View Full Version : Проблеми!
obihan dinq
10-09-2016, 19:51
Здравейте,
На 15 години съм и имам проблем с намирането на гадже.. В момента харесвам едно момиче запознахме се по следния начин. Тя е от моето училище и от съседния 9А клас,а аз съм 9Б,лятото(Юли) ѝ писах и от тогава до момента си пишем. Преди няколко месеца ѝ признах,че я харесвам най-тъпата ми грешка беше,че ѝ признах по Messenger-a тъй като съм прекалено срамежлив. Като писахме след признанието тя си каза,че не търси приятел,защото скоро почваме училище,щяло да ѝ пречи и така,като аз в тоя момент се почувствах гадно,защото я харесвах и така. До сега сме излизали 4-5 пъти и то с нейната приятелка,а когато искам да излезнем само двамата(я на кино я другаде)тя се дърпа и казва,че техните нямало да я пуснат и така. И въпроса ми е да продължа ли да се пробвам с нея или да се откажа ?
RapExotic
10-10-2016, 08:23
Тя те е отрязала, няма какво да се пробваш. Остава ти единствено да се държиш на ниво и да се правиш на недостъпен, надявайки се, че ще събудиш интереса и и сама ще те потърси.
TROLLDADLOLCAKE
10-10-2016, 14:54
Отрязала те е тънката.. A moment of silence for our brother in the friend zone..
obihan dinq
10-10-2016, 16:19
Отрязала те е тънката.. A moment of silence for our brother in the friend zone..
За втори път съм friendzoned..
anonymous990763
10-10-2016, 16:25
За втори път съм friendzoned..
Пак като са само два..
Остави момичето щом няма интерес. А защо искаш приятелка?
АгентМура
10-10-2016, 16:26
А защо искаш приятелка?
:D :D :D :D
obihan dinq
10-10-2016, 16:42
Пак като са само два..
А защо искаш приятелка?
Ъъъъ що за въпрос е това ? Не искам ей така приятелка искам точно нея. Но виждам,че не става за това ще си гледам живота.
anonymous990763
10-10-2016, 16:47
Ъъъъ що за въпрос е това ? Не искам ей така приятелка искам точно нея. Но виждам,че не става за това ще си гледам живота.
Добре. Това исках да знам.
Рандомммм
10-16-2016, 19:31
Щом си толкова срамежлив значи немаш шанс. Да кажем че работите случайно потръгнат? Няма какво да си кажете щото "ще се вцепениш кат статуя". И така на нея ще и омръзне и ще ти бие шута... казвам ти го от напълно личен опит.
obihan dinq
10-18-2016, 18:08
Щом си толкова срамежлив значи немаш шанс. Да кажем че работите случайно потръгнат? Няма какво да си кажете щото "ще се вцепениш кат статуя". И така на нея ще и омръзне и ще ти бие шута... казвам ти го от напълно личен опит.
Знам,че ще стане така . Няма смисъл да пишете,с момичето се скарахме и не си пишем,не искам и да я поглеждам . :)
Знам,че ще стане така . Няма смисъл да пишете,с момичето се скарахме и не си пишем,не искам и да я поглеждам . :)А така :) ! Успех със следващата :) !
obihan dinq
10-18-2016, 18:50
А така :) ! Успех със следващата :) !
Мерси. Па да се надяваме да дойде някоя свестна.
Мерси. Па да се надяваме да дойде някоя свестна.Не се надявай на "свестна" - всеки се опитва да се представи за нещо по-добро, отколкото е.
90% от жените са едни и същи, както и 90% от мъжете :D .
obihan dinq
10-18-2016, 20:12
Не се надявай на "свестна" - всеки се опитва да се представи за нещо по-добро, отколкото е.
90% от жените са едни и същи, както и 90% от мъжете :D .
Е може да срещна някоя от тези 10 процента знае ли се ? :D
Е може да срещна някоя от тези 10 процента знае ли се ? :DАз не казах че оставащите 10% са "свестни" 8) ! Тези 10% са по-скоро "странни" и то в повечето случаи не е към добро :D !
Завръзването на връзка не е търсене на "свястната/свестния", "спящата красавица" или "принца на белия кон" - тия герои са измислени :D ! Всичко е игра и надлъгване (освен сексуално привличане и пари)!
obihan dinq
10-18-2016, 21:38
Аз не казах че оставащите 10% са "свестни" 8) ! Тези 10% са по-скоро "странни" и то в повечето случаи не е към добро :D !
Завръзването на връзка не е търсене на "свястната/свестния", "спящата красавица" или "принца на белия кон" - тия герои са измислени :D ! Всичко е игра и надлъгване (освен сексуално привличане и пари)!
Мен колкото ме бива в игрите веднага ще си намеря. :D