View Full Version : По какъв начин да и кажа, че я харесвам?
Въпроса ми е прост. Харесвам едно момиче и се чудя как да и го кажа, по Messenger или на живо. И двете опции имат своите предимства и недостатъци. Ако и го кажа на живо, може да се стъписа и да не знае какво да отговори, докато на съобщение ще има време да помисли, обаче пък по Messenger-a има голям шанс да ми сийне и повече да не се видим
Нарушена т.1 от задълженията на потребителите.
"Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория."
Темата е преместена в раздел "Любов".
Moderated by Indistinct
smilegirl12
09-10-2016, 19:52
на живо много ясно
По пощенски гълъб - по-романтично е.
По пощенски гълъб - по-романтично е.
Сега е модерно с гарвани, по едно време беше със сови. :D
Иначе, остави го това време за мислене и тЕм подобни оправдания и глупости. Тези работи се казват на живо, ако има интерес, колкото и да се притесни няма какво да те реже. Ако пък те отреже, поне ще се приключи по-бързо и ще си наясно, вместо да те мотае.
killemall_2002
09-18-2016, 08:10
Брат мани тоя малоумен и тъп messenger
Излизате заедно с приятелките на момичето което харесваш и пред всички и казваш колко много я харесваш (говоря ако целта ти е сериозна връзка , а не само да спиш с нея )
Аз така казах на приятелката ми , че я харесвам.
Не казвам ,че съм с голям опит понеже сегашната ми приятелка ми е първата която съм имал, но просто споделям как стана при мен
baby_baby
09-20-2016, 09:52
На живо !
Харесвам едно момиче и се чудя как да и го кажа, по Messenger или на живо.На колко години сте?
Нищо не печелиш ако ѝ кажеш "харесвам те" или нещо подобно в пряк текст! Нещата не стават така - да не сте в детската градина :D?!
Покани я (на живо) да излезете някъде - на кафе, ако ти се дават повече пари на ресторант или кино. Ако те харесва поне малко - ще приеме. Самата покана ще я накара да разбере, че я харесваш. Жените ги усещат тия неща много по-добре от нас. Няма смисъл да се питате глупости. Ако вземеш да я питаш дали те харесва, ще те сметне за незрял, девствен пубер (какъвто може би си, не се обиждай :) ), а не за готин пич 8) ! Успех брат :)!
Аз съм я канил доста пъти да излизаме двамата, ама тя винаги иска да има трети човек с нас, и в такъв случай става малко по-трудно да и́ го кажа на живо
Аз съм я канил доста пъти да излизаме двамата, ама тя винаги иска да има трети човек с нас...Значи или е недорасла, или не те харесва за гадже. Намери си друга и не я кани повече - нищо няма да излезе.
sladura89
09-24-2016, 12:38
На живо много ясно, по интернет има вероятност да те помисли за задръстен или, че те е страх да и го кажеш очи в очи! Отиваш и ѝ го казваш или показваш има само 2 варианта или да ти каже, че не изпитва същото или да каже, че и тя те харесва, ако обаче не пробваш отговора винаги ще е не, знам че е трудно, но хубавите неща все пак изискват някакви жертви, ако пък се окаже, че не те харесва може да я питаш дали може поне да си запазите приятелството! Успех! :)
sladura89
09-24-2016, 12:40
Аз съм я канил доста пъти да излизаме двамата, ама тя винаги иска да има трети човек с нас, и в такъв случай става малко по-трудно да и́ го кажа на живо
Дори и да има и 3-ти и 4-ти човек ти я викни на страни и кажи, че имаш да и кажеш нещо важно и, че трябва да е само на 4 очи! :)
sladura89
09-24-2016, 12:42
На живо !
+1
the...dreamer
09-25-2016, 05:47
На колко години сте?
Нищо не печелиш ако ѝ кажеш "харесвам те" или нещо подобно в пряк текст! Нещата не стават така - да не сте в детската градина :D?!
Покани я (на живо) да излезете някъде - на кафе, ако ти се дават повече пари на ресторант или кино. Ако те харесва поне малко - ще приеме. Самата покана ще я накара да разбере, че я харесваш. Жените ги усещат тия неща много по-добре от нас. Няма смисъл да се питате глупости. Ако вземеш да я питаш дали те харесва, ще те сметне за незрял, девствен пубер (какъвто може би си, не се обиждай :) ), а не за готин пич 8) ! Успех брат :)!
Ади тоя път написа нещо правилно.
Записвам си я тая дата - 25.09.2016, че това е събитие, което се случва веднъж на 4 месеца. :)
sladura89
09-25-2016, 08:22
Ако те харесва поне малко - ще приеме.
Аз само да ти кажа, че едно момиче което доста си ме е харесала, като и напиша да се видим се прави на луда, че не го е прочела и т.н. или си намира оправдание да не излезе и се дърпа, явно се притеснява та за това, иначе като сме се засичали си личи доста ясно, че ме е харесала и даже приятелката и само дето не ми го каза! За това казвам, че жените са странни и е много трудно да ги разбереш какво им е в главата! :D
едно момиче което доста си ме е харесала, като и напиша да се видим се прави на луда, че не го е прочела и т.н. или си намира оправдание да не излезе и се дърпа, явно...... не те харесва!
Как си въобрази, че те харесва, щом дори не иска да те вижда или да общува с теб, дори онлайн :shock: ?! Тя те е игнорирала тотално и те е оставила да се сетиш да спреш да ѝ досаждаш, а ти си въобразяваш, че те харесвала! По какво си личало че те харесва, а? Кажи, че ми стана много интересно!
sladura89
09-25-2016, 10:44
... не те харесва!
Как си въобрази, че те харесва, щом дори не иска да те вижда или да общува с теб, дори онлайн :shock: ?! Тя те е игнорирала тотално и те е оставила да се сетиш да спреш да ѝ досаждаш, а ти си въобразяваш, че те харесвала! По какво си личало че те харесва, а? Кажи, че ми стана много интересно!
Абе не ми обяснявай на мен знам, че ме харесва още преди да се запознаем си личеше как ме гледа, и приятелката и такива въпроси ми задаваше, че разбрах как стоят нещата, онлайн си пишем кой каза, че не си пишем винаги си ми отговаря и ми харесва снимки, но казах, че избягва да се срещнем! :)
nanonini
09-26-2016, 11:31
Защо не и подариш хубав букет. Можеш да поръчаш онлайн http://www.top-flowers.com/