PDA

View Full Version : Мисля, че ме харесва...как да й предложа ?

ivanchou
09-10-2016, 10:40
Здравейте ! Преди много време се запознах с едно момиче, което е 2 години по-малко от мен, веднъж не бях влизал цяла седмица и като влязох във фейсбук тя ми писа веднага и ми каза, че не можела без мен и трудно издържала... тя знае, че аз я харесвам, знае за чувствата ми, държим се почти като гаджета, само дето не се целуваме.....та как да й предложа ? (Ако може без тия детските - Искаш ли да сме гаджета/Искаш ли да ходим)

anonymous990763
09-10-2016, 10:46
Като за начало се вижте на живо.

ivanchou
09-10-2016, 11:04
Като за начало се вижте на живо.

А като се видим за първи път (след около 1-2 месеца) къде да я заведа ? :/

anonymous990763
09-10-2016, 11:17
На колко сте?

ivanchou
09-10-2016, 11:19
На колко сте?

Аз съм на 15 почти, тя на 13 след няколко дни

inewton
09-10-2016, 11:22
Леле, Костенурката дава съвети за гаджета. :razz:

По темата: На тези години разликата ви е твърде голяма. Не мисля, че ще се получи нещо сериозно.

anonymous990763
09-10-2016, 11:26
Леле, Костенурката дава съвети за гаджета. :razz:

По темата: На тези години разликата ви е твърде голяма. Не мисля, че ще се получи нещо сериозно.

Кажи сега, не беше ли добър съвет? :D

Кажи й да не се запознава с непознати онлайн на тази крехка възраст, че може да пострада.
Проучи къде й харесва да излиза, някои на кафе, други на разходки. А защо чак след 1-2 месеца?

inewton
09-10-2016, 11:28
Кажи сега, не беше ли добър съвет? :D

Кажи й да не се запознава с непознати онлайн на тази крехка възраст, че може да пострада.
Проучи къде й харесва да излиза, някои на кафе, други на разходки. А защо чак след 1-2 месеца?
Ами, не беше много добър. Те изобщо не трябва да се събират!

Спирам да спамя, че ще отнеса бан(ан).

anonymous990763
09-10-2016, 11:32
Ами, не беше много добър. Те изобщо не трябва да се събират!

Спирам да спамя, че ще отнеса бан(ан).

Защо да не се запознаят? Като и двамата искат.

Тия модератори са много зли. Така да ви наплашват..

inewton
09-10-2016, 11:40
Защо да не се запознаят? Като и двамата искат.

Тия модератори са много зли. Така да ви наплашват..
Защото няма да издържат много.

Да бе. Някви плебеи са сложили сега. Аз ще ги докладвам!

ivanchou
09-10-2016, 11:47
Защото тя е далеч от мен и чак след 1-2 месеца ще се мести в града, в който съм аз...

Maleficus
09-10-2016, 11:54
Защото няма да издържат много.

Да бе. Някви плебеи са сложили сега. Аз ще ги докладвам!

Не е важно колко ще издържат, а дали ще се забавляват, докато го правят ! :D Авторе ! Където и да я заведеш, ще го оцени ако ти водиш :) Но ако трябва да дам съвет за място бих казал... Филм на ужасите.. Доказано, е че подобни филми предизвикват най добър резултат у момичето, защото се активират едни примитивни инстинкти в нея, които я карат да разчита на човека до себе си за защита ииии когато човек разчита на теб.... Ааа както и да е ще се научиш :D (можеш алтернативно примерно на билярд, хем ще се забавлявате, хем ще изпитва приятно раздразнение, когато не я оставяш да печели :D Тъй като не знам предпочитанията и възможностите ти ти казвам, че където и да я заведеш, ще имаш успех ако водиш и избираш със самочувствие ! )

anonymous990763
09-10-2016, 12:04
Пак казвам, разбери момичето какви интереси има и къде харесва да ходи. Аз ,ако съм поканена на някое от двете места, които е предложил Maleficus, ще откажа само заради мястото. Не казвам, че не струват, а че всеки е с различен вкус и е важно да знаеш нейния.

Maleficus
09-10-2016, 12:17
Пак казвам, разбери момичето какви интереси има и къде харесва да ходи. Аз ,ако съм поканена на някое от двете места, които е предложил Maleficus, ще откажа само заради мястото. Не казвам, че не струват, а че всеки е с различен вкус и е важно да знаеш нейния.

Принципно си зависи от човека така е, но кое предпочиташ, да избираш ти на първа среща, просто да се отпуснеш и другия да води или да спорите за мястото :D ? (Много често в отговор на "Къде ти се ходи ?", се отговаря с " Миии незнам.." Не казвам да я лиши от избор, а просто да предложи своя със самочувствие, а ако тя има възражения може да ги сподели, решителността и самочувствието са по важни за него от мястото :) ) П.П Освен това ако избере място, където не се чувства комфортно, някак.... Винаги е най добре на твоя територия :)

corbV2
09-10-2016, 12:47
Това момиче е несериозно или с проблеми, не ти трябва да задълбаваш. Просто я водиш някъде да я мушкаш и тва е ;д. Ако още не е готова, тогава мисли за други места, където да я водиш, докато стане готова.