View Full Version : По смело е да не обичаш !
Maleficus
09-13-2016, 21:05
По смело е да не обичаш, когато всяка втора песен е за любов, а всеки втори ти задава въпроса " Защо си още сам ?!", когато родителите ти те ръчкат и искат да те запознаят с онази симпатичната, дето на теб ти прилича като нещо, което е било под краката на селското магаре ( трябва да ги закараш на преглед за нови очила). Смело е да не обичаш, защото любовта е дрога и когато обичаш ти даваш цялото си същество на друг, а в крайна сметка отношението е като наркоман да даде всичко на дилъра си, "но монеу но хонеу бъб !"
Смело е да се изправиш срещу обществото и да кажеш, не обичам, защото то ще е против теб и ще те гледа, сякаш си недъгав и ти има нещо, но не ! Твоята смелост ще се отплати, защото времето, което би било за приятелката ти и нервите по нея, ще го вложиш в медицинската/ инжинерната диплома и старание, в часове четене, а не часове проучване във фейсбук, къде е била и кой й е харесал снимката, в спорове с колеги за интересни неща, а не в спорове с козата, дето те обича, но те обича по малко само защото не е получила своя чифт обувки навреме. В градене на мечти, а не в градене на емоционален гроб ! Не скъпо ми общество, смело е да не обичаш, защото любовта прави мъжа зависим, а зависимия мъж не може да расте, когато кайшката му я дърпа нелогично и капризно същество, дето е като кофа с дупка ! Поклон на изключенията, тези достойни за приказки, поклон на тези дето могат да ме оспорят с пример, но реалността е такава момчета, любовта убива, убива вашите мечти, убива вашите постижения, превръща ви в загубеняци, както дрогата и уви наистина като дрогата, защото всичко е химия в главата, а кръвта е в пениса и ни удря в двата фронта накрая. Смело е да не обичаш, а да гониш мечтите си, защото любовта ще те гони след като държиш златната купа, а не когато се влачиш подир жените като пес, малко хора галят песа, повечето го ритат !
anonymous990763
09-13-2016, 21:16
Не е ли това да не обичаш признак на слабост, признак на невъзможност да се довериш? Самозалъгване, че сам по себе си си самодостатъчен?
Не е ли смело да се хвърлиш в там, където не ти притежаваш целия контрол?
Maleficus
09-13-2016, 21:27
Не е ли това да не обичаш признак на слабост, признак на невъзможност да се довериш? Самозалъгване, че сам по себе си си самодостатъчен?
Когато единствения човек, на които трябва да се доказваш си самия ти, изпитваш удоволствие от постиженията си в по голяма степен :) Поне е честен спрямо теб .. Не съм против любовта има достойни досущ като приказни същества, които те гледат като човешко същество и шапка им свалям, но повечето са просто хероин ! Дрогираш се и после свършва, търсиш още и пак, зависим и слаб, а после емоционално празен, очаквайки само следващата си доза, да запълниш скучния си ден и живот, прекаран не в мечти и постижения, а в гонене на дракони, не не можеш да хванеш дракона така, увеличи дозата ! Любовта е лекарство, но си има страничните ефекти, понякога са повече от полезните, а даже в повечето случай, но намерите ли достойно човешко същество, също не го глезете, защото всяко лекарство в големи дози е отрова ! Любовта е банкер, любезна е като сте лоялен клиент и влагате, когато дължите сте просто нейната кучка, да банкерите обичат кучките, но вие не бихте се обичали, така че винаги имайте повече отколкото дължите, за да бъдете обичани :)
anonymous990763
09-13-2016, 21:37
Не оспори нищо от това, което казах. Да считам ли,че се съгласяваш?
Maleficus
09-13-2016, 21:49
Не оспори нищо от това, което казах. Да считам ли,че се съгласяваш?
Не не оспорвам нищо, моята гледна точка не е идеална, всеки има право на своя :)
И аз обичам, но изисквам доверието да се заслужи също и не вярвам в това да заложиш всичко в несигурен залог, защото после си тръгваш без гащите и с болки в дупето ! Ако добротата беше навсякъде, щеше да има по малко отчаяни мъже да се хвърлят от мостове, заради липса на любов или отнемането й :) Не е ли по силен този, които може да оцелее в тъмнината на своята самота и да се усмихне накрая повече, отколкото този, които го глезят с много внимание и не знае какви демони се крият в него, докато не дойде онзи ден, когато друг му спира светлината и се озове в най тъмния ъгъл на своя ад ?
Тук не става дума за оспорване, а просто друга гледна точка, многото гледни точки изграждат по добро разбиране и по мъдри хора, бялото е все така заслепяващо, както черното. когато едното от двете доминира абсолютно :) Всяка любов заслужава своята доза съмнение, защото нищо не е идеално и чисто :)
anonymous990763
09-13-2016, 21:56
Не е ли по-силен този, който се бори да се измъкне от тази тъмнина? И който въпреки това, колко пъти е предаван, намира сили да се довери отново?
Maleficus
09-13-2016, 21:59
Не е ли по-силен този, който се бори да се измъкне от тази тъмнина? И който въпреки това, колко пъти е предаван, намира сили да се довери отново?
Да се измъкнеш от тъмнината сам и да се довериш отново е по ценно, отколкото да се довериш, за да се измъкнеш от тъмнината, защото зад всяка тъмнина се крие по лоша тъмнина, за невнимателните, тя ще предизвика дори вашата воля за живот :) Обичайте и страдайте, но се поучете и обичайте с мярка, защото само истински глупавите се доверяват втория път така лесно, както първия :) Най вече бъдете справедливи има изключения, както в тотото, но спечелените пари се губят най лесно, когато не познавате тяхната стойност, не харчете чувства наляво надясно, а инвестирайте само когато видите потенциал в нещо, ако узрее, значи сте били прави, ако не, значи сте били разумни и загубите ви са по малки :) !
Стига с това междуполово разделение, има и жени саможивци. :D Като изключим, че в темите си обичаш да тровиш дъщерите човешки...ммм донякъде се съгласявам с една малка част, авторе (и задрасквам половия фактор, пък ти затова мрънкаш в повече от половината пост).
Въпроса е, че не говориш за обич точно, това и сам го знаеш. Така де, сега без "гадже" (не съм и фен на думата), човек е за никъде все едно. Да си нямаш половинка не е "модерно" и нормално, особено ако си млад. Идеята е, че маса хора са най-вече във ВРЪЗКА защото така ТРЯБВА, това е възприетия модел за съществуване - по двойки, и съответно ако не си, си назад от останалите, нещо не ти е наред физически или ментално и т.н. При много двойки може да се каже, че обич липсва и никога не е имало, така че за какво обичане и в последствие слабост се говори...така де, работим по връзка модел. Все тая. Иначе казах много двойки, не казах всички, сега да не скочи някой. Има си и двойки, които си се обичат, заедно са без да парадират насам натам с връзката си. Работата е до хората, ценностите и морала им. Просто тези със свестни такива са по-малко, не е чак такова тото каквото го изкара, но добре, за бяла врана да кажем, че си е тото.
Да си сам не е точно смелост (недей, че смелостта по-често е пропорционална на глупост). Въпрос на избор, приоритети и собствена история е, има си своите плюсове и минуси. Вярно, че хората наоколо мрънкат, но в някакъв момент спира да ти пука така или иначе. Само трябва да се внимава с непукизма, като си на границата и от други неща ще спре да ти пука и става лошо...Човекът се води социално създание, хората се опират един на друг. При някои е обратното, сами се справят, не обичат да са длъжни, на който и да е, точно хората ги изморяват и им се пречкат. Е, да си сам, не че не е изморително. Саможивците не, че не обичат, просто по-трудно се намира някой със същата идея за лично пространство (плюс други фоктори...и то стана много :D ) Важното е да си намериш човек, при който да можеш да се скриеш от другите, някой, който не ти налива вина, разни длъжности и спирачки - човек, с който да си заедно, но и да си отделна личност. А това тъмно и светло, което го обсъждате, не задълбах да го чета, но - на светло виждаме всички, в тъмното е по-интересно, там се познаваме хората, точно в тъмното най-много трябва да се влюби човек...стига да бродите в един мрак.
