PDA

View Full Version : На горещия стол е... haritov

Страници : 1 2 3 4 5 [6]

deitona22
01-12-2017, 13:00
Офф
:D Изобщо не очаквах такива отговори :D^^^
Он
Какво чете последно?
Какво пи последно?
Кога последно?
Къде последно?
Почна ли ти сесията ?

Lilanda
01-12-2017, 13:01
Мислиш ли се за оригинална?
Какво ти е различното от останалите?
Нещо забавно?

divergent
01-12-2017, 13:12
Офф
:D Изобщо не очаквах такива отговори :D^^^
Он
Какво чете последно? Снощи завърших "Смъртен грях".
Какво пи последно? Уиски
Кога последно? преди десет минути
Къде последно? в хилтън
(не съм алкохолик, нещо ме предира гърлото и за смазване на гласните струни) :D
Почна ли ти сесията ? не, имам още една седмица живот :)
.

divergent
01-12-2017, 13:21
Мислиш ли се за оригинална? Да.
Какво ти е различното от останалите? никога не съм заявявала, че съм по-различна от останалите хора. мога да съм различна от някого в разбиранията си за нещо, държанието си или прочие, но това са конкретни ситуации. в никакъв случай обаче не съм уникална.
Нещо забавно? Животът ми? Току що установих, че снимката ми в студентската книжка също.
И това примерно https://www.facebook.com/Just.Do.It.Like.Pablo/photos/a.755513014572006.1073741829.755443231245651/1066160360173935/?type=3&theater
.

Lilanda
01-12-2017, 13:39
Значи не мислиш, че всеки човек е уникален сам по себе си?

divergent
01-12-2017, 13:51
Значи не мислиш, че всеки човек е уникален сам по себе си?

Може би не се изразих правилно. Разбира се, че всеки е уникален. Един пример е, че всеки човек има съвкупност от качества и черти на характера, които друг не може да има в същата комбинация. Тоест няма две напълно еднакви личности и два еднакви характера. И това все пак не означава, че съм по-различна от другите, защото имам същите съставки като останалите, но комбинирани по различен начин. :D

Lilanda
01-12-2017, 13:54
Звучи умно. Откъде го научи?

divergent
01-12-2017, 13:57
Звучи умно. Откъде го научи?

Защо във всяко твое изречение към мен долавям един заядлив сарказъм? :D Сама стигнах до този извод.

Lilanda
01-12-2017, 13:58
Чувстваш ли се провокирана?

divergent
01-12-2017, 14:07
Чувстваш ли се провокирана?

Чувствам се като на горещ стол.

Smrazqvashta
01-12-2017, 14:46
Чорапче,

Ако си пред огромна аудитория от хора и трябва да им кажеш нещо по твой избор, било то съвет, вярване или какво си научила, то ще е?

Имаш ли лексикон?

Ако ти се даде избор за един необикновен талант /разбирай: невидимост, летене и т.н./ какъв ще е той?

За или против смъртното наказание? Обоснови се.

Има ли в този форум змии според теб? А хипопотами?

На кого от форума би подарила чорапи?

Вярваш ли в живота след смъртта?

Дай една усмивка.

Ewok
01-12-2017, 16:15
Какво важно за личността ти не сме разбрали от предния път? (два пъти? нз)
Какво е поведението ти в компания? (мълчаливо, душата на компанията, забавно, етц)
Защо мислиш, че Лиланда би проявявала "заядлив сарказъм"?

LoadRunner
01-12-2017, 16:43
Защо мислиш че грозния и жените във форума се заяждат с теб? Каква е причината според теб?

Iphigenia
01-12-2017, 16:59
Променила ли си отношението си спрямо политиката?

divergent
01-12-2017, 18:04
Чорапче,

Ако си пред огромна аудитория от хора и трябва да им кажеш нещо по твой избор, било то съвет, вярване или какво си научила, то ще е? Може би най-голямото клише, но ще е нещо от сорта на "Можете да бъдете каквото и когото поискате. Единствените граници, които са пред вас, са тези, които сами си поставяте. Не трябва да се отказвате от мечтите си. Живейте. Живеете само веднъж, не пропускайте възможностите. Поемайте рискове. Създавайте спомени. Не се страхувайте да избирате неизвестното! И не съжалявайте за изборите си, защото дори и лошите такива ви учат на важни уроци. Не знаете кога всичко може да свърши ей така изведнъж, затова не отлагайте. И най-важното - не позволявайте някой друг да контролира живота ви, той си е ваш и вие сами трябва да правите всички избори."

Имаш ли лексикон? Пазя си няколко, обичам да ги разглеждам понякога и да си припомням какви образи са били попълващите и какви са станали сега.

Ако ти се даде избор за един необикновен талант /разбирай: невидимост, летене и т.н./ какъв ще е той? Със сигурност четене на мисли, животът би бил толкова по-лесен.

За или против смъртното наказание? Обоснови се. За. Хора, които убиват, заслужават да бъдат убити. Естествено, не във всеки случай, понякога стават инциденти, но за преднамерените убийства наказанието трябва да бъде убийство. Хора, които извършват престъпления срещу деца, от сорта на блудство и прочие, също не заслужават да живеят. А тези, които предизвикват катастрофи, заслужават да им бъде отнето правото да шофират до края на живота им. Но това не е свързано със смъртната присъда, отплеснах се. В момента само за тези престъпления се сещам.

Има ли в този форум змии според теб? А хипопотами? Змии не мисля. Хипопотами няколко.

На кого от форума би подарила чорапи? На теб със сигурност. Също на тори и дейтона, такъв подарък е символ на симпатия и загриженост.

Вярваш ли в живота след смъртта? Много е сложно, не мога да си го обясня. Не мога да приема, че има живот след смъртта. В същото време обаче вярвам, че близките ми, които вече не са между живите, все още са с мен и ме наблюдават. Случвало ми се е да усещам присъствието на един човек веднъж.

Дай една усмивка. Заповядай. :) https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15871802_1200238050011989_4959178169741437319_n.jp g?oh=c57f43a79dd47beae04adfe846a774e5&oe=591EC111
.

divergent
01-12-2017, 18:31
Какво важно за личността ти не сме разбрали от предния път? (два пъти? нз) Не знам какво сте разбрали, за да кажа какво не сте. Обичам да съм лидер, харесва ми да побеждавам, но съм се научила и да губя. Много държа на честността и справедливостта. Обичам да се раздавам за хората, на които държа и често ги поставям пред себе си. Старая се да бъда добър човек, но се държа с всеки според това как той се отнася с мен. Понякога съм егоист и в същото време мога да правя жертви в името на другите. Мога да обичам много силно, да мразя хич не ми се отдава и не се понасям заради този факт.
Какво е поведението ти в компания? (мълчаливо, душата на компанията, забавно, етц) Често се случва да съм в центъра на вниманието, наистина не го правя умишлено, просто така се получава. :д Мога да се нарека душата на компанията, най-често аз организирам събитията, за почти всичко мога да избухна с някоя шега, на по-личните партита, където сме си само наши хора организирам голямо шоу.
Защо мислиш, че Лиланда би проявявала "заядлив сарказъм"? Забелязала съм, че Лиланда има ум в главата и обича да провокира хората и да ги подтиква към разсъждения, предполагам , харесва да влиза в мирни спорове. А мен може просто да не ме харесва и иска да ме хване натясно, за да изръся нещо тъпо. :д
С отговорите на тези въпроси сигурно създавам впечатление на супер самовлюбено себично същество, обичащо да е център на вниманието. :D Всъщност се водя от смотаните.

Ewok
01-12-2017, 18:36
евала, страхотен човек си

next.

divergent
01-12-2017, 18:36
Защо мислиш че грозния и жените във форума се заяждат с теб? Каква е причината според теб?

Грозният не се заяжда само с мен, за да се чувствам специална. И кои са тези жени? Само за лиланда съм забелязала, но едва ли е злонамерено, коментирах го вече. Не мисля, че с поведението си във форума бих накарала някого да се заяжда с мен, ако ти виждаш нещо такова, ще се радвам да споделиш.

divergent
01-12-2017, 18:39
Променила ли си отношението си спрямо политиката?

не съм компетентна по темата, но мисля, че повечето политици са си объркали професията. тоест, не съм си променила отношението, че не стават за нищо.

divergent
01-12-2017, 18:40

next.

