View Full Version : Въпрос към момичетата - удоволствие от секса?
iwhswgrs
09-03-2016, 14:16
Здравейте,
от 2 седмици и нещо си имам приятелка и досега сексуалния ми опит е наистина много малък с 1-2 момичета и то все е било в ситуации където е нямало как да продължи дълго. Таа.. това което ме притеснява е размера ми -13-14см ми е и работата е, че като го правим, тя охка много и пъшка, изглежда сякаш и е много кеф, вика ми не спирай на моменти, като го вкарам целия пак се кефи много и като цяло е казвала индиректно, че и харесва секса. Не мога да преценя дали свършва тъй като не знам как да разбера. Тааа въпроса ми е, ако и харесва сега секса може ли след няколко седмици размерът ми да не и стига вече ? ТО ест да не може да изпитва толкова удоволствие? Или ако това щеше да е така, щеше да е от началото?
тя по-широка може да стане, ама по-дълбока?! :D
wtf
iwhswgrs
09-03-2016, 17:50
Ами.. не знам смисъл как е при жените, то е ясно че няма да стане по-дълбока. Но примерно съм чувал момиче да зарязва момче, защото му е малък (сега колко малък не знам) но каза, че в началото е било хубаво г/д , но после вече не стигало. Не знам. На мен ми се струва, че и харесва, а и като съм я питал казва, че и е било много хубаво. Дали свършва обаче нз
baby__girl
09-03-2016, 18:15
Ами.. не знам смисъл как е при жените, то е ясно че няма да стане по-дълбока. Но примерно съм чувал момиче да зарязва момче, защото му е малък (сега колко малък не знам) но каза, че в началото е било хубаво г/д , но после вече не стигало. Не знам. На мен ми се струва, че и харесва, а и като съм я питал казва, че и е било много хубаво. Дали свършва обаче нз
Т`ва е тъпо оправдание да зарежеш някого. Колко трябва да е малък за да не стига, може да е бил мек?! Въпреки, че мен ме заряза един, защото съм правила само орален и анален секс. Време ми било да ме отвори...Той ще ми казва моля ти се кога ми е време за какво...!!
iwhswgrs
09-04-2016, 16:10
Някое друго момиче да изкаже мнение?
baby_baby
09-05-2016, 09:52
Има си тема за размера пишете в нея стига такива теми
Ако ти кажем малък ти е какво ще направиш?
iwhswgrs
09-05-2016, 17:49
Въпрос не е дали ми е малък или не, а е друг.
HaruYoshida
09-05-2016, 17:59
Не знам как и харесва големината и всичко и изведнъж го зарязвам щото му е малък :D :D :D
Тва че "пъшка и охка :D :D :D " не означава че свършва или нещо .. просто и е хубаво .. то и трябва малко повече време .. отделно и "повече любовна игра" .. според мен ако обичаш един човек няма да го зарежеш ЩОТ МУ Е МАЛЪК.
iwhswgrs
09-05-2016, 18:10
Не аз големината дали и харесва не знам, смисъл че и сама си ми прави орална любов и т.н. Иначе да това че пъшка и охка нали ясно, че не значи, че свършва, а аз като цяло супер много се старая да и доставям удоволствие и мисля, че много я възбуждам като виждам в дадени моменти как става супер чувствителна по цялото тяло все едно цялото и тяло е ерогенна зона . Въпроса е дали има за какво да се притеснявам..
baby__girl
09-05-2016, 18:10
Не знам как и харесва големината и всичко и изведнъж го зарязвам щото му е малък :D :D :D
Тва че "пъшка и охка :D :D :D " не означава че свършва или нещо .. просто и е хубаво .. то и трябва малко повече време .. отделно и "повече любовна игра" .. според мен ако обичаш един човек няма да го зарежеш ЩОТ МУ Е МАЛЪК.
Съгласна съм с всичко, но внимавай да не те зареже някой, защото не праавиш анален. :lol:
baby__girl
09-05-2016, 18:11
Не аз големината дали и харесва не знам, смисъл че и сама си ми прави орална любов и т.н. Иначе да това че пъшка и охка нали ясно, че не значи, че свършва, а аз като цяло супер много се старая да и доставям удоволствие и мисля, че много я възбуждам като виждам в дадени моменти как става супер чувствителна по цялото тяло все едно цялото и тяло е ерогенна зона . Въпроса е дали има за какво да се притеснявам..