Сори, поста ми е като на автора - много дрънкане, малко казано. Не, нямам идея за обида, обхватните мнения стават хаотични... Авторе, един личен въпрос - братя и сестри имаш ли? Не ти правя психологически профил, спокойно. :D
Maleficus
09-14-2016, 13:26
Стига с това междуполово разделение, има и жени саможивци. :D Като изключим, че в темите си обичаш да тровиш дъщерите човешки...ммм донякъде се съгласявам с една малка част, авторе (и задрасквам половия фактор, пък ти затова мрънкаш в повече от половината пост).
Въпроса е, че не говориш за обич точно, това и сам го знаеш. Така де, сега без "гадже" (не съм и фен на думата), човек е за никъде все едно. Да си нямаш половинка не е "модерно" и нормално, особено ако си млад. Идеята е, че маса хора са най-вече във ВРЪЗКА защото така ТРЯБВА, това е възприетия модел за съществуване - по двойки, и съответно ако не си, си назад от останалите, нещо не ти е наред физически или ментално и т.н. При много двойки може да се каже, че обич липсва и никога не е имало, така че за какво обичане и в последствие слабост се говори...така де, работим по връзка модел. Все тая. Иначе казах много двойки, не казах всички, сега да не скочи някой. Има си и двойки, които си се обичат, заедно са без да парадират насам натам с връзката си. Работата е до хората, ценностите и морала им. Просто тези със свестни такива са по-малко, не е чак такова тото каквото го изкара, но добре, за бяла врана да кажем, че си е тото.
Да си сам не е точно смелост (недей, че смелостта по-често е пропорционална на глупост). Въпрос на избор, приоритети и собствена история е, има си своите плюсове и минуси. Вярно, че хората наоколо мрънкат, но в някакъв момент спира да ти пука така или иначе. Само трябва да се внимава с непукизма, като си на границата и от други неща ще спре да ти пука и става лошо...Човекът се води социално създание, хората се опират един на друг. При някои е обратното, сами се справят, не обичат да са длъжни, на който и да е, точно хората ги изморяват и им се пречкат. Е, да си сам, не че не е изморително. Саможивците не, че не обичат, просто по-трудно се намира някой със същата идея за лично пространство (плюс други фоктори...и то стана много :D ) Важното е да си намериш човек, при който да можеш да се скриеш от другите, някой, който не ти налива вина, разни длъжности и спирачки - човек, с който да си заедно, но и да си отделна личност. А това тъмно и светло, което го обсъждате, не задълбах да го чета, но - на светло виждаме всички, в тъмното е по-интересно, там се познаваме хората, точно в тъмното най-много трябва да се влюби човек...стига да бродите в един мрак.
Сори, поста ми е като на автора - много дрънкане, малко казано. Не, нямам идея за обида, обхватните мнения стават хаотични... Авторе, един личен въпрос - братя и сестри имаш ли? Не ти правя психологически профил, спокойно. :D
Не мисля, че е редно да смесваме половете в тази тема, при положение, че еволюцията ни е вградила определени механизми и нужди, които се различават, да дори и в любовта :) НА мъжете им е достатъчно едно красиво момиче, а жените търсят мъж с възможности, слава и тнн, говорим като цяло не индивидуално. Следователно ако си мъж е по добре да внимаваш с любовта, особено с приказните мисли :) Всъщност е смело, защото обществото ще те отхвърли като егоист и ще те третира лошо(ако си красив, ако си грозен няма да те закача :D) , само защото си си избрал за себе си, пък човек, които не отстъпва показва сила и характер ! Хората, които променят света, са тези преминали първо през обществения пожар и излезли сравнително непокътнати ! Дай да ти дам пример... Пускаш да играеш една игра и вместо на лесна трудност, сменяш на трудна и се опитваш да преминеш даденото ниво перфектно, та същото е и като се опиташ да запазиш себе си, докато обществото ти хули репутацията, заради личните ти избори, които не ги засягат :D Натиска на колективния ум е доста тежък :) Предлагам различна гледна точка, защото всички говорят, че любовта е най страхотното нещо в света и си струва, а 90% от тях са били изоставени, съсипани емоционално и другояче и тнн, тоест все едно се опитваш да говориш за лошите ефекти на цигарите с човек, които пуши от 20 години и не мисли да ги отказва, ще ги защитава докрай :D
Ако говорим за ценности, те са деградирали и деградират още повече, една ценностна система се гради много поколения наред и се разваля точно за 10, следователно манталитету на хората е като на наемните войници горе долу, лоялни са единствено на интересите си :D Да покажеш обич ей така на някои се иска висока интелигентност и да си помислил достатъчно над цената на това да споделиш един миг с друго човешко същество и доза алтруизъм, ако си мислиш, че тези хора са много... НзН :D Обикновено един такъв се пада с дъска и й се подмазва, па тя си дърпа, чука съседите и после сменя тарифата и така :) ( Това е моята гледна точка и не очаквам да е абсолютно вярна, все пак всичко се влияе от много аспекти, но като цяло се опитвам да погледна нещата отстрани, хладнокръвно )
plamen187
09-14-2016, 14:22
Съгласен съм с автора. За мен една връзка си струва, ако и двамата дават от себе си, без значителна разлика.
mincheto
09-14-2016, 18:25
Не е ли това да не обичаш признак на слабост?
По-скоро да обичаш е признак на слабост....същото се е едно пред заклет пияница да оставиш туба с ракия и да му кажеш да не пие,и да му повярваш,че той наистина няма да си пийне до като виждаш ,че той си налива в чашката ,a в същото време те увещава,че няма да пие. ;d;d
Убедила съм се с времето,че който обича истински съответно ТОЙ/ТЯ е Губещият/Губещата,защото тогава човек е подвластен на човека,който обича и може да си позволи да загуби всичко само заради една любовна история,която може да се изпари веднага след като си загубил вече всичко.
Maleficus
09-14-2016, 19:54
Но пък виж, подкрепям мазохистите, нека веднъж и те да си заклещят топките в капана за мишки :D Поне ще разберат, че това което търсят е доста по рядко, отколкото предполагат :) Всеки трябва да е наивен поне веднъж в живота си, то до някаква степен всичко е по щастливо и приятно, когато не знаеш детайлите, смисъл пиеш аспирин, за да ти мине главата, но не предполагаш, че единия от страничните му ефекти макар и много рядък е мозъчен кръвоизлив, същото е и с любовта :D Всеки мечтае да разбира другия пол, но ако можех да махна с ръка и да изпълня това желание, мозъка ви пълен с неуспорими факти за другия пол, които са не толкова красиви, отколкото сте предполагали, нямаше ли да искате да се върнете към онова невинно време, където всичко е ново и забавно и незнаете какво да очаквате ?
LoadRunner
09-14-2016, 19:59
ами да така е
Maleficus
09-14-2016, 20:10
ами да така е
Но като се замисля, няма ли да е кошмар за жените, ако всички мъже са си самодостатъчни имат интелигентни секс роботи(Под интелигентни имам предвид, че можеш да проведеш И разговор с тях и да се справят по добре от най умната жена), които даже са по приятни от истинското и просто игнорират истинските жени, защото владеят своя живот напълно, могат да си удовлетворят чувствата нуждите другаде и са си самодостатъчни? :D Тц тц, технологията ще бъде кошмар за някои хора след известно време :D
anonymous908491
09-14-2016, 20:33
ако всички мъже са си самодостатъчни имат интелигентни секс роботи(Под интелигентни имам предвид, че можеш да проведеш И разговор с тях и да се справят по добре от най умната жена), които даже са по приятни от истинското и просто игнорират истинските жени, защото владеят своя живот напълно, могат да си удовлетворят чувствата нуждите другаде и са си самодостатъчни? :D Тц тц, технологията ще бъде кошмар за някои хора след известно време :D
имаш някъв фетиш към роботите
всичко друго е начин да го опрадваеш
за да не ти казват, че си извратен
Браво бе, спестяваш от лубрикант с машинно масло...а после ще си предадеш акъла на бебе робот. Ако не доживееш до този блажен за теб период, изпълнен с секси железа,, ами може да са измислили поне пътуването във времето, върни се и си вземи една гейша (тук въобще няма място за сравнение де, тея момичета душа са брали :D казвам го с уважение) ако не - прави роботката от метали за самолетно строителство, поне ще ти е по-лека. Абе що не си 3d принтнеш една. Шегите настрана...