наистина щях да се притесня ако беше искрено.

anonymous908491
01-12-2017, 18:51
говориш ли за себе си в трето лице множествено число
колко най-дълго си се застоявала пред огледалото без да можеш да отвърнеш очи
ако открият начин за еднополово размножаване при хората, колко деца ще си родиш
водили ли са те на психиатър
ако си в компания на красви момичета и нито едно момче не ти обърне внимание, ще се засегнеш ли
лягате си с дейтона, 30 секунди по-късно той е свършил и заспал, това ще те накара ли да се чувстваш пренебрегната

Грозния
01-12-2017, 18:55
Дивергент на стола - по-скучно и банално не може да бъде.
Даже не ми се задават никакви въпроси - ясна ми е като прочетен вестник 8) .

Lilanda
01-12-2017, 18:58

next.

:lol: И аз това си помислих.

В какво се състои "старая се да бъда добър човек"?

LoadRunner
01-12-2017, 19:05
Забелязала съм, че Лиланда има ум в главата и обича да провокира хората и да ги подтиква към разсъждения

това супер странно м исе видя :D смис втф?

Lilanda
01-12-2017, 19:18
Забелязала съм, че Лиланда има ум в главата и обича да провокира хората и да ги подтиква към разсъждения

това супер странно м исе видя :D смис втф?

Споко, и аз не знаех, че съм толкова добър провокатор. ;д

divergent
01-12-2017, 19:19
говориш ли за себе си в трето лице множествено число множествено не, хахах.
колко най-дълго си се застоявала пред огледалото без да можеш да отвърнеш очи не съм имала такива застоявания да седя и да си мисля колко съм прекрасна, най-много когато съм готова с външния си вид да се погледам няколко секунди и това е.
ако открият начин за еднополово размножаване при хората, колко деца ще си родиш пак ще разчитам на двуполовото, ако обърна резбата, тогава ще се обърна към този вариант.
водили ли са те на психиатър не, но няма да е лошо психолог да ме види.
ако си в компания на красви момичета и нито едно момче не ти обърне внимание, ще се засегнеш ли ако на другите им обръщат и само на мен не, е нормално да ми стане тъпо. но принципно не съм от тези, които търсят мъжкото внимание.
лягате си с дейтона, 30 секунди по-късно той е свършил и заспал, това ще те накара ли да се чувстваш пренебрегната няма такъв вариант, ще заспи чак на сутринта. .

divergent
01-12-2017, 19:24
В какво се състои "старая се да бъда добър човек"?

да не се държа зле с хората, да им влизам в положение, да съм отзивчива и да помагам винаги когато и с каквото мога, като цяло да ги карам да се чувстват добре и щастливи, защото това зарежда и мен.

tori
01-12-2017, 22:22
Хехех, тва за чорапите беше сладко, аз също бих ти подарила чорапи. :3

divergent
01-13-2017, 06:42
Според теб трябва ли да бъде озаконена евтаназията? Да, при случаи, в които смъртта е неизбежна. Кое е по-добре - да знаеш, че ще умреш и само да чакаш този момент и да се мъчиш, или да сложиш край на теглото веднага? Или при случаи на висок процент парализа, който не ти позволява да водиш нормален начин на живот.
Какво мислиш за ЛГБТ обществото? Те са хора също като всички нас, сексуалните ти предпочитания не те определят като човек. Винаги съм казвала, гледай да си стойностен човек, пък в леглото прави каквото искаш с когото искаш. Не съм против тях, дори бих казала, че ги подкрепям до някаква степен. Единственото, което ми пречи е натрапчивото демонстриране на еднополовата любов на публични места. То всъщност и за двуполовата важи. Натискайте се вкъщи, не пред хората.
Какво е мнението ти за бежанците в България? А за циганите? Мисля, че съм коментирала вече тази тема. Жал ми е за бежанците, но не сме в състояние себе си да оправим, а приемаме в границите си външни лица, за които отиват доста пари, които могат да бъдат полезни за нас. С тези темпове страната ни ще се напълни с джипсита и бежанци, а българите тотално ще се разпръснат по света. Относно циганите, познавам много, които са свестни - имат си работа, не правят по 15 деца, имат образование. Но по-голямата част са отрепки и имат твърде много права, които трябва да им бъдат отнети, уж се водят малцинство, а с това темпо ще ни задминат по брой.
Кой е най-травмиращият спомен от детството ти? Не съм имала травмиращо детство, не се сещам за нещо лошо, оставило отпечатък в съзнанието ми.
Изпадала ли си в депресивно състояние? Как го пребори? Случвало ми се е да. Изправих се сама, казах си "Човек, какво правиш, вземи се в ръце." Не ми харесваше да стоя и да си мисля колко е нечестно всичко и как не се задава нищо добро. Трябваше да продължа, защото нищо хубаво няма да дойде при мен и нито една възможност няма да се появи, ако само стоя затворена вкъщи и се оставям на черните мисли.

.

Lilanda
01-13-2017, 08:25
Защо отговорите ти са толкова предсказуеми?

divergent
01-13-2017, 09:49

Не знам, да не би да си медиум и да знаеш какво ще кажа?

lunacy
01-13-2017, 13:09

като са предсказуеми защо ѝ задаваш въпроси

лол

по темата
харесва ли ти Пловдив?
а университетът?
колко изпита имаш тази сесия?

извинявам се ако вече си отговорила на тези неща, не съм чела цялата тема

inewton
01-13-2017, 18:19
Аз имам само един въпрос, ама искам да отговориш сериозно. Смяташ ли наистина да се срещаш с deitona?

Dagichka
01-13-2017, 18:29
имаш ли си термосче?

Smrazqvashta
01-13-2017, 19:12
Чорапче,

Помисли отново и ми отговори пак на въпрос 5. Може и само с да или не.

Lilanda
01-13-2017, 19:27
Чорапче,

Намекваш ѝ, че е змия ли? 8-)

divergent
01-13-2017, 22:13
харесва ли ти Пловдив? Обожавам този град и не преувеличавам. Имам намерение да се установя за постоянно след завършване на образованието си.
а университетът? организацията е под всякаква критика, казаха ми го доста хора, при подаването на документите го забелязах, от започването на семестъра насам вече и аз го твърдя на сто процента.
колко изпита имаш тази сесия? 5
.

divergent
01-13-2017, 22:16
Аз имам само един въпрос, ама искам да отговориш сериозно. Смяташ ли наистина да се срещаш с deitona?

Напълно сериозно, наистина бих се срещнала с него. И не с основна цел плътски удоволствия, просто от това, което съм видяла много ме кефи като човек и ще се радвам да се запознаем на живо.

divergent
01-13-2017, 22:17
имаш ли си термосче?

Само чашка.

divergent
01-13-2017, 22:22
Чорапче,

Отново отговарям с "да" само за хипопотамите. Може би правим различни асоциации и разбираме по различен начин определението "змия". Ще се радвам да споделиш как точно дефинираш тези етикети. :)

inewton
01-14-2017, 11:14
Напълно сериозно, наистина бих се срещнала с него. И не с основна цел плътски удоволствия, просто от това, което съм видяла много ме кефи като човек и ще се радвам да се запознаем на живо.
Аз нямах предвид плътски удоволствия. Той нали каза, че си има въображаема приятелка...

divergent
01-14-2017, 14:33
Аз нямах предвид плътски удоволствия. Той нали каза, че си има въображаема приятелка...

Аз да уточня, че да не кажеш, че съм непорочна.

Soichiro
04-13-2017, 09:08
Коя българска известна личност те привлича най-много?

Каква кола караш и каква искаш да имаш?

divergent
04-13-2017, 10:14
Коя българска известна личност те привлича най-много?
Не знам дали ще се приеме като отговор, понеже не се знае от всички, като например Асен Блатечки, Димитър Рачков, Дичо от Д2, сър Алекси и прочие, но в музикалните среди в цяла България и не само, едва ли има човек, който да не е чувал името Димитър Косев. Това момче е гений. Едва на 24 години, вече е диригент на операта в Стара Загора, редовно има изяви във Виена, където живее през половината време. Свири на китара и пиано, пее божествено и композира. Създава сам спектакли и има страхотни идеи за бъдещи проекти. Почти всяка седмица гостува в някой сутрешен блок или радио, където дава интервюта и говори за работата си, което показва, че името му набира все по-голяма популярност сред обществото. Той е от малкото хора, които мога да нарека уникални. За възрастта си е направо на космическо ниво в кариерата си. Като характер е страхотен човек, изключително интелигентен и земен. Впечатлена съм, че не се държи превзето, въпреки че с тези си постижения е в пълното си право да се надува. Имам честта да го познавам лично и се чувствам просто прекрасно от този факт. Възхищавам му се, защото е постигнал толкова много за толкова кратко време, в него виждам страхотен пример за подражание и надежда, че сред младите хора все още има стойностни образи.

