Влез

View Full Version : искам мнения

Hmv
09-10-2016, 18:49
Здравейте.....Имам въпрос и се надявам да ми отговорите нормално без заяждания...Ще съм ви много благодарна!
При всеки полов акт , който бе воден този месец заедно с приятеля ми ползвахме презервативи. Винаги ги проверяваме дали са скъсани или повредени след акта.Нямало е скъсан. Трябваше да ми дойде преди три дни,имам болки в кръста,в яйчниците(предърпвания),ко ема (също така е подут),имам и бяло течение(доста обилно ).Всички пред менструални симптоми са налице,но също така гледах ,че са и симптоми и при бременност.Правих тест ,който бе отрицателен. Чакам още някой ден и ще правя още веднъж. Въпросът ми е по скоро към женската аудитория ,дали на някои от момичетата да им се е случвало това закъснение , как са се справили, изпитвали ли са тези симптоми, възможно ли е да е от стрес (притеснения за бременност), може ли по някакъв начин да се забременее дори и с презерватив ?

smilegirl12
09-10-2016, 18:53
редовен ли ти е?
Ако е по-добре отиди на гинеколог

Hmv
09-10-2016, 19:00
не ми е редовен , миналият път дори ми беше закъсняло с почти два месеца , след което дойде . Бях голям карък понеже ми дойде точно преди почивката и реших да пия Примоулт Нор , спря го пих ги около десет дни и на шести отново си дойде нормално

smilegirl12
09-10-2016, 19:24
еми щом не ти е мн мн редовен не се притеснявай
ама дори и за нередовен цикъл трябва да посетиш гинеколог

Hmv
09-10-2016, 19:29
Благодаря за отговора ти , скоро ще ходя.
Моля за други мнения

baby_baby
09-12-2016, 09:04
Отиди на гинеколог

Щом имаш нередовен цикъл нещо не е както трябва