Обезсмисли хилядолетни принцип в човешкото съществуване. По логиката, че ще има изкуствени жени, след време и мъжете няма да са нужни (щото сега ще кажеш, че жените не могат да си направят деца без мъж) понеже ще могат да се създават деца от плът и кръв пак чрез технология, ако ще и нанотехнология и стволови клетки и блабла, не съм биолог.
Поука (за роботите и фетишите) - деца, не гледайте аниме докато сте на некви си халюциногенни гъби. Знам, че улучих. :D
LoadRunner
09-14-2016, 21:04
защото владеят своя живот напълно
ми аз винаги съм си мислил че си владея живота
явно при тебе не е така иначе що ще го споменаваш
Maleficus
09-14-2016, 21:10
Браво бе, спестяваш от лубрикант с машинно масло...а после ще си предадеш акъла на бебе робот. Ако не доживееш до този блажен за теб период, изпълнен с секси железа,, ами може да са измислили поне пътуването във времето, върни се и си вземи една гейша (тук въобще няма място за сравнение де, тея момичета душа са брали :D казвам го с уважение) ако не - прави роботката от метали за самолетно строителство, поне ще ти е по-лека. Абе що не си 3d принтнеш една. Шегите настрана...
Обезсмисли хилядолетни принцип в човешкото съществуване. По логиката, че ще има изкуствени жени, след време и мъжете няма да са нужни (щото сега ще кажеш, че жените не могат да си направят деца без мъж) понеже ще могат да се създават деца от плът и кръв пак чрез технология, ако ще и нанотехнология и стволови клетки и блабла, не съм биолог.
Поука (за роботите и фетишите) - деца, не гледайте аниме докато сте на некви си халюциногенни гъби. Знам, че улучих. :D
Де да бяхме само за деца :D Скъпа поглеждам картинката от високо, мъжете владеем всички твърди професии и не защото сме мъже, а защото вие не проявявате интерес и сте изостанали в тези сфери, вие работите в по леките, педагогики, учители тннн :) Следователно ако преминем на принципа " За какво ми е жена, като технологията задоволява всички мой нужди ?! " Много дами ще имат проблеми :) Виж... Единственото нещо, което дамите трябва да направят е да уважават мъжете и да ги ценят... Но това не се случва, а се очаква от нас да умираме при всяка криза, бедствие и война(смисъл цивилизацията е изградена в/у труповете на мъже предимно...), смисъл логично е ако ни третират като второкачествени продукти масово да си измислим заместители( между другото всичко свързано с всичко се случва в нашия мозък и може просто да създадем подходяща машина, която да симулира реалността толкова добре, че все едно правим нещата там както на живо ! Има прототипи вече, груби, но има) не всеки може да бъде богат и божествено красив едновременно :D Както казах, просто една различна гледна точка и тя става реалност ден след ден :) За да имате свойте роботи, трябва някои да ги направи, също, за да имате свойте деца направени без нас, някои трябва да го измисли и това вероятно ще са мъже, защото ние доминираме в тази сфера, обади ми се пак, когато жените проявят желание да се занимават с по тежките и изискващи професии и тогава ще говорим принципно, на кой кой повече ще му липсва :) Това е просто гледна точка, повече гледни точки, по добър образ на цялостната картинка :) Смисъл всеки обича да слуша да му казват каквото той мисли ама понякога трябва да излезе от своя тесен свят и да види света с нови очи , поне така правят хората, които постигат нещо в живота, другите блеят едни и същи стари изтъркани лафове ... :) (Мога да си хвана приятелка по всяко време ако някои му мине през ума тази умна мисъл.. Не съм грозен, не съм беден и СЪС сигурност не съм тъп, тук става въпрос за интелектуална стимулация и сериозно осмисляне, ако искам да се почеша курви бол ( не се интересувам от курви обаче..., здравето ми е ценно и психическото и физическото) ! :) )
... блеят едни и същи стари изтъркани лафове ... :)И аз това си помислих :D.
Не съм грозен, не съм беден и СЪС сигурност не съм тъп, тук става въпрос за интелектуална стимулация и сериозно осмисляне, ако искам да се почеша курви бол ( не се интересувам от курви обаче..., здравето ми е ценно и психическото и физическото) ! :) )Да бе да :razz: !!!
На горещия стол не ми отговори - защо пишеш толкова много, а казваш толкова малко? Поне стилът ти да беше по-зарибяващ и интересен, а то... :shock:
hrisikelly
09-14-2016, 22:21
Добър вечер, Maleficus,
Разбирам притеснението ти от следната идея, която те вълнува в момента (притеснение, защото иначе, аз мисля, мненията ти не биха звучали така хаотични) - вярно е, че е против "естественото", вярно е, че е във връзка с влечението ти към машините и симулираната реалност. Обръщам се с уважение към теб, защото смятам, че както всеки човек, ти имаш своето си мнение и разбирания. Не целя да противореча или опровергая нещо, но от чисто любопитство желая да се обърна към теб с няколко въпроса:
- Колко от мъжете в битка според теб са имали жена до себе си, която да им дава морална подкрепа; имали са семейства, заради които са били решени да се борят?
- Смяташ ли, че когато всички тези упорства и потиквания за връзка от страна на родители и приятели престанат, когато си психически, физически здрав и преуспял мъж и живееш сам, няма да страдаш дори малко, че само с приятели, верни или не, можеш да споделиш успеха си
- Как реши да публикуваш темата си в този сайт и какво търсиш с това свое дело?
- На колко години си?
- Някога имал ли си връзка?
Повтарям, на въпросите можеш да отговориш, ако имаш желание да споделиш. Ако все пак решиш да го направиш, моля, да бъдеш по-конкретен в отговорите си. Благодаря за вниманието! :)
Де да бяхме само за деца :D Скъпа поглеждам картинката от високо, мъжете владеем всички твърди професии и не защото сме мъже, а защото вие не проявявате интерес и сте изостанали в тези сфери, вие работите в по леките, педагогики, учители тннн :)
Половината колеги да са си скъсали дипломите с твоите разсъждения. Да, жените са по-малко в някои професии, да половете са създадени с различни качества, това не прави едните по-високо от другите, природата създава нещата да са в баланс. Обществото не е света вода, ама тия постановления вървят не срещу него, а срещу природата, пък тя си знае работата. Ще ти тресне ледников период и мъжете и жените ще пукясаме, теории постижения, ебало ги... Но както каза - гледна точка. Така че си прав, но само за себе си, истината е - million measure perspective, свиквай, никой не е близо до цялостната картинка както си мислиш. Мъжете и жените първо са хора, преди да са мъже и жени.
Между другото, забележи, че из темите, който и да е, на която и страна да застава относно мъже и жени, не мрънка от отсрещната страна чак толкова, нито издига една или друга в култ едва ли не. Та помисли малко.
А, и факта, че се обясняваш колко си добре по 100 пъти...горе ти го казаха. И така да е, ставаш съмнителен, човек си повтаря нещо по много пъти най-вече за да убеди себе си. Just sayin'....не нападам, тука сме само поток от данни в нета.
Maleficus
09-15-2016, 06:40
Половината колеги да са си скъсали дипломите с твоите разсъждения. Да, жените са по-малко в някои професии, да половете са създадени с различни качества, това не прави едните по-високо от другите, природата създава нещата да са в баланс. Обществото не е света вода, ама тия постановления вървят не срещу него, а срещу природата, пък тя си знае работата. Ще ти тресне ледников период и мъжете и жените ще пукясаме, теории постижения, ебало ги... Но както каза - гледна точка. Така че си прав, но само за себе си, истината е - million measure perspective, свиквай, никой не е близо до цялостната картинка както си мислиш. Мъжете и жените първо са хора, преди да са мъже и жени.