Каква кола караш и каква искаш да имаш?
Все още имам само жълта книжка, за шофьорска ще работя тази година, надявам се. Но все пак се интересувам от автомобили и имам някакви идеи каква да бъде първата ми количка. Колебая се между Сивик от 2006 нататък и Тойота Ярис от новите с елекронно табло. Като му дойде времето ще се посъветвам с някой "разбирач", който да помогне при избора. Иначе онзи ден се шегувах с нашите как повечето ми приятели мечтаят да имат Ауди, Мерцедес и прочие, а моята life goal е Лада Веста от 2016та. :D А в по-смелите ми мечти, където съм милионер присъства и автопаркът ми, който съдържа Мазерати Гибли, и по някое Бугати, Ягуар и Ламборгини. Тази мечта ще си я реализирам ако не на живо, минимум на колаж на стената!

Jack_Reacher
04-13-2017, 10:47
кого обичаш най много?
кого мразиш най много?

deitona22
04-13-2017, 11:23
Ибаси.
Не ти ли омръзна на тоя стол?
Защо пак ти си на стола?
Какво правиш?
Довърши изречението:
"Искам да правя...."?

divergent
04-13-2017, 12:17
кого обичаш най много? семейството си и трима приятели
кого мразиш най много? - за жалост нямам функцията "омраза" в настройките си. но най-антипатичните ми хора са един надувко от оркестъра, една колега и разни индивиди от бившата ми компания.
яде ми се шоколад

divergent
04-13-2017, 12:19
Ибаси.
Не ти ли омръзна на тоя стол? що, гониш ли ме?
Защо пак ти си на стола? защото не съм слизала явно, темата си стоеше така зарязана от няколко месеца и днес са я възкресили.
Какво правиш? ям, пия и разглеждам оферти за самолетни билети.
Довърши изречението:
"Искам да правя секс"
също искам да правя палачинки и да направя ремонта.

deitona22
04-13-2017, 14:38
Защо?
Къде?
Кога последно?
Колко?
Кой ще е следващия..на стола?

Soichiro
04-18-2017, 09:06
Колебая се между Сивик от 2006 нататък и Тойота Ярис от новите с елекронно табло. Като му дойде времето ще се посъветвам с някой "разбирач", който да помогне при избора[/b]
Посъветвай се с мен, това е предизвстен избор. Сивик е колата.

divergent
04-18-2017, 11:48
Защо? защото усетих, че така е най-добре
Къде? Рим
Кога последно? преди месец
Колко? 23
Кой ще е следващия..на стола?
ако искаш, сядай ти

Грозния
12-07-2017, 19:23
Няма ли да сложите някой на стола?

deitona22
12-07-2017, 19:35
"Убав",толкова ли ти е скучен живота,че се ровиш назад в темите и вадиш няква произволна с надеждата да ти стане интересно?

kompleksar
12-07-2017, 19:44
"Убав",толкова ли ти е скучен живота,че се ровиш назад в темите и вадиш няква произволна с надеждата да ти стане интересно?

Форумът му е жалкия живот, няма и приятели, и приятелка, интимността му е на нулата, обрязан е..

Грозния
12-07-2017, 19:45
А ти защо сталкваш във форума и не пишеш?
Страх те е от мен ли?

tori
12-13-2017, 10:41
Айде вярно да сложим някой на тоя стол, че традицията повелява? Ма някой, където не е сядал никога или в най-лошия случай доста отдавна?

YoungBloodZ
12-13-2017, 10:43
Предлагам да сложим Грозния.

deitona22
12-13-2017, 11:59
От тебе ли да ме страх, бе,"човек"?

Предлагам да сложим Грозния.
Слагай го.
Той няма право на глас.
Ама кел файда.Няма да отговори на нито един въпрос.

Fisherman
12-13-2017, 12:06
сложете мене

xXxAngerfisTxXx
12-13-2017, 12:34
искам аз ве

Грозния
12-13-2017, 18:28
Предлагам да сложим Грозния.И защо?
Не мисля че е добра идея - достатъчно се знае за мен и много неща са ме питали и съм казвал из другите теми на форума.

Няма да отговори на нито един отговор.Да не би да искаше да кажеш въпрос :D ?

сложете менеЕто Фишера иска, но са го баннали :? !

искам аз веИли този, макар че той е по-неизвестен.

tori
02-07-2018, 18:46
Аре, бе, изпляскайте някой на тъпоя стол... Раздвижите се малко...

corbV2
02-07-2018, 18:54
Дивергента, че скоро не е била. Да разкаже за китарите и още нещо ;д.

Грозния
02-07-2018, 19:01
Дивергента, че скоро не е била. Да разкаже за китарите и още нещо ;д.Сложете Дивергюн Кифлие-Китарлъ :D !

tori
02-07-2018, 19:18
Не ви ли писна да разпитвате едни и същи хора?! Сумати пъти един и същи, а 1000 нови не ги знаем кво представляват. Нищо против Дивергентката ама нали... разнообразие.

haritov
02-07-2018, 19:24
въх имало нови аз ги мислех за фейкове

tori
02-07-2018, 19:43
въх имало нови аз ги мислех за фейкове
Ми, да кажем, че анонимната ми е интересна, например. Хем не е разпитвана, та може да е интересно.

HollyGolightly
02-08-2018, 13:04
В крайна сметка от тези дето ги предлагате има ли някой, който да има желание да седне?
Ако не, аз имам мерак, от няколко години не съм била 8-)

YoungBloodZ
02-08-2018, 13:07
Ако не, аз имам мерак, от няколко години не съм била 8-)

Аз съм ЗА!

SHPAIdURmeN
02-08-2018, 13:41
И аз съм 'за' Holly.

tori
02-08-2018, 13:54
Давай, де. Сядай да разпитваме.

YoungBloodZ
02-08-2018, 14:25
Не мога да сменя името на темата от телефона... Приемете, че е седнала. 8-)

deitona22
02-08-2018, 15:12
Какво ти е хобито?
Четеш ли някоя книга в момента?
Имаш ли си любима книга?Ако-да,коя е ?
Каква музика харесваш?
Как ще се разберат глух и сляп,ако стоят един срещу друг?

HollyGolightly
02-08-2018, 17:44
Давай, де. Сядай да разпитваме.

Седнах

Какво ти е хобито? Нямам хоби, най-обичам да си губя времето по неползотворен начин.
Четеш ли някоя книга в момента? Чета Telling lies на Paul Ekman
Имаш ли си любима книга?Ако-да,коя е ? Любима книга нямам, малко са книгите които съм препрочитала. Може би най-много харесвам първият том с произведения на Едуард Алби.
Каква музика харесваш? Всякаква. Напоследък е някаква смесица между Imagine Dragons, James Blunt и сбирщина от неизвестни изпълнители
Как ще се разберат глух и сляп,ако стоят един срещу друг? Helen Keller style

tori
02-08-2018, 20:06
За какво ти се говори точно в момента? Ако не е твърде лично, би ли споделила?
Какво обичаш да закусваш?
Какви са ти очите?
Обичаш ли приказки? Защо?
Какво не стига, за да си напълно щастлива днес поне? Какво (като мисъл) те държа будна през работния/учебния ден? Кой е големият напредък, който направи днес?
Какво искаш да те питаме? Напиши го и си отговори.

kompleksar
02-08-2018, 20:07
Пушиш ли ? Ако да, какво ?
Пиеш ли ? Ако да, любима напитка ?
Редовен ли ти е цикъла ?
Куче или котка ?
Веган ли си ? А вегетарианец ?
На колко години беше, когато започна първи клас ? А, когато завърши 12ти ?
Пари ли стола ?
Любим цвят ?
Кой ти е любимец от форума ?