Притеснявай се!
iwhswgrs
09-05-2016, 18:26
Добре това притеснявай се само за заяждане ли е или? Може ли повече информация. Рабирам,че ви е забавно да се подигравате с мен, но все пак.
baby__girl
09-05-2016, 18:29
Не се подигравам с теб.
iwhswgrs
09-05-2016, 18:33
то ест трябва да се притеснявам, че може да ме зареже заради размера?
HaruYoshida
09-05-2016, 19:30
Добре това притеснявай се само за заяждане ли е или? Може ли повече информация. Рабирам,че ви е забавно да се подигравате с мен, но все пак.
Не виждаш ли че ми се смее щото не харесвам аналния .. кво ти пука
HollyGolightly
09-05-2016, 19:46
Как очакваш някой тук да ти каже дали на приятелката ти наистина и харесва секса с теб? :?
baby__girl
09-06-2016, 05:54
Не виждаш ли че ми се смее щото не харесвам аналния .. кво ти пука
Това пък не знам от къде го измисли?!
iwhswgrs
09-06-2016, 10:28
добре а ако я питам дали и харесва секса ? Странно ли ще е ? Принципно като съм я питал генерално казва че няма нещо което да не и харесва в мен
HaruYoshida
09-06-2016, 11:13
Това пък не знам от къде го измисли?!
По-нагоре си по насила въобще не си измислям .. тебе ако са те зарезали заради тва .. аз кво съм ти виновна .. живота си е мой и ще правя квото си искам с него ти кво се бъркаш? Ако имаш комплекси или проблеми не ги избивай тук :)
didi_dimova
09-07-2016, 09:23
То на момчето от глупави коментари по-леко няма да му стане, ясно, че е странно притеснение и надали нормално момиче затова ще се зарежа приятеля, но все пак това надали ще го успокои. Като жена мога да кажа, че най-приятното в секса е напасването и разговорите кой какво харесва и какво не - така че я попитай къде обича да я докосваш най-много и прочие. Няма значение дали ти е малък, ако правиш секс с темпото и движенията, които на нея й харесват, няма да иска друг.
ми като вика не спираи не спираи явно е на финала ама бързаш ти да се изкефиш и тва е.
lili-ton
09-08-2016, 13:35
Т`ва е тъпо оправдание да зарежеш някого. Колко трябва да е малък за да не стига, може да е бил мек?! Въпреки, че мен ме заряза един, защото съм правила само орален и анален секс. Време ми било да ме отвори...Той ще ми казва моля ти се кога ми е време за какво...!!
Искам да ти кажа, че имах познат в университета, който се беше забъркал с една туркиния от нашия курс. Някъде от шуменско беше. Три години се виждаха тайно и ми беше казал, че тя си останала девствена. Правили само френска и анален секс. Имала определен мъж за нея в тяхното село и като завършела щели да се оженят, задължително девствена. Много го беше страх моя познат, защото туркинята го карала да го правят на голо, без презерватив. А преди да завършим ми се оплака, че направо е пощуряла, все едно света свършва утре. Едвам и смогвал на темпото. Намираше си причини да я отбягва, прикривала съм го. Странен свят!
iwhswgrs
09-17-2016, 20:00
ми като вика не спираи не спираи явно е на финала ама бързаш ти да се изкефиш и тва е.
Ами не аз не съм бързал да си правя кефа. Просто казвам. Иначе съм я питал и казва, че секса много и харесва ама не знам дали е искрена.
baby__girl
09-18-2016, 07:11
Искам да ти кажа, че имах познат в университета, който се беше забъркал с една туркиния от нашия курс. Някъде от шуменско беше. Три години се виждаха тайно и ми беше казал, че тя си останала девствена. Правили само френска и анален секс. Имала определен мъж за нея в тяхното село и като завършела щели да се оженят, задължително девствена. Много го беше страх моя познат, защото туркинята го карала да го правят на голо, без презерватив. А преди да завършим ми се оплака, че направо е пощуряла, все едно света свършва утре. Едвам и смогвал на темпото. Намираше си причини да я отбягва, прикривала съм го. Странен свят!
Искам да ти кажа, че не съм туркиня и нямам запазен мъж.