Между другото, забележи, че из темите, който и да е, на която и страна да застава относно мъже и жени, не мрънка от отсрещната страна чак толкова, нито издига една или друга в култ едва ли не. Та помисли малко.
А, и факта, че се обясняваш колко си добре по 100 пъти...горе ти го казаха. И така да е, ставаш съмнителен, човек си повтаря нещо по много пъти най-вече за да убеди себе си. Just sayin'....не нападам, тука сме само поток от данни в нета.
Повтарям, защото всеки обича да генерализира ( и атакува моята особа, вместо темата ) :) ОСОБЕНО дамите :) Всъщност моето мнение има повече стойност( в тези сфери), защото имам нужните квалификации да говоря за това и всъщност се опитвам да разбера процеса, преди да коментирам.. Вие сте добри в правенето и гледането на деца и всички социални ситуации, ние сме добри в решаване на проблеми и оцеляването( казано с малко думи), накратко по време на една криза, когато обществото се разпадне, вие сте загубени или смяташ, че армия от мол мишки с токчета има шанс ?!:D Самия факт, че при нас е имало повече натурален избор, нали знаеш повече мъже са измирали все пак и само успешните са успявали да се възпройзведат, ме навежда до доказаната точка, че да дори сме и по умни в малка степен, мозъка ни е по голям (повечето учени, повечето изобретатели, повечето гении като цяло са мъже все пак) :) Природата както ви е дала предимство в социалните обстановки, така и ви е изиграла шега във всички други сфери, защото в един нецивилизован свят нямате шанс, някои даже и изправени против паяк пискат, за да привлекат вниманието на някои да го убие, вместо сами да се справят :) ... Има един начин да се докажат тези неща (даже и са доказани доста, трябва просто да четеш) и ако не вярваш, може просто да се направят експерименти, та да видиш разликите в половете и най вече, как често се дискриминира и срещу единия и срещу другия(срещу единия по време на война, жените, защото те са по склонни да предават властта си на мъжете и срещу мъжете в мирни времена, защото няма конфликти, да накарат жената да се замисли, колко ценни са мъжете всъщност, когато трябва да се стигне до частта с умирането :) ).. И не не може да гледаме на половете като равни ако искаме наистина да разберем себе си и човечеството... Ако гледаме на половете като равни, трябва и да предполагаме, че мъжете трябва да могат да гледат деца както жените, а жените да бъдат толкова добри пожарникари/полицай примерно, колкото мъжете, а това няма как да е така :) Да принципно може да се случи, но тук говорим за цялата картинка, а не изключенията... П.П ДА добавя, че няма как наистина да обичаш един мъж или жена ако не знаеш особеностите на пола, защото ще влагаш свойте илюзии там, където властва реалността, а тя не е толкова приказна :) Ако знаеш особеностите на всеки пол, ще знаеш и до някаква степен недостатъците и ще изградиш потенциалните чувства на по стабилна основа..
Maleficus, ти си самостоятелна единица, нали?
Maleficus
09-15-2016, 20:58
Maleficus, ти си самостоятелна единица, нали?
Мда и интересно към каква логика ще доведе това, сигурно хич няма да е очевидно банална :D
LoadRunner
09-15-2016, 21:20
Мда и интересно към каква логика ще доведе това, сигурно хич няма да е очевидно банална :D
ти кви ги дрънкаш ве?
ти нормално знаеш ли как се говори?
Никаква логика. Просто наблюдение. Може да си прибереш ноктенцата ;)
ти кви ги дрънкаш ве?
отговорът е не
дали ирл така говори кекекекеке
Maleficus
09-16-2016, 14:10
ти кви ги дрънкаш ве?
Еми започнах от нормално и продължих да надграждам до момента, в които ти не ме разбираш, съжалявам за неудобството .. :) Може би просто и ти трябваше да продължиш да се развиваш... Но пък от друга страна няма да ти отива, защото на някои хора просто им е писано да бъдат къртачи :D Няма лошо... Цивилизацията е изградена на гърбовете на роби все пак... Макар, че бих те разменил за всеки един роб от миналото, защото те всъщност са искали да се развиват, да бъдат повече и да избягат от своята съдба и са нямали твоя лукс да бъдат избирателно тъпи, при толкова много достъпни ресурси за развитие :)
Ама той си вярва, ехехех. Човекът, който учи туризъм в ново село. Сори, сноб съм. Претенции, а дори не знае разликата между "и" и "й". И тъй като само ни подтикваш да четем повече, да се образоваме по темата, която не е тема всъщност, бих желала да ми посочиш адекватен, меродавен източник на тези философски прозрения. Мерси.
Maleficus
09-16-2016, 17:53
Ама той си вярва, ехехех. Човекът, който учи туризъм в ново село. Сори, сноб съм. Претенции, а дори не знае разликата между "и" и "й". И тъй като само ни подтикваш да четем повече, да се образоваме по темата, която не е тема всъщност, бих желала да ми посочиш адекватен, меродавен източник на тези философски прозрения. Мерси.
Никога не съм се хвалел, колко много владея българския, всъщност като дете съм бил аномалия и английския ми е бил много по добър от българския (самия факт, че съм научил английски сам по добре от българския говори за калпавата образователна система, а не за моята невъзможност да го науча, освен това владея няколко други чужди езика :) ) Информацията я чета предимно на чужд език, защото на български почти нищо не мога да намеря дето ми трябва или ако намеря е прекалено малко за вкусовете ми и ти откъде знаеш колко висши имам и дали е само туризъм (ако не знаеш все още можеш да ускориш обучението си и да вземеш 2 години наведнъж....) ? :) Както и да е висшето не е важно, важното е че е страстта ми е психологията, както и философията, подкрепени с историята, роботиката и куп други интереси и силното ми желание да проуча човешката природа, доколкото е възможно.. Също предишния ми коментар не трябва да се приема, чак толкова навътре, шегувам се имам черно и провокативно чувство за хумор ... Ако искаш доказателства чети и като намериш нещо, което не съответства, ще очаквам твойте просветителни коментари :)
А какъв е смисъла от успеха, ако няма с кой да го споделиш?
Maleficus
09-16-2016, 18:04
А какъв е смисъла от успеха, ако няма с кой да го споделиш?
Искаш да ми кажеш, че не можеш да помогнеш на хората в нужда и да станеш символ на доброто в света, без половинка до себе си ? Има хиляди начини да споделиш успеха си, без половинка ако това искаш ! Ако можеш сам да си опора на себе си ще постигнеш дори повече !
LoadRunner
09-16-2016, 18:06
Еми започнах от нормално и продължих да надграждам до момента, в които ти не ме разбираш, съжалявам за неудобството .. :) Може би просто и ти трябваше да продължиш да се развиваш...)
ма нали се сещаш че всеки един вече се е изредил да ти го казва и то ако не съм аз все някой от другите е успял някак си много трудно да се "развие" до твойто неземно ниво, което значи че някой равен на теб ти е казал че си тъп
имаше преди едно парадосоу, само с него се равняваш по неадекватност на изказа
всичко ти е талаш, твойте 10 гейски изречения нормалните хора ги изразяват в 5 думи, нарича се адекватност и практичност
кажи ми кой обича празнодумци?
Искаш да ми кажеш, че не можеш да помогнеш на хората в нужда и да станеш символ на доброто в света, без половинка до себе си ? Има хиляди начини да споделиш успеха си, без половинка ако това искаш ! Ако можеш сам да си опора на себе си ще постигнеш дори повече !
постигай колкото си искаш накрая ще умреш и ще бъдеш забравен и всичко което си постигнал ще изчезне в нищото
но ако намериш своята сродна душа и предадеш това което си научил на децата си ще живееш и след като умреш с едно просто дребно дело
та кажи какво целиш да постигнеш?
