Влез

View Full Version : Не мога да свърша..

SuperChocki
09-06-2016, 10:37
Моля ви за съвети.
С приятеля ми сме от половин година заедно.. преди това съм имала 2 други по-дълги връзки, но никога не съм свършвала.
Не знам дали е на психическа основа.. един вид се притеснявам , от нещо което всъщност не знам какво е..
Не разбирам защо не се получава .. приятелят ми е много внимателен, обръща ми много внимание, когато сме в леглото, но... не се получава.. Имала съм моменти, в които чувствам ,че ми е адски хубаво .. например когато ме лиже.. но не мога да свърша тялото ми ме кара да се отдръпна и не мога да се сдържа и се отдръпвам от него, а много ми харесва....
Четох някъде че чрез маструбиране някой момичета откриват какво ги възбужда, но това е проблем за мен.. тъй като не ми доставя удоволствие да се пипам сама....
Моля дайте ми съвет..

mngolqmpi4
09-06-2016, 21:01
Проблемът ти е на психическа основа.

Мастурбирането е проблем за теб? Нямаш ръце? Момичетата могат и без ръце. Ако не ти харесва да се пипаш, значи не харесваш тялото си достатъчно. Това е една от причините да не можеш да се отпуснеш и да получиш оргазъм.
Научи се да се харесваш. Ако има неща, които не харесваш у себе си, промени ги, доколкото е възможно.
Подготви се преди секс: вземи си душ, отпусни се, гледай се пред огледалото.
Научи се да релаксираш: медитации, йога, цигун, упражнения от този тип колкото искаш.
Опознай тялото си по-добре. Без докосване няма да стане.

baby_baby
09-07-2016, 09:48
Просто трябва да се отпуснеш повече да не мислиш за друго и момчето хубаво да те предразположи

haritov
09-07-2016, 20:53
аз мога да оправя проблема :D