване, а ти чак и търсиш вниманието на ива и другите форумни момичета
ей ти темата ти, изчерпана е с по 1,2 изречения:

Защо жените са винаги прави? -Кой го каза?Няма такова нещо.
Винаги ли са всъщност прави жените или само те така си мислят?- За пръв път чувам за подобен малоумен казус, въобще не знам как някой може да мисли относно това. ДГД.

а защо им търсиш вниманието само ти си знаеш аз само мога да ти кажа как изглеждаш от страни, та изглеждаш като малката кибритопродавачка която сама си казва че е тъпа, люха и забита селянка, никой не ти го казва, ти даже го твърдиш за себе си като вече си поставила на пиедестал другите моми тук и многократно принизяваш себе си, и най-лошото е че си мислиш че ще предизвикаш интерес с дълги неадекватни постове,като същевременно се опитваш да се заяждаш с тях, все едно някоя ти е взела гаджето, а може би винаги така се е случвало при тебе, винаги другата си тръгва с момчето, затова си озлобена
нали съм си писал с теб, приеми че си скучна и безинтересна, нищо не провокираш у хората просто
малко ми приличаш на аутсайдера М** ма в женски вариант, нищо чудно и ти да си М, стила ви е същия, горкичките неоправдани жертви на които винаги другите са им виновни

just_like_smile
09-05-2016, 10:42
мисля че темата ти е толкова тъпа че няма нищо за разискване, а ти чак и търсиш вниманието на ива и другите форумни момичета

Винаги ли са всъщност прави жените или само те така си мислят?- За пръв път чувам за подобен малоумен казус, въобще не знам как някой може да мисли относно това. ДГД.

а защо им търсиш вниманието само ти си знаеш аз само мога да ти кажа как изглеждаш от страни, та изглеждаш като малката кибритопродавачка която сама си казва че е тъпа, люха и забита селянка, никой не ти го казва, ти даже го твърдиш за себе си като вече си поставила на пиедестал другите моми тук и многократно принизяваш себе си, и най-лошото е че си мислиш че ще предизвикаш интерес с дълги неадекватни постове,като същевременно се опитваш да се заяждаш с тях, все едно някоя ти е взела гаджето, а може би винаги така се е случвало при тебе, винаги другата си тръгва с момчето, затова си озлобена
нали съм си писал с теб, приеми че си скучна и безинтересна, нищо не провокираш у хората просто
малко ми приличаш на аутсайдера М** ма в женски вариант, нищо чудно и ти да си М, стила ви е същия, горкичките неоправдани жертви на които винаги другите са им виновни

Аз съм хамелеон за това.
То по темата можеше много да се каже, но че някои нямат достатъчно мисловна дейност да се изкажат по даден въпрос това си е техен проблем, явно и твой.
На мен друго ми е интересно защо злобните момиченца, които се изживяват като жертви намират все заблудени стражи дето да им ходят по стъпките, някой да не оскверни правоверните им женски осанки :D :D :D :D

LoadRunner
09-05-2016, 10:59
Значи по темата ти няма кво да се каже, нищо не можеш да провокираш в хората които се надяваш да коментират (очевидно) а толкова се надяваш да го направят
Темата ти не е свързана с мисловна дейност, ако твърдиш обратното значи твойта мисловна дейност е под въпрос, ти и затова получаваш сериозни отговори от бейбибейби и ани банани.
Казах, изживяваш се като малката кибритопродавачка, значи такава ще си и останеш за другите.
Тук повече хейт има по теб отколкото отговори по тъпата ти тема, усещай се сама.
аз между другото не съм целял да те обиждам, ти някак си естествено си го просиш

just_like_smile
09-05-2016, 11:07
Значи по темата ти няма кво да се каже, нищо не можеш да провокираш в хората които се надяваш да коментират (очевидно) а толкова се надяваш да го направят
Темата ти не е свързана с мисловна дейност, ако твърдиш обратното значи твойта мисловна дейност е под въпрос, ти и затова получаваш сериозни отговори от бейбибейби и ани банани.
Казах, изживяваш се като малката кибритопродавачка, значи такава ще си и останеш за другите.
Тук повече хейт има по теб отколкото отговори по тъпата ти тема, усещай се сама.
Ще пусна още десет, къв е проблема.
Ти що пишеш тука въобще, подминавай, не чети и не коментирай. Защо трябва да пишеш по мой адрес? :D :D :D :D

LoadRunner
09-05-2016, 12:10
Ами добре, щом искаш ива а мен не ме искаш дръж си я
ще се съобразя със сексуалните ти наклонности
оттеглям се ;/

just_like_smile
09-05-2016, 21:39
Ами добре, щом искаш ива а мен не ме искаш дръж си я
ще се съобразя със сексуалните ти наклонности
оттеглям се ;/

Това е всеобщо правило, много се надцени, че е само за тебе :D :D :D :D

BartSimpson
09-06-2016, 08:15
"Защо жените са винаги прави?" - Значи мислиш, че винаги са прави, но и ти не даваш смислено обяснение защо са винаги прави и после се караш с другите. Къде е твоята обосновка по отношение на тези два въпроса?

Ivaaaaa
09-06-2016, 16:16
^защо задаваш смислени въпроси?

толко много пропуски в излиянията на авторката, че чак ме мързи да започна да ги нищя едно по едно.
ари, приятен живот.

just_like_smile
09-06-2016, 20:04
^защо задаваш смислени въпроси?

толко много пропуски в излиянията на авторката, че чак ме мързи да започна да ги нищя едно по едно.
ари, приятен живот.

Реших да се държа като типичната жена, най - ярката представителка си ти :D :D :D :D

Electrа
09-09-2016, 07:15

ahuauahaha, някой се сети да го напише

haritov
09-09-2016, 07:23
единствената жена която винаги е права е МАМА

just_like_smile
09-09-2016, 09:34
ahuauahaha, някой се сети да го напише

Мда, явно някой знае биографията ти и е решил да я сподели публично :D :D :D :D

Forever_Unicorn
09-09-2016, 15:43
Да! Винаги сме прави!