View Full Version : Страх ме е
mimoza956
09-03-2016, 08:03
Здравейте..Незнам как до започна и затова направо към темата.. Преди година ме изнасилиха..Беше първият ми път,болката беше ужасна..кървях с дни,неможех да дойда на себе си .. От страх не казах на никого..От тогава не съм била с никого..отскоро имам приятел..следва да иска да сме заедно..но немога..само като пробваме и ужаса мш идва пред очите и немога да го преодолея от страх,че ще стане нещо..ще ме заболи пак толкова много. Незнам защо пиша тук,но съм страшно отчаяна и незнам как да се справя с проблема..Въпросите ми са .. Как бих могла поне малко да предотвратя страха си?Някои ще кажат:"Напий се" но немога да пия..Знаете ли някакъв метод или нещо подобно..което мога да направя сама ..или нещо друго .. Моля ви..без да хейтвате,помогнете ми..
Щом не можеш да пиеш е още по- лесно. Ще се напиеш с малко и по- бързо от обикновено.
И все пак има разлика, приятеля ти не е изнасилвач. Ако толкова не можеш да преодолееш травмата посети психолог.
deitona22
09-03-2016, 09:23
Щом не можеш да пиеш е още по- лесно. Ще се напиеш с малко и по- бързо от обикновено.
И все пак има разлика, приятеля ти не е изнасилвач. Ако толкова не можеш да преодолееш травмата посети психолог.
Сериозно ли се връзваш на тролчета?
Сериозно ли се връзваш на тролчета?
Може пък това да помогне някому. Нищо, че точно тоя е трол.
baby_baby
09-03-2016, 10:21
Нормално е да не можеш да се веднага иска се време това си е травма
mimoza956
09-03-2016, 14:28
И какво трябва да значи думата "тролчета"
Monika777
09-05-2016, 06:35
На първо място и най-важното, сподели със своя приятел. Тези неща не трябват да се крият , ни най-малко от него. Убедена съм, че ще те разбере и ще ти помогне, ако е свястно момче естествено. И на мторо място, задължително психолог. Повярвай ми за 1 месец ще си изключително добре и ще си готова да продължиш.
mimoza956
09-05-2016, 09:49
Благодаря за съвета..Приятелят ми знае за това,за сега ме разбира,но незнам до кога ще чака..И второ как точно ще ми помогне психолога..Този мой страх е ужасен..само като си сетя и ми идва да плачапи викам :( Дали със сигурност ще ми помогне,защото това не са малко пари..
HaruYoshida
09-05-2016, 14:34
Много кофти :( не знам какво да те посъветвам .. най-добре е да идеш на психолог. Ще говориш с него и всичко ще му кажеш. Все пак те си знаят работата и ще ти помогнат.
HaruYoshida
09-05-2016, 14:35
Или ако нямаш пари за психолог не го мисли това .. отпусни се и го направи с приятеля ти. Втория път няма да те боли. Само първия боли и има кръв. Късмет <3
metalhearted
09-05-2016, 16:17
Ама хора вие чувате ли се какво говорите, направо егати простотиите?! Напии се, забрави, отпусни се, алкохола само влошава нещата, а другите две са просто н е в ъ з м о ж н и. Мен веднъж ме опипа непознат и едвам го преживях, да не говорим за изнасилване. ЕДИНСТВЕНИЯ вариант е да отидеш на психолог и силно се надявам историята да е измислена.
Ама хора вие чувате ли се какво говорите, направо егати простотиите?! Напии се, забрави, отпусни се, алкохола само влошава нещата, а другите две са просто н е в ъ з м о ж н и. Мен веднъж ме опипа непознат и едвам го преживях, да не говорим за изнасилване. ЕДИНСТВЕНИЯ вариант е да отидеш на психолог и силно се надявам историята да е измислена.
е толкова ли те травмирах бе
извинявай просто изглеждаше много сочна
Здравейте..Незнам как до започна и затова направо към темата.. Преди година ме изнасилиха..Беше първият ми път,болката беше ужасна..кървях с дни,неможех да дойда на себе си .. От страх не казах на никого..От тогава не съм била с никого..отскоро имам приятел..следва да иска да сме заедно..но немога..само като пробваме и ужаса мш идва пред очите и немога да го преодолея от страх,че ще стане нещо..ще ме заболи пак толкова много. Незнам защо пиша тук,но съм страшно отчаяна и незнам как да се справя с проблема..Въпросите ми са .. Как бих могла поне малко да предотвратя страха си?Някои ще кажат:"Напий се" но немога да пия..Знаете ли някакъв метод или нещо подобно..което мога да направя сама ..или нещо друго .. Моля ви..без да хейтвате,помогнете ми..
ако можеш да се довериш на този човек, тогава би трябвало да го преодолееш дори и без психолог, важното в такъв случай е да правиш разлика(та) между момче, което те обича, и изнасилвач(и), и да забравиш за злото/болката, защото ако човекът до теб те обича, тогава няма да (иска да) ти го/я причини, другият вариант е да (си) останеш необвързана/неомъжена, но доста жени предпочитаха да си имат семейство - не знам, не съм на твое място за да мога да преценя кое е по-добре за мене(теб)...
mimoza956
09-06-2016, 07:24
Благодаря много за съветите .. но историята не е измислена .. Повечето пишете,че зависи от сегашния ми приятел,но не е така..Той е супер внимателен и ме държи на ръце,както се казва..Но,страха ми си стои..просто незнам как да ви опиша..Първият път направо от болка изгубих съзнание..пречерня ми..стана ми лошо..С дни бях като мъртва и незнаех какво се случва около мен ..Винаги съм се пазилаа .. до 20 годишна възраст,защото за мен е много важен първият път..но ето,че стана по най бруталния начин .. На никого не го пожелавам..ии са май няма да се размина без психолог и се надявам да има ефект..Благодаря отново за съветите
съжалявам за онова, което са ти причинили - имало е всякакви извергщини по протежение на човешката история, но все пак това е било някога, ако ще се стигне до полов акт с твоя любим, тогава е добре да си наясно дали генитално всичко е наред с теб, в случай че все още не се е произнесъл добър лекар гинеколог, тогава може би ще е по-добре да посетиш такъв
за всичко си има начин, стига да се стигне дотам, но първо дали наистина го искаш, защото който много го желае, той и намира начин да го има, при всички случаи това не бива да те безпокои, защото ако човекът до теб наистина те обича, не би те наранил
кво значи "толкова" ве
apostola_na_lubovta
09-16-2016, 20:39
как те изнасилиха сподели анално?
Maria457
09-21-2016, 19:01
Да точно това е важно сега...
Smrazqvashta
09-26-2016, 12:37
Мисля, че имаш силна нужда от психолог. Ако нямаш възможност за такъв, защо не поговориш с някой близък човек?