View Full Version : Харесвам един съученик!
Здравейте! :) Момиче на 16 години съм. Сега съм в 10 клас и от края на миналата година т.е. края на 9 клас си харесвам един съученик. В началото мислех, че тези чувства ще отминат, но не стана така, а дори станаха още по-силни. Проблема че, че точно с този съученик не общувам може да се каже, че с него най-малко разговарям от целия клас.Доста често погледите ни се срещат, всъщност винаги, когато се обърна назад и погледна към него се случва това. Понякога си мисля, че и той ме гледа, но не съм сигурна може просто да гледа госпожата.... Аз съм доста срамежлива и ми е доста неудобно покрай него не знам защо. Иска ми се да му пиша, но много ме е срам. А и също така и той не е много разговорчив. Моля ви, кажете ми какво да правя!? Искам по някакъв начин да го впечатля и да ми обърне внимание.. Не знам защо ми е толкова неудобно аз да го заговарям и да му пиша, и затова и не се и опитвам, а и си викам ако започна много да му пиша и той ще се досети, а след това не знам как ще се държи ако няма чувства към мен, а знае, че аз си го харесвам.
Щом се притесняваш да му пишеш, правиш следното:
- Измисляш си тъп въпрос (забравено домашно?)
- Питаш тъпия въпрос?
- След това го питаш " а ти иначе кво правиш"
-???
- profit.
kockata44
10-14-2016, 06:29
Ако му пишеш, нека да не е повече от 1-2 пъти. Направих грешката да досаждам така на момче и той съвсем се отдръпна. Ако има интерес, ще ти пише или поне ще те заговори в училище/ не ми се вярва да е чак толкова срамежлив, че да не ти каже едно здрасти и да завърже някакъв разговор.
the...dreamer
10-14-2016, 22:26
Мога да ти помогна. Той по някакъв начин показвал ли е, че има интерес към теб ?
LudiqZaek
10-14-2016, 22:56
Риск печели, риск губи, кво ти пука, веднъж се живее :)
Щом не ти обръща внимание значи не те харесва. Ако искаш да започнеш да му досаждаш и направо да си те отреже, давай. Поне няма да имаш съмнения дали те харесва.
qkataa_123
10-15-2016, 14:47
Така понеже не ми се пише нова тема искам да ви попитам какво да правя ако харесвам много момче от моето даскало което съм го виждала само няколко пъти а като го видя и го погледна и той го прави ?
kockata44
10-17-2016, 06:43
Може да го намериш във фейсбук, разпитай приятелки как се казва, в кой клас е. Виж му програмата дали не се засичаме заедно на физическо. Ако имате общи приятели да ви запознаят. Ако те гледа, може би и ти си му привлекла вниманието, и ако си по-смела може да се блъснеш "случайно" в него и да го заговориш, но аз лично не бих го направила :3