PDA

View Full Version : Проблемна кожа.

Флори
10-02-2016, 18:18
Здравейте момичета. Аз съм на 16г. и имам проблеми с петната от пъпки по лицето, че някой път и не само.. какво ли не съм пробвала - да не стискам пъпките, пробвала съм какви ли не козметики, е не скъпи, но веднъж си бях купила Акне аут и нищо.. Всякакви маски със аспирин и кисело мляко уж е за петна, абе какво ли не.. сега дори ранички имам .. моля ви кажете вие от какво сте доволни, някакви маски нещо за тези пъпки и петна от тях .. петната остават тъмни някакви кафяви не са червени.. помагайте моля ви.. грим си слагам най-много веднъж седмично ..

tori
10-03-2016, 06:03
Иди на дерматолог. Може да излезе скъпо, но все пак може да ти предпишат някой хубав лосион за превенция на пъпки/акне + нещо, което да почисти петната, щом са такъв проблем.
От моя личен опит нямам какво да кажа, защото thanks God имам хубава кожа и единствения ѝ недостатък е сухотата, която се оправя. Белег имам само един, който крия с коректор, но ако не ти се ще да го криеш, а да изчезне веднъж и завинаги, знаеш къде да идеш. И със сигурност няма да сбъркаш.

baby_baby
10-06-2016, 21:42
Отиди на дерматолог но първо използвай хубаво акне аут имай търпение трябва си доста мазане

amru94
10-13-2016, 11:46
Крем за лице Bioderma - около 25 лв, но парите наистина си заслужават