HollyGolightly
02-08-2018, 20:38
За какво ти се говори точно в момента? Ако не е твърде лично, би ли споделила?
- за това как ми се провалиха плановете за следващият уикенд и колко много ме е яд. Ама нищо, живота може да е несправедлив понякога ама поне е дълъг 8-)
Какво обичаш да закусваш?
-не обичам да закусвам. С голям зор се карам понякога да ям плодове ама трудно се получава.
Какви са ти очите?
-някакви Мешани светло кафеви
Обичаш ли приказки? Защо?
-да, понеже нямат много общо с реалността.
Какво не стига, за да си напълно щастлива днес поне?
-Сън, ма нема, няма и Да ми стига ама в крайна сметка кой както си го е направил
Какво (като мисъл) те държа будна през работния/учебния ден?
- Той, размишлявам над някакви разговори, случки, потенциални наши случки 8-)
Кой е големият напредък, който направи днес?
- днес… за пръв път от много време събрах смелост и си казах някои неща точно както ги мисля и не се разстроих от това, което чух от отсрещната страна.
Какво искаш да те питаме? Напиши го и си отговори.
Е…то ако ще се питам сама 8-) мислете и питайте, време тези дни имам достатъчно
8-)

HollyGolightly
02-08-2018, 20:43
Пушиш ли ? Ако да, какво ?
-не
Пиеш ли ? Ако да, любима напитка ?
-пия. Безалкохолна - Кола ; Алкохолна - Бейлис и като цялото някакви сладки бози
Редовен ли ти е цикъла ?
- рандъм въпрос
Куче или котка ?
-и двете
Веган ли си ? А вегетарианец ?
-не, ям всичко и не подбирам
На колко години беше, когато започна първи клас ?
- 6 1/2
А, когато завърши 12ти ?
- 18 и нещо
Пари ли стола ?
-Никак
Любим цвят ?
- зависи от настроението. Предимно клоня в бяло-сиво-черно-синята гама 8-)
Кой ти е любимец от форума ?
-повечето ми любимци вече не пишат за съжаление.
.

dreamwalker
02-08-2018, 22:08
Чомски или Фуко? Защо?

Одобряваш ли външната политика на САЩ?

С какво се занимава брат ти?

HollyGolightly
02-08-2018, 22:49
Чомски или Фуко? Защо?
- не харесвам Чомски. Типичният American College professor по държание и изказване. Фуко така написано нищо не ми говори, там мнение нямам

Одобряваш ли външната политика на САЩ?
-В момента повече ме интересува stock market-а и стената.

С какво се занимава брат ти?
- май с нищо. Уж учи ама май не, или поне така дочух. Не сме близки, не си споделяме кой какво прави
תודה

AnarchyBoy
02-08-2018, 23:28
If you have to date a person on the forum, who is going to be?
And who you are going to become friends with?

Защо понякога си толкова salty?
Не съм чел нагоре тъй че, на колко години си?
Как ти е Първото име (за перверзниците, другите не ги казвай)
Вярваш ли в любовта?
Любима книга/сериал/филм/песен/актьор/изпълнител/храна
Има ли извънземни?
Какво мислиш за мен?
Чувстваш ли се щастлива в момента?
Задомила ли си се? Ако не, искаш ли?
Правила ли си аборт?
Фентъзи или Фантастика?
Расизъм или Хомофобия? (кое повече, кое не)
Какво мислиш за Истанбулската конвенция?
Харесва ли ти в щатите
Колко често се прибираш в България?
Кое най-много ти липсва от България..
Имаш ли роднини тук?
Приятеля ти (ако имаш такъв) хАмериканец ли е?
Кола или Пепси
Спортуваш ли?
Кога за пръв път целуна момче?
Кога за пръв път се влюби?
Боли ли те при раздяла?
Влюбваш ли се въобще?
Харесваш ли си живота в момента? Би ли променила нещо?
Пазиш ли се по време на секс (и сега и по принцип)
Какво мислиш за Политиката в България?
А в САЩ?
Сподели ни най-съкровената си мечта
Сподели кое те прави най най най-щастлива на този свят.
Какво работиш?
А какво учиш?
В кой щат/град си в ЮЕСЕЙ?
от колко време си там?
Защо си там?
Защо не си тук?
в сърцето ти си Българка? Или х'Американка? Или по малко и от двете?
Разбираш ли се с родителите си?
Имаш ли братя или сестри?
Как си с музиката? Пееш/свириш?
Танцуваш ли?
Рисуваш ли?
Какви са ти хобитата?
Кога за последно прави секс
Свърши ли?
А по принцип свършваш ли?
Какво мислиш за грозния?
Шоколад или Секс?
А какво мислиш за ваниловия сладолед?
Или може би шоколад по време на секс?
Сподели си топ 3-те фетиша.
По какви мъже си падаш?
Играеш ли игри? (не само компютърни)
Какво мислиш за ИДИЛ?
Защо света е толкова fucked up?
Какво ти е мнението за термоядрената физика?
Обичаш ли желе?
А пудинг?
Сами ли сме във вселената?
Вярваш ли в съдбата?
А в късмета?

Мерси. :)
Shotgun след нея за стола... ако няма други желаещи преди мен, щото не съм чел.. И ако ме искате.
Дечица.

YoungBloodZ
02-09-2018, 06:35
Как ГО срещна?
Защо е прекрасен? 8-)
Колко време вече сте заедно?
Мислиш ли, че he is The One? Защо?
От каква националност е (ама точно)? :D

За кого гласува на президентските избори в САЩ?
Одобравяш ли действията на Тръмп (може да напишеш повече - кое одобряваш и кое не)?
Усещат ли се някакви значителни промени в САЩ след като Тръмп дойде на власт?
~ Колко ти струва едно идване до България и връщане в САЩ (само като път)?
Има ли според теб промени, които ако се направят в България биха те накарали да се върнеш?

Бял, млечен или черен шоколад?
Колко кг си?
Наистина ли 'хамериканците са толкова дебели, колкото ги представят навсякъде? 8-)

dreamwalker
02-09-2018, 07:11

Ъм, ако е роден в САЩ, няма как да е от някаква друга националност освен американска.

Вероятно имаш предвид етническа принадлежност, което е малко по-различно.

Холи, чела ли си Библията.

Какво ти харесва и не ти харесва в университетите/университета, в който си била. В public или private си била.

Какви курсове взимаше за архитектура, имаше ли core curriculum. Кои курсове ти се сториха сравнително безполезни за професията ти.

HollyGolightly
02-09-2018, 11:31
If you have to date a person on the forum, who is going to be?
-Не се сещам, повечето сте ми прекалено млади
And who you are going to become friends with?