LoadRunner
09-16-2016, 18:21
Никога не съм се хвалел, колко много владея българския, всъщност като дете съм бил аномалия и английския ми е бил много по добър от българския (самия факт, че съм научил английски сам по добре от българския говори за калпавата образователна система, а не за моята невъзможност да го науча, освен това владея няколко други чужди езика :) ) Информацията я чета предимно на чужд език, защото на български почти нищо не мога да намеря дето ми трябва или ако намеря е прекалено малко за вкусовете ми и ти откъде знаеш колко висши имам и дали е само туризъм (ако не знаеш все още можеш да ускориш обучението си и да вземеш 2 години наведнъж....) ?
какъвто и дървеняк философ да си и 3 висши и 3 езика и суахилито дето си научил от ю-туб....
щом парадираш постоянно със съмнителни знания а не си успял да ги покажеш нагледно и не си успял да направиш и един лев от това си един пълен неудачник
често самопровъзгласилите се полиголоти знаят от всеки език половината азбука и 10 туристически думички
кикикик
Maleficus
09-16-2016, 18:47
какъвто и дървеняк философ да си и 3 висши и 3 езика и суахилито дето си научил от ю-туб....
щом парадираш постоянно със съмнителни знания а не си успял да ги покажеш нагледно и не си успял да направиш и един лев от това си един пълен неудачник
често самопровъзгласилите се полиголоти знаят от всеки език половината азбука и 10 туристически думички
кикикик
Парите не са задължително мерна единица за компетентност ОСОБЕНО в България, където дори докторите са говеда :) Освен това, ти откъде знаеш колко пари вадя и как ? Смисъл, за да говориш тези неща трябва да имаш информация, която нямаш.. От една страна като споделям информация тук подхранвам една малка част от хобито си и то е да проучвам поведението на хората в интернет :) Съжалявам но шегата настрана, май наистина си къртач на мивки... Шегувах се по рано, вече не се ....
Maleficus
09-16-2016, 18:52
постигай колкото си искаш накрая ще умреш и ще бъдеш забравен и всичко което си постигнал ще изчезне в нищото
но ако намериш своята сродна душа и предадеш това което си научил на децата си ще живееш и след като умреш с едно просто дребно дело
та кажи какво целиш да постигнеш?
Всички умират и биват забравени, дали след едно или 10 поколения или 1000, на вселената й е все тая, май само тези, които са помогнали на човечеството по някакъв начин ще бъдат запомнени за най дълго, а някои от тях нямат и деца :)
а някои от тях нямат и деца :)
for example?
for example?
например аз
иначе познавам един дето падна от 13тия етаж и оживя
ти ще опиташ ли?
например аз
помогнал си на човечеството как?
помогнал си на човечеството как?
предпочитам да не казвам
явно съм от хората които предпочитат да стоят в сянка но да бъдат хора на делата
предпочитам да не казвам
явно съм от хората които предпочитат да стоят в сянка но да бъдат хора на делата
сега ми се изясни всичко
Maleficus
09-16-2016, 19:39
for example?
Примерно Никола Тесла...
Примерно Никола Тесла...
очакваш поне 5-6 човека да изредиш, ама нищо, тесла е по-скоро изключение, което потвърждава правилото
ма нали се сещаш че всеки един вече се е изредил да ти го казва и то ако не съм аз все някой от другите е успял някак си много трудно да се "развие" до твойто неземно ниво, което значи че някой равен на теб ти е казал че си тъп
имаше преди едно парадосоу, само с него се равняваш по неадекватност на изказа
всичко ти е талаш, твойте 10 гейски изречения нормалните хора ги изразяват в 5 думи, нарича се адекватност и практичност
кажи ми кой обича празнодумци?
Съгласен съм по отношение на автора, но е проява на ниска култура да се говори с/у хора, които ги няма, за да се защитят.
Maleficus
09-16-2016, 19:49
очакваш поне 5-6 човека да изредиш, ама нищо, тесла е по-скоро изключение, което потвърждава правилото
Ludwig Van Beethoven
James Buchanan
C. Collodi
Michelangelo Buonarroti
... Естествено, че е натурално в повечето случай човек да иска деца, иначе нямаше да има човечество, но ако ще бъдеш третиран като шит и ще трябва да робуваш на семейство, което не те оценя и няма перспективи да те оценя, по добре без жена и деца :)
Ludwig Van Beethoven
James Buchanan
C. Collodi
Michelangelo Buonarroti
... Естествено, че е натурално в повечето случай човек да иска деца, иначе нямаше да има човечество, но ако ще бъдеш третиран като шит и ще трябва да робуваш на семейство, което не те оценя по добре без жена и деца :)
ъм, ъм, не знам как да ти го кажа, но тези хора са имали извънбрачни деца, доколкото знам...
Maleficus
09-16-2016, 19:54
ъм, ъм, не знам как да ти го кажа, но тези хора са имали извънбрачни деца, доколкото знам...
Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки... Ако забременее от нея зависи, дали живота ти ще се усложни 2000 пъти, поемете отговорност над жезъла на разрухата си !
За Нютон се смята, че е останал девствен до края на живота си и бие горните по значимост.
Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки...
ти шегуваш ли се с мен или твърдиш, че всички мъже са доблестни, честни, съвестни и всичко останало, втф, много си заблуден честно братле, не знам що си толкова заблуден, уж си на 24 и някои неща би трябвало да си ги осъзнал, ама ддз що имам толкова големи очаквания от хората и аз, сега ще напиша "всички мъже са боклуци" и няма да може да ме обориш ппц с твоите слова, ениуей
...човек да иска деца, иначе нямаше да има човечество, но ако ще бъдеш третиран като шит и ще трябва да робуваш на семейство, което не те оценя и няма перспективи да те оценя, по добре без жена и деца :)Ако семейството и децата ти не те обичат и не те ценят, кой мислиш че ще те оцени :shock: ?!
автора просто обвинява някой за собствените си неуспехи
LoadRunner
09-16-2016, 19:59
Съгласен съм по отношение на автора, но е проява на ниска култура да се говори с/у хора, които ги няма, за да се защитят.
аха, ся загрях, ма то наистина напомня...
и от какво да се защитят по-точно
Maleficus
09-16-2016, 20:01
ти шегуваш ли се с мен или твърдиш, че всички мъже са доблестни, честни, съвестни и всичко останало, втф, много си заблуден честно братле, не знам що си толкова заблуден, уж си на 24 и някои неща би трябвало да си ги осъзнал, ама ддз що имам толкова големи очаквания от хората и аз, сега ще напиша "всички мъже са боклуци" и няма да може да ме обориш ппц с твоите слова, ениуей
Значи доколкото знам, мъжете не могат да създават деца сами и като цяло отговорността за това пада в/у жената, да си регулира яйчниците и да предотврати евентуална бременност ако има такъв риск.. Мъжа какво може да направи, хора сме, напиваме се свършваме и после хопп момче е ! (или момиче) Не нито единия пол е перфектен, нито другия... Но мъжете не създават деца , без майки, докато жените създават деца без бащи ! (Ако мъжа е отрепка, защо задържате неговото лапе и после се възмущавате, че ви е зарязал ?! Може ли да съществуват по глупави същества от някои самотни майки ?! :D Жал ме е единствено за децата...)
аха, ся загрях, ма то наистина напомня...
и от какво да се защитят по-точно
От неверни твърдения например. Аз лично не съм съгласен с мнението ти.
[7h3.0n3]
09-16-2016, 20:05
Виж са брат. Подхода ти към преподаване на това знание не е правилен и не те разбират тия пациенти.
Иначе евала че имаш желание да просветлиш оФцете.
Значи доколкото знам, мъжете не могат да създават деца сами и като цяло отговорността за това пада в/у жената, да си регулира яйчниците и да предотврати евентуална бременност ако има такъв риск.. Мъжа какво може да направи, хора сме, напиваме се свършваме и после хопп момче е ! (или момиче) Не нито единия пол е перфектен, нито другия... Но мъжете не създават деца , без майки, докато жените създават деца без бащи !
