View Full Version : Приятели с привилегии.
Denica818181
09-10-2016, 14:14
Здравейте. Аз съм момиче на 17 от Пловдив.
Историята е следната: с момче от моя клас правим секс и още в началото се бяхме уговорили,че това ще е без никакви чувства ,но аз преди това го харесвах и за това се съгласих на тази ,,връзка". Чувствата ми се увеличават с всеки изминал ден и ме е страх да му призная. Сякаш преди бяхме по-близки ,а сега ми пише само за секс ,не е както преди когато си споделяхме и други неща. Искам просто и той да изпитва същото към мен. Да се правя малко на недостъпна ли не знам и аз много съм объркана,страшно го искам..
Моля ви за съвет!
mincheto
09-11-2016, 16:28
страх да му призная.
И от какво точно се страхуваш не разбрах?
sladura89
09-11-2016, 23:05
Може пък и той да е изпитал нещо към теб, но пък ако не е все пак в приятелството с превилегии са недопустими някакви по-дълбоки чувства освен страст и възбуда! :)
Продължавате да се шибате и не се занимавай с глупости, като се се хванала да сте си такива приятелчета, така и ще си остане
sladura89
09-12-2016, 21:02
Продължавате да се шибате и не се занимавай с глупости, като се се хванала да сте си такива приятелчета, така и ще си остане
Има филми дето и двамата се влюбват след време и се събират, ама то май е само по филмите де! ;)
anonymous908491
09-12-2016, 21:05
И от какво точно се страхуваш не разбрах?
може да са първи братовчеди
или брат и сестра
Приказвали сте си за други неща за да те върже, сега си му в кърпа вързана, уговорка сте си имали отначало, не е като да не си била наясно, та кво да си говорите...
nanonini
09-13-2016, 13:04
Най- лесния начин за справяне с такива проблеми е просто да седнете и да поговорите по темата.
Bellrick
09-13-2016, 15:18
Закона на just секса е да се прави 9 пъти и да се прекъснат абсолютно всякакви контакти след това, защото една от двете страни задължително развива чувства (и най-често е само едната). Ако ти харесва секса и можеш да изтърпиш само това да е - стискай зъби до колкото можеш. Ако не - кажи му как стоят нещата и се подготви за неловки няколко месеца.
baby_baby
09-20-2016, 09:52
За това не трябваше да започваш такава "връзка" до беше ясно че в един от двамата ще се появят чувства просто прекрати всичко за да не стане по-зле
sladura89
09-20-2016, 11:45
Аз не виждам нищо лошо в подобна връзка, много по-гадно е да си влюбен в някой, който те избягва и даже не иска да говори с теб! :) -------
sladura89
09-20-2016, 11:48
но аз преди това го харесвах и за това се съгласих на тази ,,връзка"
Ей това никога не съм можел да го разбера, защо момичето за да прави секс с някое момче трябва задължително да го е харесала, а при момчетата това е без значение дали са я харесали, е макар че не говорим за някоя където като я погледнеш да се плашиш де! :)
~The Smile~
09-22-2016, 20:54
Ти си имала чувства още преди да започнете всичко. Как си допуснала да се замесиш в това? Спри с тази връзка. Ще се измъчваш само. Щом те търси единствено за секс, то е ясно, че няма да се получи нищо повече от това, което е сега. Глупаво е това приятелство с привилегии. Или сте гаджета, или не. Няма чисто платонично приятелство. Няма и приятели, които да се ч**ат пом/у си.
Глупаво си постъпила, но не е късно да се поправиш. Прекрати контактите с "приятеля". И какво изобщо очакваш от такава връзка, не ми е ясно. Сега сърбаш попарата, която си надробила.
sladura89
09-23-2016, 20:13
Няма и приятели, които да се ч**ат пом/у си.
Защо да няма, има разбира се, даже има и филми с такава тематика, а какво му е лошото на това приятели да се чукат все пак не са брат и сестра или братовчеди нали? :)
П.П. Я пък, ако Адам и Ева разсъждаваха така, то сега и нас можеше да ни няма! :D :lol:
nevermorevon
09-24-2016, 00:30
Ако искаш дай ми да го сменя за 1 път и няма да ти е проблем повече. Жалко, че съм от друг град ама и това не е проблем :D