Защо понякога си толкова salty?
Не съм, особено последните 7-9 месеца съм все щастлива и добра. Salty съм само когато някой ме е ядосал, ама е нормално предполагам
Не съм чел нагоре тъй че, на колко години си?
24
Как ти е Първото име (за перверзниците, другите не ги казвай)
Именно заради перверзниците и 1вото няма да казвам 8-) "Тия дето ме познават ме знаят"
Вярваш ли в любовта?
ДА
Любима:
книга нямам
сериал гледам много сериали, но точно в момента ме грабна един 9-1-1, за съжаление имам чувството че няма да се развие така както искам.
филм нямам, но си падам по стари филми
песен според Spotify Imagine Dragons - Friction
актьор/изпълнител/
храна нямам предпочитания за храна, ям почти всичко
Има ли извънземни?
не
Какво мислиш за мен?
порастна и ти 8-)
Чувстваш ли се щастлива в момента?
чувствам се по-щастлива от всякога
Задомила ли си се? Ако не, искаш ли?
Задомила съм се в на майка ми и баща ми къщата. Иначе задомяване с половинката, искам ама е рано още да се мисли в тази насока
Правила ли си аборт?
не
Фентъзи или Фантастика?
Зависи
Расизъм или Хомофобия? (кое повече, кое не)
от всичко по малко, ама най-много ислямофобия
Какво мислиш за Истанбулската конвенция?
не съм запозната, само знам че всичките ми познати протестират и не искат въвеждане на 3тия пол.
Харесва ли ти в щатите
Да, не е перфектно разбира се, ама то няма място където всичко да е наред
Колко често се прибираш в България?
За последните 9 години съм била веднъж
Кое най-много ти липсва от България..
Това, че мога да ходя навсякъде и всичко е наблизо. Имам роднини там, които честно казано не ми липсват толкова, по-скоро като идея
Имаш ли роднини тук?
дам
Приятеля ти (ако имаш такъв) хАмериканец ли е?
Хамериканец е 8-)
Кола или Пепси
Кола, все пак живея в столицата на Кока Кола
Спортуваш ли?
Вече не, ходя понякога на фитнес като остане време
Кога за пръв път целуна момче?
В детската градина 8-) Иначе ако говорим за реална целувка, доста по-късно
Кога за пръв път се влюби?
на 18
Боли ли те при раздяла?
До сега съм имала една раздяла и не мога да кажа, че ме боля или че ми беше тежко. Приех го като нещо, което просто трябва да се случи и за това по-добре "сега" отколкото по-късно. Почна да ме понаболява много по-късно и то пак не беше от раздялата или от липсата на човека
Влюбваш ли се въобще?
Да, но рядко, за сметка на това за дълго
Харесваш ли си живота в момента? Би ли променила нещо?
В момента да, нещата почнаха да ми се подреждат както съм искала. Бих променила в себе си, искам да имам повече смелост да взимам решения, които в последствие ще ми донесат още повече удовлетворение от живота
Пазиш ли се по време на секс (и сега и по принцип)
На 24 съм, без деца и както вече уточнихме по-горе, без аборти... да
Какво мислиш за Политиката в България?
Че последните 20-30 години не се е променила много
А в САЩ?
В момента разединението на 2те главни партии се усеща прекалено много, както на управническо ниво, така и сред хората. Но има надежда сляпите да прогледнат и да се нормализира...то нали все пак надеждата умира последна. Другият вариант е нова гражданска
Сподели ни най-съкровената си мечта
Сподели кое те прави най най най-щастлива на този свят.
На моменти съм, нямам нещо, което перманентно да ме прави щастлива. Всичко рано или късно омръзва и почваш да искаш повече, или друго
Какво работиш?
Архитект съм... и ще продължа да съм ако успея да си взема изпита това лято
А какво учиш?
-
В кой щат/град си в ЮЕСЕЙ?
Atl, GA
от колко време си там?
около 9 години
Защо си там?
Нашите така решиха, а аз бях прекалено млада, за да ми тежи мнението
Защо не си тук?
Понеже тук взе че ми хареса
в сърцето ти си Българка? Или х'Американка? Или по малко и от двете?
Не мога да кажа, че съм американка, ама пък като бях в България 2016та се чувствам много out of place, та ако има някакво такова средно, където не принадлежиш никъде- ей тва съм
Разбираш ли се с родителите си?
Като цяло да
Имаш ли братя или сестри?
имам брат
Как си с музиката? Пееш/свириш?
Пея, ама не е за слушане
Танцуваш ли?
Мога ама не обичам
Рисуваш ли?
ДА!
Какви са ти хобитата?
Нямам време за хобита напоследък
Кога за последно прави секс
не много отдавна
Свърши ли?
еми всяко хубаво нещо рано или късно свършва
А по принцип свършваш ли?
Какво мислиш за грозния?
прекалено много му се връзват хората. Ако е реална личност- лошо; Ако е фейк- пак лошо
Шоколад или Секс?
Секс
А какво мислиш за ваниловия сладолед?
Не обичам сладолед
Или може би шоколад по време на секс?
Now we're getting somewhere
Сподели си топ 3-те фетиша.
нямам, скучна съм
По какви мъже си падаш?
Напоследък открих, че харесвам умни, спокойни, забавни, надеждни, уравновесени мъже, които имат ясна цел в живота и план как да я постигнат... със сини очи
Играеш ли игри? (не само компютърни)
рядко вече, преди повече играех
Какво мислиш за ИДИЛ?
a sea of glass звучи като добро бъдеще
Защо света е толкова fucked up?
понеже така сме го направили
Какво ти е мнението за термоядрената физика?
Обичаш ли желе?
А пудинг?
не
Сами ли сме във вселената?
Сами сме до доказване на противното
Вярваш ли в съдбата?А в късмета?
Не и за двете. Вярвам, че всичко е в следствие на решения, които сме или не сме взели.

Мерси. :)
Shotgun след нея за стола... ако няма други желаещи преди мен, щото не съм чел.. И ако ме искате.
Дечица.
Мерси

AnarchyBoy
02-09-2018, 12:18
"Напоследък открих, че харесвам умни, спокойни, забавни, надеждни, уравновесени мъже, които имат ясна цел в живота и план как да я постигнат... със сини очи"

Thats me.
Даже сън синеок.

И ко ми се правиш на възрастна.. с 1 година по-малък съм от теб.. 8-)
"Хвани си кака да те отрака*
** Плийс тейк ми ту 'Murica**

s0b1esk1
02-09-2018, 13:34
Това е жената мечта. Да си знаете

HollyGolightly
02-09-2018, 13:36
Как ГО срещна?
На работа. Не, не работим заедно, той имаше среща с някого и трябваше да го почака. Поговорихме си, следващият път пак така и след още един път ме пита дали искам да се видим и извън работа. Аз не мога да казвам не и се съгласих, то пък взе че се оказа добро решение 8-)
Защо е прекрасен? 8-)
Защото ми показа един различен начин на общуване. Понеже е готов да излезе от комфортната си зона заради мен, понеже ме поставя на първо място винаги. Разбран е, не се сърди и не си налага мнението, изслушва ме. Винаги е в добро настроение, което се придава и на мен. Никога не прави половинчати неща. Мога още мноооого да изреждам 8-)
Колко време вече сте заедно?
вчера станаха 8 месеца
Мислиш ли, че he is The One? Защо?
Ще ми се да мисля ама е още рано за такива крайни заключения
Американец е, ама иначе е от мешан произход, както повечето. Доколкото знам ирландско-скандинавски-еврейски произход ама не е правил тест че да е сигурен

За кого гласува на президентските избори в САЩ?
За този, който не беше Хилъри
Одобравяш ли действията на Тръмп (може да напишеш повече - кое одобряваш и кое не)?
Като цяло съм доста приятно изненадана, понеже първоначално не бях за него. Не ми харесваше, мислех че е клоун, който много приказва и малко прави. Оказа се че греша и наистина се опитва, но опозицията е много гръмогласна. Разбира се най-доволна съм от това че данъците ми се по-ниски и за това че се опитва да отреже социалните надбавки за хора, които просто се възползват от системата. Другото което е хубаво е, че е нарцисист, който обожава вниманието и няма нищо против да е на преден план и да обира всичките негативни коментари и критики, докато знаешите, можещи хора които той постави на важни позиции си вършат работата.
Усещат ли се някакви значителни промени в САЩ след като Тръмп дойде на власт?
Усеща се най-вече около Коледа.
~ Колко ти струва едно идване до България и връщане в САЩ (само като път)?
Самолетните билети са около $1000-1500 ако пътуването е през лятото. Иначе 800-900
Има ли според теб промени, които ако се направят в България биха те накарали да се върнеш?
Не мисля че бих се върнала за постоянно. Не е само заради стандарта на живот ами като цяло динамиката е напълно различна. Както и имам някаква среда изградена тук, не ми се почва всичко отначало. А и колкото повече време прекарвам тук, толкова повече неща ме задържат

Бял, млечен или черен шоколад?
Обичам млечен ама съм алергична към какао, за това го избягвам и наблягам на белият. Черен въобще не ям
Колко кг си?
е ся 8-)
Наистина ли 'хамериканците са толкова дебели, колкото ги представят навсякъде? 8-)
Не. Има една определена прослойка от обществото, която се състои предимно от мнооого дебели хора, заради начина им на живот и хранене. За документални филми използват именно тях. Иначе повечето хора около мен са доста поддържани, разбира се има и изключения, но те са рядкост. Когато и да отидеш в някой парк или на някоя пешеходна алея, винаги ше е пълно с бягащи/ спортуващи хора на всякаква възраст

:)

HollyGolightly
02-09-2018, 13:52
Холи, чела ли си Библията.
Да, с изключение на една от книгите, която умишлено избягвам

Какво ти харесва и не ти харесва в университетите/университета, в който си била. В public или private си била.
Административната част е много зле. Не веднъж се е налагало да върша аз тяхната работа с бумащина, да трябва да пропускам работа и класове, понеже те нещо са омотали. Другото, което не ми харесва е че класовете се водят предимно от асистенти на професорите, понеже те самите са заети със срещи и research. Някак не е коректно като се има предвид какви пари плащаме.
Но точно университета който завърших като цяло е на доста добро ниво и наистина много се залагаше на учене то

Какви курсове взимаше за архитектура, имаше ли core curriculum. Кои курсове ти се сториха сравнително безполезни за професията ти.
Design Studio I-VI, Architecture Media &Modeling I-III, History of Arch също няколко семестъра. Fundamentals of Design. Някакви свободно избирателни пак свързани с дизайн. Core classes почти не съм взимала понеже една голяма част от тях ги взех още в гимназията (AP level classes) и ми ги признаха
Повечето класове са безполезни и ако нямаш някаква практика, където да можеш да научиш реално кое как се прави и как се прилага извън класната стая, ще ти е напълно безполезна дипломата

HollyGolightly
02-09-2018, 13:58
"Напоследък открих, че харесвам умни, спокойни, забавни, надеждни, уравновесени мъже, които имат ясна цел в живота и план как да я постигнат... със сини очи"

Thats me.
Даже сън синеок.
ех ако беше казал по-рано, ама вече си имам мъж :lol :
И ко ми се правиш на възрастна.. с 1 година по-малък съм от теб.. 8-)
"Хвани си кака да те отрака*
то така ама на мен възрастовата ми група по предпочитания е по-нагоре
Дет се вика it’s not you, it’s me 8-)
** Плийс тейк ми ту 'Murica**
.