значи признаваш, че представителите на пола ти са отрепки, което е жалко, щото заради такива като теб всички се заклеймяват като отрепки, а не са
освен това напълно омаловажаваш ролята на бащата, направо го нямаш за нищо, което всъщност означава, че приемаш колко е незаменима майката, а в същото време хулиш жените, които са бъдещи майки и ще отгледат бъдещите жители на тази планета, които ще са от женски и от мъжки пол
като цяло току-що си обори тезата, която форсваш от толкова време в този форум, честито
;11504267']Виж са брат. Подхода ти към преподаване на това знание не е правилен и не те разбират тия пациенти.
Иначе евала че имаш желание да просветлиш оФцете.
кекекекекеке, още един mgtow, овцете просветляват овцете, кекекекек
LoadRunner
09-16-2016, 20:11
От неверни твърдения например. Аз лично не съм съгласен с мнението ти.
ти си вечно мазната опозиция, не ме интересува дали си съгласен
не можеш да ме спреш нито практически нито физически
разходи се някъде, иди я информирай и тъкмо да я успокоиш
горкото момиче
Maleficus
09-16-2016, 20:23
кекекекекеке, още един mgtow, овцете просветляват овцете, кекекекек
Така е ! Тук е място за овце ! НЕка козите напуснат НЕЗАБАВНО !
Така е ! Тук е място за овце ! НЕка козите напуснат НЕЗАБАВНО !
значи признаваш, че представителите на пола ти са отрепки, което е жалко, щото заради такива като теб всички се заклеймяват като отрепки, а не са
освен това напълно омаловажаваш ролята на бащата, направо го нямаш за нищо, което всъщност означава, че приемаш колко е незаменима майката, а в същото време хулиш жените, които са бъдещи майки и ще отгледат бъдещите жители на тази планета, които ще са от женски и от мъжки пол
като цяло току-що си обори тезата, която форсваш от толкова време в този форум, честито
гг
Maleficus
09-16-2016, 20:27
Повече случай на самоубийства по любов има при мъжете отколкото при жените, особено когато жените правят всичко възможно бащите да не могат да видят свойте деца :) Отрепки не, по скоро вярваме прекалено много в любовта, а всъщност половете обичаме различно и рядко се получава ;) Да ти дам малък пример... Един мъж ако не привлекателен, успешен или богат, бива отхвърлян средно по 1000000 пъти седмично и е нормално, когато най сетне му се получи да обича човека, с които му се е получило, докато много жени не знаят какво е да бъдат отхвърлени и сами и често обичат по малко, защото любовта и вниманието са в излишък :)
Значи доколкото знам, мъжете не могат да създават деца сами и като цяло отговорността за това пада в/у жената, да си регулира яйчниците и да предотврати евентуална бременност ако има такъв риск.. Мъжа какво може да направи, хора сме, напиваме се свършваме и после хопп момче е ! (или момиче) Не нито единия пол е перфектен, нито другия... Но мъжете не създават деца , без майки, докато жените създават деца без бащи ! (Ако мъжа е отрепка, защо задържате неговото лапе и после се възмущавате, че ви е зарязал ?! Може ли да съществуват по глупави същества от някои самотни майки ?! :D Жал ме е единствено за децата...)
Подронваш авторитета на фикуса в хола с тоя ник и тея съждения.
Повече случай на самоубийства по любов има при мъжете отколкото при жените, особено когато жените правят всичко възможно бащите да не могат да видят свойте деца :) Отрепки не, по скоро вярваме прекалено много в любовта, а всъщност половете обичаме различно и рядко се получава ;)
Еми муш свърш, жената после си го задържа без да каже, но не е признато дете... Самотните майки с изключенията, които наистина са били изхвърлени като кучета от мъжете (без причина) са безотговорни паразити, някои даже го правят за богатството на мъжа... Повечето хора обичат секса... Добре, че има презервативи... Винаги носете свой, защото света е пълен със смахнати шматки... Ако забременее от нея зависи, дали живота ти ще се усложни 2000 пъти, поемете отговорност над жезъла на разрухата си !
никак не си противоречиш, ама никак
Maleficus
09-16-2016, 20:31
никак не си противоречиш, ама никак
Има различни групи хора скъпа, просто доказва, че не се ограничавам само с една :) Докато сме млади сме първата, после помъдряваме и искаме повече, но не го намираме, а понякога каквото намерим ни убива отвътре и то бавно :)
Има различни групи хора скъпа, просто доказва, че не се ограничавам само с една :) Докато сме млади сме първата, после помъдряваме и искаме повече, но не го намираме, а понякога каквото намерим ни убива отвътре и то бавно :)
Направо си като жабата, дето не знаела при умните ли да иде или при красивите.
ок, значи си съгласен, че не всички жени са такива, каквито ги описваш в темите си, дори тея, които описваш са по-скоро малцинство
Maleficus
09-16-2016, 20:34
Направо си като жабата, дето не знаела при умните ли да иде или при красивите.
Нямаш ли си медицинска сестра при която да робуваш и имаш ли нещо, което искаш да кажеш, та да си тръгнем по умни или не ? :)
Maleficus
09-16-2016, 20:35
ок, значи си съгласен, че не всички жени са такива, каквито ги описваш в темите си, дори тея, които описваш са по-скоро малцинство
Всички сме подвласни на нашата човешка природа, единствените хора, които са изключения са тези с нужната дисциплина да наложат свой правила :) Повечето жени действат импулсивно следователно....
Всички сме подвласни на нашата човешка природа, единствените хора, които са изключения са тези с нужната дисциплина да наложат свой правила :) Повечето жени действат импулсивно следователно....
Повече случай на самоубийства по любов има при мъжете отколкото при жените
а самоубийството не е импулсивно ли, ок
а и повечето жени действат импулсивно и се грижат за децата, повечето мъже действат импулсивно и после не им пука за децата ли, щото тва го написа в предишните си коментари?
Maleficus
09-16-2016, 20:39
а самоубийството не е импулсивно ли, ок
Не не е, процес е, започва бавно и постепенно забързва своята деградация, особено когато факторите, които предизвикват съществуването му ескалират своето въздействие над човека :) Мъжете сме като острови също и това не помага, защото се опитваме сами да се справим, а понякога волята за живот свършва преди дадения проблем :)
Не скъпа мъжа е готов в повечето случай да жертва всичко за едно дете(независимо), жената предимно за своето :) Може би ни е вградено в генетичния код, че може да ни се наложи да умрем, заради глупавите решения на някои хора :) (мисля, че историята е доказала, че сме доста добри в умирането, както и доста други велики действия)
Лошите примери са мнозинство и при жените, и при мъжете. Хората са предимно боклуци ;/.
LoadRunner
09-16-2016, 20:46
Хората са предимно боклуци ;/.
а ти поради каква причина се мислиш за различен?
Не скъпа мъжа е готов в повечето случай да жертва всичко за едно дете(независимо), жената предимно за своето :)
:lol: :lol: :lol:
значи мъжа е готов в повечето случаи да жертва всичко за някакво дете, ама собственото си дете може и никога да не потърси, щото така му скимнало а антагонизираш жената, щото се жертва за детето си, втф
Нямаш ли си медицинска сестра при която да робуваш и имаш ли нещо, което искаш да кажеш, та да си тръгнем по умни или не ? :)
Медицинска сестра ще си имам след 3 години докато ти още плачкаш в ъгъла колко умен и неразбран си.
Искам да кажа, че си дебил. Ако го проумееш, това е първата стъпка към това да си тръгнеш по-умен.
Maleficus
09-16-2016, 20:48
Само да допълня, че хората, които не познават себе си действат импулсивно на някакво ниво ! Тоест е натурално, че пола, които прекарва повече време сам има повече време за интроспекция и следователно повече възможности да открие себе си и да надвие свойте импулси, за да постигне нещо !
