View Full Version : Съвети за запознаване с нови хора ?
Kucherqjka
10-04-2016, 13:25
Здравейте , от Пловдив съм и уча за втора година в ТУ-София и все още ми е трудно да си намеря нови приятели .Не знам дали е защо съм доста срамежлив и съм доста затворен в себе си или просто съм специфичен като характер . Много бих се радвал ако ми дадете съвети или нещо подобно за нови приятелства . Не съм човек който обича да ходи по баровете просто защото обичам да съм навън , и да обикалям или „скитам“ по улиците няма нищо по-хубаво от това за мен .
Някой колега, някой от блока?
Помислих, че е мой фейк. Ама като видях тва за баровете :D
Все има някой от групата/потока ти с който ще си допаднете. Освен това ходиш и на спорт. Друг вариант е да се захванеш с някакво хоби.
Smrazqvashta
10-04-2016, 20:01
Странна работа. Поне някой колега не намери ли?
Помислих, че е мой фейк. Ама като видях тва за баровете :D
Нормално е никой да не те харесва.
Нормално е никой да не те харесва.
Не схвана... Ама за теб си е нормално.
Все пак си с развитието на прокариот.
Не схвана... Ама за теб си е нормално.
Все пак си с развитието на прокариот.
Не ползувай такива сложни думи, че сам не мога да ги разбера.
Що не станеш приятел на автора? Тъкмо ще си имаш приятел най- после.
Не ползувай такива сложни думи, че сам не мога да ги разбера.
Що не станеш приятел на автора? Тъкмо ще си имаш приятел най- после.
Думите са прости, друг е въпросът, че и ти си такъв..
Щото си имам приятели, пък и с автора няма да си допаднем.
Думите са прости, друг е въпросът, че и ти си такъв..
Щото си имам приятели, пък и с автора няма да си допаднем.
Каквото е дал Бог.
Циганите ще ти завидят...
Каквото е дал Бог.
Циганите ще ти завидят...
Ти ще ги на*беш и ще спрат да завиждат. И без тва си свикнал да го правиш с хора от техния етнос.
До автора: Ако имате общ чат на групата и там се уговаряте за кафе ( поне при нас е така) винаги можеш да идеш с тях. Все някой от групата ще ти допадне..
Ако пък си на общежитие, най-вероятно имаш и съквартирант.
yanashmo
10-05-2016, 17:35
Абсолютно същата ситуация.Адски трудна работа е,но предполагах ,че съм единствената с такива проблеми ;д Аз също не обичам да съм...по баровете както казваш ти ,но лично при мен - сред много хора ,някъде където пият ,трева и т.н , следователно - където нямам работа.И аз обичам да съм навън , с мои си хора обаче...И обратно на въпроса ти и съвета ,който мисля да ти дам....Знам ли...случайно някой да ти е допаднал ?Някой ,с който мислиш ,че можеш да си паснеш ? Или поне като за начало , за да се отпуснеш и да можеш постепенно да говориш и с други хора.Можеш да опиташ,не губиш нищо.Знам само как хората казват ,че всичко ще се оправи с времето , а ние нямаме и на идея как ще стане това , но и ние не правим нищо по въпроса и чакаме да си стане от само себе си. Така че , опитай : )
yanashmo, защо не се запознаеш с автора?
yanashmo
10-05-2016, 17:48
Може и да се запозная.
Сега остава да видим дали той ще иска.
Още едно добро дело от inewton.
yanashmo
10-05-2016, 18:16
Отделна работа успешно ли е ;д
От вас зависи дали ще е успешно. Аз няма какво повече да направя
Сега остава да видим дали той ще иска.
първото добро дело от inewton.
Така е по-добре
Kucherqjka
10-05-2016, 19:09
Всички хора с които се разбирах добре се отписаха ... и сега може да се каже, че останах сам ..Единствените хора които останаха в групата и потока са са дивите купонджии , които са през вече в някоя дискотека и "зубърите" към които изобщо не се вписвам ( извинявам се ако съм обидил някой ) . Както се казва между две наковални съм :/ . Аз просто искам да си намеря някоя приятна компания с която да се "шлая" напред назад и да си говорим за нещо различно от това как "вчера са се наковали ,копютри и игри" ... просто не мога да си намеря местенцето .
Всички хора с които се разбирах добре се отписаха ... и сега може да се каже, че останах сам ..Единствените хора които останаха в групата и потока са са дивите купонджии , които са през вече в някоя дискотека и "зубърите" към които изобщо не се вписвам ( извинявам се ако съм обидил някой ) . Както се казва между две наковални съм :/ . Аз просто искам да си намеря някоя приятна компания с която да се "шлая" напред назад и да си говорим за нещо различно от това как "вчера са се наковали ,копютри и игри" ... просто не мога да си намеря местенцето .
Кофти университет си избрал :D В ТУ средно положение почти няма :D