HollyGolightly
02-09-2018, 14:03
Това е жената мечта. Да си знаете
https://i0.wp.com/fondos-animados.com/gifs/san-valentin.gif?resize=400%2C320

dreamwalker
02-09-2018, 14:29
Еврейка ли си. Кога последно си била в синагога. Важна ли е религията за теб.

"не съм запозната, само знам че всичките ми познати протестират и не искат въвеждане на 3тия пол."

https://i.imgflip.com/1g7rxr.jpg

Заповядай линк към Истанбулската конвенция, за да видиш къде се споменава третия пол: https://www.coe.int/en/web/conventions/full-list/-/conventions/rms/090000168008482e

Може да го изпратиш и на познатите си, които протестират - да ги успокоиш. Petel, Bradva и производните им сайтове са калпави източници за новини. Така, де - по-калпави от другите.

HollyGolightly
02-09-2018, 14:43
Еврейка ли си.
не, доколкото ми е известно.
Кога последно си била в синагога.
преди около година ме бяха поканили да видя как празнуват Пасха. Прекалено много правила имат, не е за мен тая работа
Важна ли е религията за теб.
религията не е хубаво нещо. Именно тя разединява хората и ги отвръща от вярата

.

anonymous990763
02-09-2018, 17:22
Би ли споделила с нас свои рисунки? :д // Може и на лично

Коя книга от Библията умишлено избягваш?

HollyGolightly
02-09-2018, 22:18
Би ли споделила с нас свои рисунки? :д // Може и на лично
Бих, светлината ми куца, не се виждат много добре:
https://imgur.com/0OdUzbM

Коя книга от Библията умишлено избягваш?
Последната - Откровение.
8-)

lunacy
02-09-2018, 22:51
ужас

HollyGolightly
02-09-2018, 22:55
ужас

ъ?

dreamwalker
02-10-2018, 22:23
Холи, какво мислиш за мен.

P.S. Не казвам, че искам да чувам само похвали, защото в обратен случай крехкото ми его ще бъде наранено, но го казвам.

LoadRunner
02-11-2018, 08:28
Холи, мислиш ли че, всеки който пита някой друг "какво мислиш за мен" е изключително нерешителен и несигурен човек и че това са много кофти качества? :/

YoungBloodZ
02-14-2018, 11:48
HollyGolightly, изтрил съм спама, така че може да продължаваш да отговаряш.

Ето и още малко въпроси:
Използваш ли грим? Ако да - много или малко?
Обичаш ли чесън?
А дюнер?
Коя храна те отвращава?
Някога напивала ли си се? Ако да - с какъв алкохол?
Любим алкохол?
Защо се регистрира тук?
Ако рязко забогатееш къде си купила жилище и би заживяла?
Любима марка кола?
Каква кола караш сега?
Колко би струвало придвижването с такси от вкъщи до работа?
Имаш ли домашен любимец?

DisappointedDreamer
02-14-2018, 12:25
щастлива ли си?

HollyGolightly
02-14-2018, 13:32
Холи, какво мислиш за мен.

P.S. Не казвам, че искам да чувам само похвали, защото в обратен случай крехкото ми его ще бъде наранено, но го казвам.
Ами принципно не мисля да теб 8-) но след като питаш:
Мисля че чрез форума получаваш необходимото си внимание, което ти липсва в други аспекти на живота. Ама напоследък пък взе да се държиш адекватно.

HollyGolightly
02-14-2018, 13:33
Холи, мислиш ли че, всеки който пита някой друг "какво мислиш за мен" е изключително нерешителен и несигурен човек и че това са много кофти качества? :/
Мисля че е начин за привличане на внимание.

HollyGolightly
02-14-2018, 13:54
HollyGolightly, изтрил съм спама, така че може да продължаваш да отговаряш.

Ето и още малко въпроси:
Използваш ли грим? Ако да - много или малко?
ползвам ама малко
Обичаш ли чесън?
не
А дюнер?
обичам понеже няма 8-)
Коя храна те отвращава?
мразя всякакви фасули, бобове и т.н
Някога напивала ли си се? Ако да - с какъв алкохол?
Не съм. Знам си лимита и гледам да не го прескачам
Любим алкохол?
Бейлис
Защо се регистрира тук?
С години само четях и един ден реших да се включа
Ако рязко забогатееш къде си купила жилище и би заживяла?
Бих си останала където съм, просто бих си купила собствена къща, както и бих инвестирала в още няколко, които ще давам под наем
Любима марка кола?
Jeep
Каква кола караш сега?
Jeep 8-)
Колко би струвало придвижването с такси от вкъщи до работа?
около $20-35 в едната посока 8-)
Имаш ли домашен любимец?
имам куче, 2 котки и заек

HollyGolightly
02-14-2018, 13:54
щастлива ли си?

Мисля че съм по-щастлива от когато и да било преди :)

DisappointedDreamer
02-17-2018, 22:55
искам НомНомНом или Wednesday666 (:Д)))) на стола.

tori
02-25-2018, 14:40
Холи, харесай си някой да го разпитваме?

LoadRunner
02-25-2018, 15:32
уенсдея
забравил съм коя е, да заповяда да се запознаем на ново

YoungBloodZ
02-25-2018, 15:53
Аз предлагам paradosou

tori
02-25-2018, 15:57
Ма предложенията по лично, че да ги видят двете момичета по-овреме, преди да се затрие темата пак. Че никой не е чак толко ненормален като мен днес цял ден да виси по фороня като прани гащи.
Блъдс, стига си заграждал сафороннички, нали уж ти стигах?!

YoungBloodZ
02-25-2018, 15:59
Блъдс, стига си заграждал сафороннички, нали уж ти стигах?!

Тя за резерва бе, когато теб те няма... :D

haritov
02-25-2018, 16:03

Няма страшно аз преди с по 15 се оправях ти и с две ще се оправиш

tori
02-25-2018, 16:06
Никви резерви. Или съм първа, или съм никоя. Харитов, не му навивай фитилите, че да не ти извия вратлето - хем съм и женско, та няма да посегнеш. <3

haritov
02-25-2018, 16:15
Никви резерви. Или съм първа, или съм никоя. Харитов, не му навивай фитилите, че да не ти извия вратлето - хем съм и женско, та няма да посегнеш. <3

Тук бих го посъветвал да посегне ама не на бой :D

HollyGolightly
02-26-2018, 00:17
Изберете си вие някой и почвайте

haritov
02-26-2018, 04:57
Изберете си вие някой и почвайте

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=851509

deitona22
02-26-2018, 05:48
Вече им изгубих бройката.

уенсдея
забравил съм коя е, да заповяда да се запознаем на ново
Сядай ти.

Грозния
02-26-2018, 18:49
http://forums.na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=851509
https://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fstream1.gifsoup.com%2Fview5%2 F20140605%2F5047406%2Fanakin-dark-yellow-eyes-o.gif&key=hSwuwd7gc5ZrkO3r3uwj8Q

kompleksar
02-26-2018, 19:47
Предлагам haritov

OptimusPrime
02-26-2018, 21:12
Я също

Fisherman
02-27-2018, 16:50
сини боклуци на баба яга внуци

YoungBloodZ
02-27-2018, 17:03
Предлагам антикомунягата на стола! ^

corbV2
02-27-2018, 17:08
Стига само сте предлагали бре, слагайте някой ;д.