Maleficus
09-16-2016, 20:49
Медицинска сестра ще си имам след 3 години докато ти още плачкаш в ъгъла колко умен и неразбран си.
Искам да кажа, че си дебил. Ако го проумееш, това е първата стъпка към това да си тръгнеш по-умен.
Мерси, мерси, приятен развод или раздяла ако си достатъчно умен да не се ожениш :) О съжалявам ти си изключението :D Не се притеснявай, то и следващия след теб така ще мисли :) Виж ясно прекалено много се отклонявам от разбиранията ти и следователно греша, но ще се научиш и ти някои ден, спомни си за мен тогава :)
а ти поради каква причина се мислиш за различен?
И аз съм човек. Не?
Не ме мисли мен, гледай да си тръгнеш по-умен, дадох ти насока.
ама той си противоречи супер много из темите
ама той си противоречи супер много из темите
Просто поредният неадекватник/трол...
LoadRunner
09-16-2016, 20:56
Просто поредният неадекватник/трол...
скоро никой няма да му обръща внимание
както беше с грозния и странните му твърдения които така и не успя да докаже на никой, стана за смях хилядократно и после всеки го забрави
Maleficus
09-16-2016, 20:59
Как ще ме заболи сърцето, когато не ме слушат другите :) Всеки си има правото да не ме слуша, не съм господ и не мога да ви принудя, но това не значи, че всичко което пиша е грешно :) Нормално е да имаш опозиция, при положение, че споделяш девиантно мислене според обществените стандарти... Има хора с различно мислене и различни приоритети... Всичко зависи от това, колко тесен е света на четящия и дали може да погледне една гледна точка от гледна точка на пишещия :) Трудно е знам, защото в мозъка ни има една част, която отговаря именно за този процес, а при различните хора е развита различно.. :)
Как ще ме заболи сърцето, когато не ме слушат другите :) Всеки си има правото да не ме слуша, не съм господ и не мога да ви принудя, но това не значи, че всичко което пиша е грешно :) Нормално е да имаш опозиция, при положение, че споделяш девиантно мислене според обществените стандарти... Има хора с различно мислене и различни приоритети...
ама човек, аз не ти опонирам, щото имаш девиантно мислене, аз ти опонирам, щото не се връзват разсъжденията ти, супер големи скокове в логиката правиш, ако тръгна да ти вадя коментарите от други теми, сигурно процентът на противоречие ще е близък до 75
Maleficus
09-16-2016, 21:04
ама човек, аз не ти опонирам, щото имаш девиантно мислене, аз ти опонирам, щото не се връзват разсъжденията ти, супер големи скокове в логиката правиш, ако тръгна да ти вадя коментарите от други теми, сигурно процентът на противоречие ще е близък до 75
Ако трябва да бъдеш честен, няма как да няма противоречия, защото хората сме гъвкави и науката е гъвкава, както се гради един факт сега, така може да бъде разбит утре при нови доказателства :) Това, че не съм твърдоглав за хората, които се различават от вижданията ми не е задължително лошо нещо :) Ако се опитваш да гледаш всичко като цяла картинка естествено, че ще има противоречия, защото не се опитвам да рисувам картина, а да обсъждам определени теми от различни гледни точки :) Основното, е че хората сме подвластни на нашата човешка природа... Ако трябва да съкратя това, за което говоря...
Ако трябва да бъдеш честен, няма как да няма противоречия, защото хората сме гъвкави и науката е гъвкава, както се гради един факт сега, така може да бъде разбит утре при нови доказателства :) Това, че не съм твърдоглав за хората, които се различават от вижданията ми не е задължително лошо нещо :) Ако се опитваш да гледаш всичко като цяла картинка естествено, че ще има противоречия, защото не се опитвам да рисувам картина, а да обсъждам определени теми от различни гледни точки :)
ахааа, добре тогава
скоро никой няма да му обръща внимание
както беше с грозния и странните му твърдения които така и не успя да докаже на никой, стана за смях хилядократно и после всеки го забрави
Имам чувството, че последните 2 години един и същ човек прави всички тролове...
Maleficus
09-16-2016, 21:09
Имам чувството, че последните 2 години един и същ човек прави всички тролове...
Невежите говорят за другите, без да знаят нищо за тях :) Честито, ти си част от 99-те %, шанса ти да изпъкнеш е 0.0000001% :)
Поне си имаш хубава приятелка... Засега ;)
Ако ще изпъквам с идиотщина - по-добре да съм си в 99-те %.
Maleficus
09-16-2016, 21:17
Ако ще изпъквам с идиотщина - по-добре да съм си в 99-те %.
Съжалявам, че ти занимавам съзнанието със своето присъствие в този форум и най вече със свойте отклоняващи се от твоята норма и тесен свят мисли :) От сега ще се опитвам да говоря за неща, които ти разбираш(умни неща, коли, работа, далаверки, кафенца, дискотечки бла бла бла) и едновременно ще пия фрешшче с пирони, за да може да се избавя от скуката възможно най скоро :) Накратко не ми пука какво си мисли обществото за мен :) Тези, които могат да мислят, ще отсеят полезната информация от замърсяванията, с които аз съм допринесъл към нея, всеки си има своя характер и особени виждания :) (това прави света по цветен дъмбо )
До тук поредният клонинг на митко от близкото минало...
LoadRunner
09-16-2016, 21:44
Невежите говорят за другите, без да знаят нищо за тях :) Честито, ти си част от 99-те %, шанса ти да изпъкнеш е 0.0000001% :)
Поне си имаш хубава приятелка... Засега ;)
добре дошъл колега антракс
и ти си бил къртач на мивки
очаквам в следващите дни и останалите хора от форума да се присъединят към нас
Maleficus
09-16-2016, 21:52
добре дошъл колега антракс
и ти си бил къртач на мивки
очаквам в следващите дни и останалите хора от форума да се присъединят към нас
Тази позиция е запазена за теб, но щом наемаш помощници ... :D Смисъл доста интелигентни хора заемат предварително позицията, че даден човек е идиот, преди да са имали нужното време да разберат дали са прави и да докажат, че са прави :) Добър избор Тори, дано ти бъде полезен, докато завършиш ! :)
Niakoitam
09-17-2016, 09:16
Не съм ти дочел темата докрай все още, но...от нея както и от всички твои останали теми лъха едно...Правя се на важен, защото искам някоя мацка, може и тук, да ми обърне внимание и да започне да ми се доказва, а аз да се държа като мачо и да се правя на недостъпен и много вървежен докато я забаламосвам да ми прави егочеш. Приеми, че явно в реалността на някои хора не ни е отредено да сме мачовци дето цяло стадо девойки тича по нас и се бие заради нас. А докато си чакаш жените роботки дето те боготворят, не забравяй, че все пак имаш и лява и дясна ръчичка за разхлабване на насъбралото се в теб напрежение. А то видимо хич не е малко щом и за роботки чак си се размечтал...:)
Maleficus
09-17-2016, 14:19
Не съм ти дочел темата докрай все още, но...от нея както и от всички твои останали теми лъха едно...Правя се на важен, защото искам някоя мацка, може и тук, да ми обърне внимание и да започне да ми се доказва, а аз да се държа като мачо и да се правя на недостъпен и много вървежен докато я забаламосвам да ми прави егочеш. Приеми, че явно в реалността на някои хора не ни е отредено да сме мачовци дето цяло стадо девойки тича по нас и се бие заради нас. А докато си чакаш жените роботки дето те боготворят, не забравяй, че все пак имаш и лява и дясна ръчичка за разхлабване на насъбралото се в теб напрежение. А то видимо хич не е малко щом и за роботки чак си се размечтал...:)
Всъщност сега като го спомена, наистина имах момичета дето ми досаждаха (говорим за сталкване буквално... Привличам най лудите в този форум...) :) Принципно дали съм вървежен или не никои освен мен не може да знае, смисъл разочарован съм от липсата ти на въображение, това все пак е интернета, а тук може да съм всеки, ами ако наистина съм вървежен и добър с жените(смисъл сигурно логиката ти подсказва, че ако е така няма да се занимавам да пиша тук и да пиша по подобен начин, а аз ще отговоря, че трябва да си разшириш малко тесния свят, защото различните хора поставят приоритети на различни неща и имат свойте странности... ) ? Има ли значение дали съм или не ? Все пак не това е целта, а момичетата не са ми приоритет.. Смисъл, за да говоря така и да очаквам да привлека вниманието на другия пол(с тази цел) или трябва да съм много тъп или да не ми пука какво си мислят хората за мен и просто да казвам това, което мисля без да се нагаждам, логично нали :) ( хората рядко говорят това, което наистина мислят, винаги е оцветено все пак и е правилно, защото малко хора имат капацитета да погледнат казаното от друг на друго ниво и да се поставят в обувките на човека, които говори, тоест използват своя опит и виждания да преценят вижданията и опит на другите, което рядко води до положителни резултати ) Като искаш да ти обърнат внимание, трябва да смесиш това мачо поведение както го наричаш с баналните виждания, които се споделят от повечето хора, защото хората мразят черните овци :) ( Макар, че понякога ги обичат, те символизират това, че света има повече ъгли, отколкото човек може да си представи..) Не целя да съм важен тук и не ми пука да бъда, но имам какво да споделя и гледна точка, която има впредвид реалността(погледната от друг ъгъл, все пак никои не е способен да гледа от всички..), без да я оцветявам и нагаждам за нежните обществени виждания :) Може да съм вървежен милионер, може да съм най големия загубеняк, няма как да знаеш, може само да предполагаш и да залагаш на едната страна дори без да си сигурен, а това е страничен ефект на твоя ограничен свят и предубеждения, ето затова и няма да стане добър бизнесмен от теб, освен ако не промениш този лош овчи навик :) Баналните хора постигат банални неща :) Разочарован съм също, че нямаш чувство за хумор, та да ме бъзикнеш малко, поне да се посмеем... Дъска...
