Влез

View Full Version : Нормално ли е ?

irini27
09-14-2016, 21:29
Здравейте:)
Пише Ви момиче на 18.
По темата...
Този и миналият месец, наблюдавам странни съсиреци по време на цикъла ми.
По принцип НЕ са нещо непознато за мен,имам си ги от както се помня.
Смущаващото е ,че не изглеждат , така както съм свикнала. Пояснявам-съдържат нещо като прозрачно-бяла ,нагъгрена ципа, обвита около съсирената кръв(съжалявам за описанието). Мисля,че се вглъбявам,но имам съмнение за забременяване,което завършва с много,много ранен аборт.Не се пазим ,не ми е и закъснявало . Просто имам чувството ,че нещо не е наред.

ENIGMA00
09-14-2016, 22:16
Момиче, много е лесно отиди на лекар! За да не гадаеш ти и тези тук и да ти даваме някакви тъпи отговори. Настина отиди! Не искам да те притеснявам, но по този начин ще получиш най точна и сигурна информация за състоянието ти. Болки имаш ли по време на цикъл и когато получаваш тези съсиреци. Само съсирека ли те притеснява или имаш заедно с това и обилна менструация. Леля ми беше така от около година и повече и й откриха миома, но при нея беше доста голямо мазало, а и казвам ЛЕЛЯ жена на 48 при тебе няма да е това. А и щом са по време на цикъла ти съмнявам се да става дума за аборт. Извинявай, че те питам но как правите секс след като не използвате никакви предпазни средства.

irini27
09-15-2016, 02:51
Да,като цяло ми е болезнен ,придружен с болки най-вече в десния яйчник.Не ме притесняват съсиреците ,а видът им и бялата ципа ,която ги обвива. Може би трябва да попитам при вас как е ? Не се пазим - свършва вътре.Не искам упреци,така сме си решили-правим си бебе.:)

Pug_306
09-15-2016, 08:05
Вземи отиди на лекар, ние не сме гадатели ...

irini27
09-15-2016, 08:30
Няма смисъл. Едва ли ще отговори на въпросът ми-бременна ли съм била. Вие ,също не можете ,знам. По скоро питам тук , за да разбера дали е нормално това ,което описах ;)

Pug_306
09-15-2016, 11:21
Е ако един генеколог не ти отговори, ти кой очакваш да го направи ?!? Ако беше нормално, дали щяха да ти пишат, че си за лекар ?!?!

irini27
09-15-2016, 11:53
Права си.Ще поизчакам още малко мнения,защото не ми е до това в момента и най -вероятно ще отложа малко прегледа:) При теб как е ?

ENIGMA00
09-15-2016, 18:58
Това, че ти казваме че си за лекар не е с цел да те уплашим или да те стряскаме. Не мисля, че е нещо сериозно. Просто един гинеколог би ти отговорил на всички твой въпроси, а и би могла да се консултираш с него за това което те интересува.
Моят цикъл често също е болезнен, но мен ме боли левия яйчник и да ти кажа аз нямам такива съсиреци с бяло само от време на време червени когато ми е много обилна и болезнена менструацията.
Кога го изхвърли това по време на цикъл ли, само веднъж ли беше. По принцип при менструацията се изхвърлят неоплодени яйцеклетки. А ко си го изхвърлила през другия период(не менструацията) може да е нещо друго.

irini27
09-15-2016, 19:25
По време на менструация имам...имала съм винаги още при първия ми цикъл.
Приемам го за нормално. От два месеца насам изглеждат различно (имат и бяла ципа ,мрежичка и аз не знам точно) . По принцип имам един мисед,при който се изчистих сама и сещай се ...всичко видях с очите си. Та, имам представа и не ми харесва вида на съсиреците. Както писах,не се пазим и това ме навежда на мисълта,че може да забременявам и помятам в последствие .

LadyDi
09-15-2016, 19:39
Как се изчисти сама?

irini27
09-15-2016, 20:02
С много ,много силни болки ,според гинеколожката са били контракции. В момента ,в който болките отминаха,получих кръвоизлив със съсиреци 7-8 см. Положителното в случая е,че не се наложи кюретаж ,почти всичко бях изхвърлила и се разминах само с антибиотик и метергин.

LadyDi
09-15-2016, 20:03
И кога беше това?

irini27
09-15-2016, 20:04
Преди 6м

baby_baby
09-20-2016, 09:40
Отиди на гинеколог ние как да ти кажем какво е?