YoungBloodZ
02-27-2018, 17:09
Стига само сте предлагали бре, слагайте някой ;д.

ае

corbV2
02-27-2018, 17:11
Добра шега ;д.

YoungBloodZ
02-27-2018, 17:12
Не се шегувам.
Nigga you the chosen one.

corbV2
02-27-2018, 17:20
Ама аз буквално нямам какво да ви кажа. Аз съм най-безинтересният човек в историята на безинтересните хора ;д.

haritov
02-27-2018, 17:29
а таман се навих да сядам

divergent
02-27-2018, 17:53
Като песимист или реалист се определяш? За оптимист няма нужда да питам изобщо. :D
На колко години си?
Как преминава за теб един обикновен ден?
Предпочитани жанрове музика, книги, филми и сериали? Ако ти се занимава, може да предложиш по едно заглавие от всяка категория.
Какви са очакванията ти за бъдещето?
Вярващ ли си? В какво вярваш?

Грозния
02-27-2018, 18:45
Ама аз буквално нямам какво да ви кажа. Аз съм най-безинтересният човек в историята на безинтересните хора ;д.С колко жени си правил секс?
Кога го направи за пръв път?
А кога за последен?
Какви бяха отношенията ти с първата и последната? Къде и как се запознахте? Колко време бяхте заедно?
Сигурно съм те питал много пъти, но ти все не казваш - защо не ти връзват жените и защо си сам като куче :D ?

OptimusPrime
02-27-2018, 18:49
Чувстваш ли се прецакан.. ?

OptimusPrime
02-27-2018, 18:54
След като си ангажиран тук...да си играем на въпросчета...не мислиш ли че...трябва да заслужиш нещо като награда? Уговорка преди....разтягането... Я гола снимка на любимката ти тук? права?...спа пакет за двама на Пампорово ???? Или за теб ще бъде удоволствие да си на разпит ...безплатно...

corbV2
02-27-2018, 22:49
Нямам намерение да отговарям. Нямам желание, нямам настроение и настроението ми ще стане още по-ужасно, ако участвам в това. Съжалявам, че се обадих. Продължавайте си с предложенията.

YoungBloodZ
02-28-2018, 06:35
Разочароващо, дами и господа.

На стола слагам любимия ми комунист във форума - haritov.

Fisherman
02-28-2018, 10:09
Моя въпрос към Хари е дали няма роднини милиционери и агенти на ДС и затова да е останал доволен от комунизъма?

Друго логично обяснение нямам.

Fisherman
02-28-2018, 10:16
или военни бате,тва са социалните групи,които са се ползвали с най-много привилегии в тоя тоталитарен режим

haritov
02-28-2018, 11:34
От всичко по малко Фишер,но те не играят роля

Fisherman
02-28-2018, 11:37
От всичко по малко Фишер,но те не играят роля

опа сгащен по бели гащи

haritov
02-28-2018, 11:43
Далеч си от истината,просто средата ми е такава

desityy001
02-28-2018, 12:00
Ако можех да променя нещо, то щеше да е.....

YoungBloodZ
02-28-2018, 12:08
Харитов, мойка, кога се очертава да идваш пак към София? От теб водката от мен мезето, да знаеш!

Fisherman
02-28-2018, 12:14
Далеч си от истината,просто средата ми е такава

дали

аз стоя далеч от лъжата,не от истината

haritov
02-28-2018, 12:52
Ако можех да променя нещо, то щеше да е.....

Нищо! Живея със съдбата си и имам чиста съвест

haritov
02-28-2018, 12:55
Харитов, мойка, кога се очертава да идваш пак към София? От теб водката от мен мезето, да знаеш!
Писах лично. Всеки който желае да се присъедини да заповяда

deitona22
02-28-2018, 14:49
Коя е последната книга която прочете,извън военна тематика?
Кога последно се напи?
Какво хубаво ти се случи през първите 2 месеца на годината?
Спортувал/спортуваш ли?С изключение на възстановките.
Интересна случка от лятото?
Губил ли си се в гора?
Къде би искал да живееш? (без Русия).
Комунизъм или монархия (Цар Борис Трети)?
Къде си най-добър?
С какво оръжие искаш да стреляш,но все още не си?
Карал ли си танк?

desityy001
02-28-2018, 15:45
Благодарен ли си?

haritov
02-28-2018, 17:58
Коя е последната книга която прочете,извън военна тематика? Мъглите на Авалон
Кога последно се напи? преди няколко дни си налях мъничко
Какво хубаво ти се случи през първите 2 месеца на годината? Липсата на лоша новина е добра новина. Реално с всеки месец вдигам летвата на своите възможности. Радвам се,че ''поизвих ръцете'' на двама трима и икономисах няколко хиляди
Спортувал/спортуваш ли?С изключение на възстановките. Възстановките не са спорт,а живо изнасилване и то във всякакви условия. По принцип ходя на фитнес,но за жалост ми се увеличиха ангажиментите и 4 часа сън няма да ми стигнат
Интересна случка от лятото? Раздавах копия на вестник Пряповец (това е вестник издаван през 1916г )и крещях пред Кремъл,че южен поток ще мине през Перник. Искаха да ме арестуват ама се задоволиха само с четене на вестник
Губил ли си се в гора? не
Къде би искал да живееш? (без Русия). по-хубаво от нашето няма
Комунизъм или монархия (Цар Борис Трети)? Цар Борис ми е любимец. Застава зад народа и е чудесен политик,но бива убит от фашистите.Комунистите до колкото помня запазват живота на Царя ни макар и да го пращат в изгнание.
Къде си най-добър? В това да си мълча и да не казвам подобни неща
С какво оръжие искаш да стреляш,но все още не си? щурмгевер имах честта да стрелям със снайперистки мосин,невероятно оръжие! Тотално отнесе мишенат (снимка на човек )
Карал ли си танк? имам планове за това лято

haritov
02-28-2018, 17:59
Благодарен ли си?

благодаря се прави не се казва

признателен съм

Грозния
03-01-2018, 19:23
Харката е безинтересен, на мен ми е ясен като прочетен вестник :? .
Сложете някой друг на стола!

haritov
03-01-2018, 19:26
Харката е безинтересен, на мен ми е ясен като прочетен вестник :? .
Сложете някой друг на стола!

Искам ти да си на стола

иначе си прав ясен като прочетен вестник
не спестявам нищо на хората и ако помагам на някой е от сърце а такива като теб ги ругая от сърце и умея да заставам зад думите и делата

искам ти да седнеш понеже идиотщината е глупостта са на мода и няма как да не си интересен

много хора искат да научат нещо за теб и да те видят кой си

но едва ли ти стиска да отговориш честно

kompleksar
03-03-2018, 14:23
Съгласен съм с Хари, Грозния ще е най-интересен

YoungBloodZ
03-05-2018, 19:00
Колко фейка имаш?
А колко изтрити мнения от кофата?
Бил ли си банван?

haritov
03-05-2018, 19:36
5 или 6
Много пъти съм ял банан
И някъде към20к изтрити мнения имам

Грозния
03-05-2018, 19:39
Колко фейка имаш?
А колко изтрити мнения от кофата?
Бил ли си банван?Евалата Юнгблудз :D !

Въпрос към Харката - защо толкова обичаш комунистите и СССР?
Подреди според това колко ги обичаш и уважаваш - Царска Русия, СССР, съвременна Русия. Първо второ и трето място.

Philosophy
03-06-2018, 06:14
Любим български поет/писател?
Любим руски поет/писател?
Харесваш ли изкуството и ако да, то кое изкуство по-точно?
Любим жанр книги?
Любима наука?
Според теб има ли нужда от промени образованието в България и ако да, какви?
Любим предмет, когато си бил ученик?
Любим град/село в България?

Fisherman
03-06-2018, 09:36
Верно ли е че на подписването на Санстефанския мирен договор не е имало българи,Хари,договора който ти ми рекламираш,като нагревател делимано.

Грозния
03-06-2018, 18:45
Харката се скри като мишок :D !

Даже не знам защо написах "като" :razz: !

...Това мисля че е фейк на Харката :? !
Дори да не е негов, при всички положения е фейк!

haritov
03-08-2018, 05:58
Евалата Юнгблудз :D !