LoadRunner
09-17-2016, 14:50
+ 1 човек още ти каза че си жалък (само споменавам, да не се забрави че ги броя)
Fisherman
09-17-2016, 15:00
да,много е смело да си егоист
Еволюция не съществува,не си животно,върни се обратно при хората и се дръж като човек или ще те намерат мумифициран 10 години след като си умрял в дома си.
Говора по реален случай.
Maleficus
09-17-2016, 16:22
да,много е смело да си егоист
Еволюция не съществува,не си животно,върни се обратно при хората и се дръж като човек или ще те намерат мумифициран 10 години след като си умрял в дома си.
Говора по реален случай.
Мхм докажи, че не съществува тогава :) Да ти дам пример за еволюцията.. Виж как хората в различните ъгли на света са се адаптирали различно, където е по горещо са с тъмна кожа, където е по студено и диетата е предимно пшенични продукти бедни на витамин Д са бледи :) Принципно генетично сме еднакви, но еволюцията ни е помогнала да се адаптираме към средата, където пребиваваме.... ( мини еволюция) А като умреш ако ще и да не те намерят факта, е че си мъртъв, погребенията са за живите, не за мъртвите :) Мен може и да ме сложат и до ябълковите дървета, не ми пука, защото няма да съм там да им се скарам :) Всеки има право да вярва в каквото лалала си иска, само да не го представя като факт, без да може да го защити... Хората сме животни, интелигентни животни, но животни.... Мозъка ни започва от гущеров, следва бозайнически и накрая неокортекс, тази част, която ни позволява да бъдем хора, но ако те хвана и ти изключа неокортекса по някакъв начин, ще започнеш да се държиш досущ като животно :)
Fisherman
09-17-2016, 16:28
бегай да бъдеш сам,животно тъпо
Maleficus
09-17-2016, 16:31
бегай да бъдеш сам,животно тъпо
Прекалено съм чаровен да бъда сам, а искам :) Ти също си животно и туко що го доказа, че еволюцията те е подминала до такава степен, че даже отказваш да приемеш, че съществува, ти си истински рядко откритие в днешния свят пълен с идиоти :)
Fisherman
09-17-2016, 16:33
и отиди да прочетеш пак какво е неокортекс
Fisherman
09-17-2016, 16:34
в крайна сметка извода да вярваш в еволюцията е че не си чел достатъчно и си повърхностен,друго обяснение няма
Maleficus
09-17-2016, 16:37
в крайна сметка извода да вярваш в еволюцията е че не си чел достатъчно и си повърхностен,друго обяснение няма
Обясни ми ти какво е неокортекс, като го разбираш повече от мен :) Хубаво, че има гоогле, поне ще научиш нещо ново докато го правиш :)
Fisherman
09-17-2016, 16:43
пак ти казвам,написал си,че само хората имат неокортекс,прочето отново какво е неокортекс
а за мене не се притеснявай,чел съм повечко от теб на всякакви теми
Fisherman
09-17-2016, 16:44
Мозъка ни започва от гущеров, следва бозайнически и накрая неокортекс, тази част, която ни позволява да бъдем хора
неокортекс, тази част, която ни позволява да бъдем хора
тетрахидротъпанар,пълен започваш аргумента си с груба грешка
разлики между ЦНС на бозайниците почти няма,но хората са тотално различни от животните
Maleficus
09-17-2016, 16:50
тетрахидротъпанар,пълен започваш аргумента си с груба грешка
разлики между ЦНС на бозайниците почти няма,но хората са тотално различни от животните
И това деца е неокортекса, информацията бе така любезно предоставена от Fisherman, за наше просветление моля аплодисменти :) Ние сме хора, благодарение на нашия сложен неокортекс... Кое не приемаш ? Делфините също имат сложен неокортекс, слоновете приматите, не колкото нашия, но си личи по сложното социалното поведение, което проявяват :) Колкото повече бръчки има неокортекса, толкова по развит е и следователно толкова по интелигентно е животното, а нашите постижения се дължат на факта, че имаме най много мозъчни бръчки :)
LoadRunner
09-17-2016, 17:30
+ 1 човек още ти каза че си жалък (само споменавам, да не се забрави че ги броя)
n+1
Maleficus
09-17-2016, 17:37
n+1
Много негативно гледаш нещата :) Ако ме намразят достатъчно хора, може да подобря рекорд на Гинес :D Всяко лошо за добро :)
Fisherman
09-17-2016, 17:41
И това деца е неокортекса, информацията бе така любезно предоставена от Fisherman, за наше просветление моля аплодисменти :) Ние сме хора, благодарение на нашия сложен неокортекс... Кое не приемаш ? Делфините също имат сложен неокортекс, слоновете приматите, не колкото нашия, но си личи по сложното социалното поведение, което проявяват :) Колкото повече бръчки има неокортекса, толкова по развит е и следователно толкова по интелигентно е животното, а нашите постижения се дължат на факта, че имаме най много мозъчни бръчки :)
е не
Fisherman
09-17-2016, 17:42
интелектуален вакуум цари тук
Maleficus
09-17-2016, 17:46
интелектуален вакуум цари тук
Нали 2 коментара и нищо, което поне да ме поправя :) Продължавай да се рекламираш иначе, смисъл твое право е :)
Това твоето не е никаква сила, а страх. Ще ми обясниш ли защо пък да не успея в живота, да имам човек до себе си, който ме прави щастлив и същевременно да помагам на другите? Тезите ти са просто безумни, ама не ми се занимава.
~The Smile~
09-22-2016, 21:15
Само един наранен човек може да говори, че му е по-добре, когато не обича. Всеки има нужда да обича, да дава и да получава любов. Иначе ще станем коравосърдечни и безчувствени същества, ще си повтаряме постоянно, че не ни трябва никой и че сами сме си щастливи. Имаме нужда от човек до себе си, който да ни е опора, да ни дава топлина, сила, обич. Да обичаш, те прави силен, а не слабак! Не бих казала, че е смело да не обичаш. Понякога човек е толкова безкрайно наранен, че след време не може, дори и да иска, нито да се влюби, нито отново да обича, това е като защитна обвивка.
Да не би ти да си претърпял нещо такова?