Въпрос към Харката - защо толкова обичаш комунистите и СССР?
Подреди според това колко ги обичаш и уважаваш - Царска Русия, СССР, съвременна Русия. Първо второ и трето място.

Никой не е казал че ги обичам

haritov
03-08-2018, 06:00
[QUOTE=Philosophy;11593371]Любим български поет/писател?
Любим руски поет/писател?
Харесваш ли изкуството и ако да, то кое изкуство по-точно?
Любим жанр книги?
Любима наука?
Според теб има ли нужда от промени образованието в България и ако да, какви?
Любим предмет, когато си бил ученик?
Любим град/село в България?[/QUOTE
Хайтов
Борис Акунин
Фланкировка
Фентъзи
История
Учителя да бие повече
История
Дряново

haritov
03-08-2018, 06:01
Верно ли е че на подписването на Санстефанския мирен договор не е имало българи,Хари,договора който ти ми рекламираш,като нагревател делимано.

Не мога да отговоря

haritov
03-08-2018, 06:03
Харката се скри като мишок :D !

Даже не знам защо написах "като" :razz: !

Това мисля че е фейк на Харката :? !
Дори да не е негов, при всички положения е фейк!

Гледай ти котката я няма и мишката се разписа
Просто предпочитам да си пия виното в Монпелие отколкото да се занимавам с теб
Блудз ако искаш постни ми всички фейкове да види мишката че и на идея си няма какво говори

Грозния
03-08-2018, 16:16
Никой не е казал че ги обичамЗначи ти си Никой! С главно Н!
Така си и знаех :D!

Блудз ако искаш постни ми всички фейкове да види мишката че и на идея си няма какво говориАйде :)!

YoungBloodZ
03-08-2018, 16:29
Блудз ако искаш постни ми всички фейкове да види мишката че и на идея си няма какво говори

Така няма да е интересно, нека се мъчат хората. :D

haritov
03-08-2018, 19:35
Все ми е тая не съм влизал в тях от много време може би година

ةتشضل انزفث
03-08-2018, 20:32
Значи ти си Никой! С главно Н!
Така си и знаех :D!
Айде :)!

батее , набии го! :D :D

Грозния
03-09-2018, 18:25
батее , набии го! :D :DНе бия жени и гейове :D !

haritov
03-09-2018, 21:11
Господин Грозен!
Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпитан човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

kompleksar
03-09-2018, 23:54
Господин Грозен!
Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

И да му го повтаряш, и да не го, антисоциалната мишка е като рядкото лайно ;)

Грозния
03-10-2018, 21:59
Господин Грозен!
Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпитан човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.Другарю Харков...

Дали ми обръщаш внимание или не ми е през к*ра 8) ! Твърде много се надценяваш - мислиш се за интелигентен и образован, а всъщност си хвалипръцко и менте-патриот! Русофил и комунист не може да бъде патриот! Ти си най-обикновена руска подлога, което доказва колко ниско-интелегентен си! "Познанията" ти по история, с които толкова се гордееш, са непълни, неточни и силно изкривени през призмата на руско-комунистическата пропаганда.

Нямаш дори чувство за самоирония и усещане за собствените си недостатъци!
Не ми отговари на нито един въпрос тук и даже опроверга собствените си думи от други твои постове във форума. Дори не каза например, че въпросите са лични и не желаеш да отговориш. Едно наистина "мъжко" поведение от твоя страна :D !

Общуването ми с теб, не може да ми помогне с нищо, тъй като ти не си нито по-интелигентен, нито по-образован от мен.
Това което ми доставя удоволствие е да те разобличавам и правя за смях пред останалите :D !

LoadRunner
03-11-2018, 11:56
Харитов кво му отговаряш на това психично болно нежелано и безинтересно лай*о?

haritov
03-11-2018, 12:14
Харитов кво му отговаряш на това психично болно нежелано и безинтересно лай*о?

За кого става дума?

Fisherman
03-11-2018, 13:20
за следващия горещ стол номинирам Гинка Върбакова

paradosou
08-19-2018, 15:37
Тази тема пак се е вляла в редиците на забравените ветерани...
Хайде да сложим NqmamNervi! Макар да подозирам, че може и да не иска.
При всички положения на мен би ми било любопитно да го чета.

nqmamNervi
08-19-2018, 21:34
^ Оценявам това, че се сети за мен. Правилно предположи, не ми допада идеята да си споделям живота по разни сайтове. Смятам, че такива дискусии вървят добре на по бира примерно.

tori
08-19-2018, 21:57
Парадосо, тва беше мил намек от страна на нервите да го поканиш на бира...

s0b1esk1
08-19-2018, 22:47
къде се изгуби ве харии

Ivaaaaa
08-20-2018, 15:55
В такъв случай предлагам Некрологът или Дексофен.

paradosou
08-20-2018, 16:02
Мм и аз го разчитам като покана за кафе. Обаче си имам момче, така че и да приемем, че не съществува грам намерение за свалка, съм доста по-съгласна, ако е обща форумна среща или нещо подобно. Какво да се прави, консерватизъм и средновековни схващания xD.

Жалко иначе. Аз съм доста "за" да питаме и чисто странични неща, нямащи общо с фактите от личния ти живот, да кажем как възприемаш това или онова, впечатления, желания, пътувания... обаче другите сигурно ще кажат, че така никакъв горещ стол няма да е. Макар че според мен след като темата така или иначе постоянно остава назад в страниците, това е по-добрият вариант, ама пък не съм представителна извадка.

tori
08-23-2018, 11:21
Как можа да напишеш "бира" с четири правописни грешки?!
Иначе идеята за среща е ок, въпросът е ше от едно извесно време нямам чий да го диря по София, където сте повечето + на никой от тук пишещите няма да му се занинава да организира нещо. Да не говорим пък и, че едни 50% от малкото пишещи изобщо няма да искат да се появят, защото си пазят анонимността, та... Все пак, ако на някого му се занимава, дайте да се хващаме? Не е лошо да се съберем.

ghostuser001
09-03-2019, 20:11
Понеже темата тия дни нещо замря :D предлагам да сменим haritov с някоя по-мистериозна фигура - примерно администраторката aneliM.

Така ще осъществим по-близък контакт с представителите на управата тук. :)

haritov
09-04-2019, 19:48
Понеже темата тия дни нещо замря :D предлагам да сменим haritov с някоя по-мистериозна фигура - примерно администраторката aneliM.

Така ще осъществим по-близък контакт с представителите на управата тук. :)

аз съм незаменим

ghostuser001
09-04-2019, 20:22
аз съм незаменим

Дали си незаменим или не - въпрос на гледна точка. Но спор няма - ти си най-дълго заседялият се на горещия стол. Общо взето си се слял с него.

haritov
09-05-2019, 06:59
Дали си незаменим или не - въпрос на гледна точка. Но спор няма - ти си най-дълго заседялият се на горещия стол. Общо взето си се слял с него.

Стола се е слял с мен,а не аз с него

ghostuser001
09-08-2019, 08:11
haritov,.. детрониран си от стола.

На горещия стол сяда администраторката aneliM.

И така, почвам с въпросите. Първоначално с по-тривиални:

Как се казваш?
На колко години си?
Имаш ли приятел/съпруг?
Имаш ли деца?
В Инвестор ли работиш?
Ако да - от колко време?
По задължение ли се вписваш тук?
Колко си висока?
Колко тежиш?
Какъв е цвета на очите ти?
Какво образование имаш - средно/висше?
Ако имаш висше - бакалавър ли си или имаш и магистратура?

За момента отправям само тези въпроси. Нека и другите да се включат с други.

ghostuser001
09-08-2019, 14:00
Ааа, без такива Милено!

Сложена си на горещия стол и ще отговаряш на въпросите.
Правилата на темата са определени много години преди Инвестор да се сети, че има подобен форум и да го купи.
Щеш- не щеш трябва да отговаряш на въпросите.

haritov
09-08-2019, 17:40
Ааа, без такива Милено!

Сложена си на горещия стол и ще отговаряш на въпросите.
Правилата на темата са определени много години преди Инвестор да се сети, че има подобен форум и да го купи.
Щеш- не щеш трябва да отговаряш на въпросите.

Кой ти е дал правото да слагаш на стола?

anonymous1043668
10-10-2019, 05:49
Забравих за съществуването на тази тема!
Може да се направи опит да се съживи, ако haritov е съгласен друг човек да седне на стола,и без това ме глождят въпроси спрямо другите текущи потребители..